Sephiria pisze:
Q: Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Chcę żeby był zaplanowany, ale żyję z ludźmi, którzy są spontaniczni, temu też taki się robię.

Ale różnie z tym.
Lenneth pisze:Wolisz fantasy czy s-f?
Raczej s-f. Fantasy też lubię. Trudno jednoznacznie stwierdzić, zarówno jedno jak i drugie ma mase podgatunków i takich tam.
Lenneth pisze:Ulubiona postac animowana, ale nie z anime.
donald.
Lenneth pisze:Jak bardzo masz zawalony pulpit najróżniejszym badziewiem?
Głównie downloady, czyli pliki word. Ale staram sie je cojakis czas usuwać.
Lenneth pisze:Ukochana książka (sztuk 1, chyba, ze ma kilka tomów) wszechczasów?
"Misery". Mrocznej wieży całej nie znam, więc powstrzymam się od opinii. It też ma swoje walory.
Lenneth pisze:Na czym grasz wolisz grać na konsoli czy PC?
To chyba logiczne, że na konsoli ;] Ale na PC zagrywam sie w tytuły baldursowe i rtsowe.
Lenneth pisze:Jakich słodyczy nie lubisz?
Wszystkiego kawowego, orzechowego.
Lenneth pisze:Jakie słodycze lubisz?
Galaretki, ale własnej produkcji.
Lenneth pisze:Jesteś nerwowy?
Zależy od humoru. Z reguły nie.
Lenneth pisze:Tolerujesz swoje wady, czy wciąż starasz się je eliminować ze swego charakteru?
Staram się eleminować. Mniejsza o efekty.
Lenneth pisze:Kupujesz piraty?
Powróciłem na łono prawdy. ;]
Lenneth pisze:Lubisz broń? jeśli tak, to ulubiony rodzaj broni palnej i białej... grrrr katana
Nie lubię, wolę czarować. Ale z broni to lubię wszelkiego rodzaju berdysze, młoty, siekiery
Lenneth pisze:wolisz tropiki/cieple miejsca czy chlodne miejsca/lodowce? (w sensie np. hawaje/islandia)
Zdecydowanie Skandynawia.
Lenneth pisze:Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :]
Zależy od przedmiotu. Na historii, z racji że się nudzę, daję upust fantazji, grom w różne statki, meczyki, i takie tam bzdety.
kilmindaro pisze:
Q: Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Lubię. A raczej-lubiłem. Teraz mam dość wszelkiego rodzaju literatury. Męczę Dziedzictwo Krwi Diabla, i ciężko mi to idzie. (King to wyjątek, ale dam mu spokój). A czy mnie znają? Znają, ale nie z powodu czytania książek
Isia pisze:
Q: Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach?
Nie wiem o co chodzi w tym pytaniu... Orgazm? _^_'
Go Go Yubari pisze:Q: Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?
Czasem muszę. Jak? Poprostu wyrażam swoje zdanie, ale z reguł łatwo mnie przekonać do takich a takich racji no i często staram się innym pomagać. whatever.
Pinhead pisze:Q:Kim chcesz e życiu być?(chodzi mi o zawód , pytanie poważne prosze nie pisać np. milionerem etc.) (Ja chcę zostać Archeologiem)
To kim chcę zostać a kim będę to dwie różne rzeczy ^^ Ale marzy mi się ekonomiczne coś, co zapewniłoby dobry byt mi, mojej rodzinie i dało mi możliwość odwiedzenia dalekich krajów. Wcale wiele nie trzeba, tylko żeby żona miała własą wizję siebie. Coś wspaniałego.
Go Go Yubari pisze:Q: Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś/aś? (tak mnie jakoś natchnęło
Kłótnia? Najdziwniejsza? Może powiem o ostatniej. Kłóciłem się z kolegą na czym to polega sformuowanie "pieskie zycie". Doprawdy, przegrałem czekoladę, ale czy słusznie
Q: Podobno ludzie inteligentni się nie nudzą. Jaka jest więc twoja alternatywa na nudę? A może jej całkowity brak.