Dobre filmy

Wszystko związane z kinem; nowości, dobre filmy, aktorzy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

"Suspect Zero" - dość ciekawie wykombinowany film, momentami się dłuży ale ma klimat. W gazecie wyborczej (telwizyjnej) opisaliby go tak: Agent FBI na tropie seryjnego mordercy. Ale tam zawsze mijają się z treścią. Nie mówie nic więcej bo popsuje zabawe:P.
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

dwa filmacze

"Hostage" .... bardzo mi podszedl ten filmacz wiec polecam..... Film o negocjatorze ktory probuje uroatowac dzieci z napadnietego domu i jednoczesie swoja rodzine ktora "niechcaca" w bieg wydazen... FILM GODNY

i jeszcze "Face" japonski filmacz... niezly klimacik ..... Garnet jak nie widzialas to sciagaj :D :D :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno.... nie wiem czy to dawaliscie :D:D:D:D:D

"Team America - World Police" :D :D :D :D :D

powiem tyle BEKA na maxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akcja... przeklenstwa.... sex... zyganie.... bomby... strzelanie... WSZYSTKO

wszystko zrobione przez kukielki na linkach :lol: :lol: :lol: :lol: tzn... wydaje mi sie ze to na kompach wszystko jest robione a linki dodane tez komputerowo.... ale jaki to ma efekt... MASAKRA :D :D :D

:twisted:

[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 02:16 ]
Boni pisze:Garnet napisał/a:
..ostatnio bierze mnei zeby sobie zapuscic nocny maraton z dwoma Ju On;)

Też chciałbym w jap. wersji obejrzeć ;]

widzialem dosc dawno.... kiedys pisalem :P :P :P
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Obejrzałem sobie wczoraj film Night Watch - pierwsza część epickiej trylogi horroru bla bla bla... Ale film jest średniawy, żeby nie powiedzieć kiepski - początek ogladało mi się dobrze, ale im dalej posuwała się fabuła tym bardziej się nudziłem. Nawet ruski język mi nie przeszkadzał, ale akcja (a raczej jej brak) była wręcz żałosna... Nie polecam, może 2 część będzie trochę lepsza. O ile się przemogę, żeby ją oglądnąć... :wink:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Mastek pisze:filmacz
Dzizas co za określenie. -_-'
Mastek pisze:Garnet jak nie widzialas to sciagaj n
Kup, wypozycz etc. Ściągnij. Piraci sux :evil:

Mastek pisze:powiem tyle BEKA na maxa Laughing
Boska recenzja, po prostu mówi mi wszystko o tym filmie. -_-
Mastek pisze:widzialem dosc dawno.... kiedys pisalem
No i co z tego? -_-

Krakers pisze:Z tego co się orienuję, to maczali w tym palce kolesie od South Parku, jednego z moich ulubionych seriali.
Teraz to przynajmniej wiem, na czym stoję.

Ja ze swojej strony polecam "Żądło" z młodym Robertem Redfordem i Paulem Newmanem ^^. Świetny film ^^
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Mastek pisze:i jeszcze "Face" japonski filmacz... niezly klimacik ..... Garnet jak nie widzialas to sciagaj
zapamietam nazwe :) teraz musze tale sciagac bo kupilam dvd i druga polwoa filmu i tak mi nie chce chodzic :/

Go-Go-Yubari pisze:Kup, wypozycz etc. Ściągnij. Piraci sux
oo..to moze Go Go znasz jaki sklep gdzies sprzedaja japosnkie czy tez nawet azjatyckie filmy? < heh tale musialam dvd z regionu 3 kupic i co... :/ :/ >
najlepiej jakby w ogole u nas wychodizly takie filmy...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Może już o tym ktoś mówił ale nie dawno widziałem horrorek "the amityville" i mogę śmiało powiedzieć, że całkiem przyjemny film. Jak ktoś nie widział to polecam, szczególnie w dużym kinie, na seansie nocnym.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

wlasnie slyszlam o tym..i od razu mam pytanko..czy to typowy 'horror' z morderca biegajacym za nastolatkami z nozem or sth like this?
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Garnet pisze:czy to typowy 'horror' z morderca biegajacym za nastolatkami z nozem
Jest morderca z nożem i gania nastolatki, ale nie dlatego, że jest walnięty:) Sprawcą zała jest pewien dom, skrywający straszne tajemnice. I popamięta godzinę 3:15 każdy kto sprowadzi się do tego domu. Ogólnie film klimatyczny i dosyć oryginalny.
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Sorki ale horror Face - o gościu zajmującym się rekonstrukcjami twarzy dla policji, jest koreański. ;)
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

The Sorrow pisze:Sorki ale horror Face - o gościu zajmującym się rekonstrukcjami twarzy dla policji, jest koreański.

ok... maj mestejk... ale to nierobi mi zadnej roznicy :P :P :P :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pho3n1x pisze:Jest morderca z nożem i gania nastolatki, ale nie dlatego, że jest walnięty:) Sprawcą zała jest pewien dom, skrywający straszne tajemnice. I popamięta godzinę 3:15 każdy kto sprowadzi się do tego domu. Ogólnie film klimatyczny i dosyć oryginalny.
..w ciemnosc byl tez dom a jednak nei trzeba bylo mordercy z nozem..coz zobaczy sie..

Mastek pisze:ale to nierobi mi zadnej roznicy
heh tez lubie zwracac uwage osobom ktorzy myla azjatow XD ;)

< jak dobrze pojdzie < hi lasic XD>to zaniedlugo zobacze sobie Kairo/Pulse-jap horrorek :)> widzial ktos?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

ja prawei kazdy azjatycki film lapczywie pochlaniam ;) a recke wydam ofkoz jak obejrze :)
chcoiaz ta strpnka mnei zachecila http://www.mandiapple.com/snowblood/kairo_pulse.htm
swoja droga polecam strone :]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

to mzoe pora na koreanskie horrory? XD

< qrde musze tale of 2 sisters zobaczyc do konca...bo... :twisted: >
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mnie nie mogą do siebie żadne horrory przekonać. Może dlatego, że zamiast się bać, poprostu mnie nudzą ^^ Ma ktoś na to jakąś radę :> Co do dobrych filmów, to polecę coś dziwnego: Street Fighter, jakoś mnie na niego naszło. Pamiętam jak z kumplami nie mogliśmy wytrzymać w kinie, aż nogi się same rwały do kopania XD
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni-bron Siostr :P < ja bede bronic jak obejrze do konca:]>

racja,lepsza Teksanska masakra :P

zreszta czy ja tu cos komus kaze robic or sth..bo zacynam tak to odbierac :wink:

[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:26 ]
Ma ktoś na to jakąś radę
zobacz Ju On 1 i 2

[ Dodano: Pią 10 Cze, 2005 23:27 ]
jelsi ja mam plakat ju on na scianie to chyba warto to obejrzec ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kino”