Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Boni pisze:A co do robaków, Nienormalny, ale one w końcu zdychają i ich poszczególne fragmenaryczne cząstki pewno by się odrywały i przechodziły przez siateczkę do np. kubka
O żesz do "jasnej niepodległej" :!: Pomyśleć co wtedy by mogło się stać...Co to by było z fuzji tych jajeczek muchy i cząstek robaczkowchy w Twoim żołądku,Boni :!:.Nie martw się,wszystko będzie dobrze.Zmówię za Ciebie kilka zdrowasiek XD.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

No wiesz, od czego ma się te kwasy solne i inne badziewia :P Także widzisz... Pomódl się lepiej za BeBBa...... :lol: rotfl :P
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Woda ze źródła rlz.Wody "uzdrowicielskie" nie wiem czy mają moc jakąś,ale za to są pyszne,w miejscowości Duszniki Zdrój piłem bez opamiętania,niektóre mają nieprzyjemną woń,ale smaczek jest pyszności :).
Boni pisze:Pomódl się lepiej za BeBBa......
Ja i on już mamy pozamiatane,te zaprzysiężenie połamaliśmy we wszystkich miejscach XD.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nienormalny_PS2 pisze: Ja i on już mamy pozamiatane,te zaprzysiężenie połamaliśmy we wszystkich miejscach XD.
Cokolwiek to miało znaczyć XD
Nienormalny_PS2 pisze:Woda ze źródła rlz.Wody "uzdrowicielskie" nie wiem czy mają moc jakąś,ale za to są pyszne,w miejscowości Duszniki Zdrój piłem bez opamiętania,niektóre mają nieprzyjemną woń,ale smaczek jest pyszności
U nas najbliższa uleczalnia chorób nieuleczalnych, a może raczej, placebo, znajduje się w Świętej Wodzie. Byłem pare razy, dziwnie to wygląda, jak ludzie przychodzą i niosą tę wodę wiadrami, 10 litrowymi butlami, kanistrami i innymi dziwnymi rzeczami :lol: A czy pomaga? Może, nie mnie oceniać ;]

Heh, kiedyś jak byłem w Nałęczowie to tam ta niby woda była i można było se wziąść... Była piekielnie zimna, nigdy takiej zimnej wody nie piłem jak wtedy, aż na wymioty brało :?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Nienormalny_PS2 pisze:Woda ze źródła rlz.Wody "uzdrowicielskie" nie wiem czy mają moc jakąś,ale za to są pyszne,w miejscowości Duszniki Zdrój piłem bez opamiętania,niektóre mają nieprzyjemną woń,ale smaczek jest pyszności .
piłem taką wode chyba raz ... i nie mam zamiaru pić jej nigdy więcej, myślałem że zejde jak ją próbowałem pić :P ... ale jeśłi ktoś jest zdania że mu pomaga to neich ja pije hektolitrami i niech wyjdize mu na zdrowie .. ja będe ją pił jak będe już umierajacy i nic nie będzie mogło mi już pomóc :P
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Też piłam kiedyś kranówę, ale dosyć dawno przestałam ;) Ale nie z powodu robaków ;) Teraz piję same soki, które są pod ręką :D Mam nadzieję, że jak piłam kranówkę to nie wpadł mi tam żaden robak :lol:
Rama do kapapek też jest dobra :D Właśnie jem tą z szynką :]
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Eiko pisze:Też piłam kiedyś kranówę,
Jak nie ma nic pod ręką... whatever :]
Eiko pisze:Teraz piję same soki,
Limonka rządzi :>
Eiko pisze:Rama do kapapek też jest dobra
W życiu bym Ramy nie zjadł, a tym bardziej z szynką :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Izrail pisze:Limonka rządzi
U mnie Hoop z czarnej porzeczki :D
Izrail pisze:Jak nie ma nic pod ręką...
Albo nie chce się czekać aż woda się w czajniku zagotuje :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Eeee tam wszelkie kranówy, Hoopy. Ja mam pod ręką smaczny kompot z wiśni i dobrze mi z tym. Blisko natury :P
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Mi już wiekszość soków się przepiła, jak pojaiwa sie jakiś nowy to wtedy go kupuje i pije przez jakis czas ale potem mam już go dosyć .. dlatego też pije z regóły wode mineralną niegazowaną ... najlepsza według mnie to Żywiec .. a pozatym podobno picie wody mineralnej jest zdrowe ;)

[ Dodano: Pon 11 Lip, 2005 14:53 ]
chyba że soki świeżo wyciskane ... takie moge pić ile wlezie :D
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Izrail pisze:W życiu bym Ramy nie zjadł, a tym bardziej z szynką :]
Ja też nie,u mnie króluje masło.Soczardy jabłkowe są pyszne.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Od Ramy i innych margaryn j... nie ważne, lepsze jest masełko, brawo Izrail, brawo Nienormalny ;]

Heh, swoją drogą ja też jak Faris żywię się kompotem, a jeśli nie mam nic pod ręką to kranówy też i tak nie wypiję. Heh, ogólnie to jestem stricte surowy odnośnie tego co jem, przynajmniej od niedawna ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Ostatnio mam ochotę na jabłka potężnie,nawet mi się śniło,że jadłem cały koszyk XD.Ale zawsze mam jakiś chory problem - pierwszy kęs.Jest taki,że jakby ciarki mnie miały złapać :D.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nienormalny_PS2 pisze:- pierwszy kęs.Jest taki,że jakby ciarki mnie miały złapać
Ja lubię konsumować jabłka po umyciu zębów pastą. Mają taki dziwaczny smak :D
Erm, heh tak czy siak rzadko jem bo potem puchnę o czym mówiłem chyba :P
glamorous vamp
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Boni pisze:tak czy siak rzadko jem bo potem puchnę o czym mówiłem chyba
Noo mam ten sam problem. Jak zjem jabłko to za chwile usta robią mi się "wydatniejsze" niczym u dorodnej murzynki :D. Alergia sux.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”