Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Sephiria pisze:Q: Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Spontanicznie nudny :D
Pinhead pisze:Wolisz fantasy czy s-f?
SF rulz for ever! Potem długo, długo nic, a potem fantasy
Go Go pisze:Ukochana książka (sztuk 1, chyba, ze ma kilka tomów) wszechczasów?
Pytania są tendencyjne :D
Lenneth pisze:Pytanie: Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :] W zasadzie notatek, choć marginesy zapełnia mi swą twórczością koleżanka z ławki. A zeszyt od przedsiębiorczości to same dziwne historyjki, statki, wymyślanie zagadek, języka migowego itepe. Trza się czymś zająć, nie? :wink:
kilmindaro pisze:Q: Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Bardzo, byle dobre. Ale only własne - nie chadzam po bibliotekach.

Q: Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach? (własnych :D sterydy się nie liczą. Jeśli uważasz to pytanie za obraźliwe, uznaj je za takowy odjazd )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pinhead pisze:Q:Wolisz fantasy czy s-f?
Kocham elfy i takie tam, ale Gwiezdnymi Wojnami tez nie pogardzę (byle starymi).
Sephiria pisze:Q: Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Planuję, ale i tak g. z tego wychodzi i jest spontanicznie.
Lenneth pisze:Pytanie: Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :]
Niby jak kupuje notes to ma słuzyć notatkom...ale...
bazgroły, rozmów masa, kropki i inne gry, notatki gdzieś w środku wplecione... A potem nie mogę ich ułozyć w kolejności -_-
kilmindaro pisze:Q: Lubisz czytac książki?
Lubię. Kocham. Nie mam kiedy, damn it. I czytam 3-5 naraz.
Isia pisze:Q: Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach?
Oh matko, 10 tomów by tego wyszło. Ostatnio podsiadłam staruszke w metrze. Myslałam, że to już mój koniec i testament chciałam pisać :lol:

Q: Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Sephiria pisze:Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Bardziej spontaniczny ,rzadko kiedy coś planuje
Lenneth pisze:Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :]
Jakie zeszyty? Jakie notatki?
Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Lubie czytać ,a czy mnie dobrze znają w bibliotece.Nie, mam w domu "małą" biblioteczkę.
Isia pisze:Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach?
Yyyy :? No tak lubie konie :grin:

Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?

[ Dodano: Pon 29 Maj, 2006 22:38 ]
Sephiria pisze:Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Bardziej spontaniczny ,rzadko kiedy coś planuje
Lenneth pisze:Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :]
Jakie zeszyty? Jakie notatki?
Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Lubie czytać ,a czy mnie dobrze znają w bibliotece.Nie, mam w domu "małą" biblioteczkę.
Isia pisze:Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach?
Yyyy :? No tak lubie konie :grin:
Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?
Hmm wbrew ich woli? Tak. A jak to już moja słodka tajemnica :evilbat:

Q:Kim chcesz e życiu być?(chodzi mi o zawód , pytanie poważne prosze nie pisać np. milionerem etc.) (Ja chcę zostać Archeologiem)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Pinhead pisze:Q:Kim chcesz e życiu być?
Chyba skończe jako dziennikarz. Się zobaczy jeszcze.

Q: Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś/aś? (tak mnie jakoś natchnęło :roll: )
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Sephiria pisze: Q: Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Chcę żeby był zaplanowany, ale żyję z ludźmi, którzy są spontaniczni, temu też taki się robię. :lol: Ale różnie z tym.
Lenneth pisze:Wolisz fantasy czy s-f?
Raczej s-f. Fantasy też lubię. Trudno jednoznacznie stwierdzić, zarówno jedno jak i drugie ma mase podgatunków i takich tam.
Lenneth pisze:Ulubiona postac animowana, ale nie z anime.
donald.
Lenneth pisze:Jak bardzo masz zawalony pulpit najróżniejszym badziewiem?
Głównie downloady, czyli pliki word. Ale staram sie je cojakis czas usuwać.
Lenneth pisze:Ukochana książka (sztuk 1, chyba, ze ma kilka tomów) wszechczasów?
"Misery". Mrocznej wieży całej nie znam, więc powstrzymam się od opinii. It też ma swoje walory.
Lenneth pisze:Na czym grasz wolisz grać na konsoli czy PC?
To chyba logiczne, że na konsoli ;] Ale na PC zagrywam sie w tytuły baldursowe i rtsowe.
Lenneth pisze:Jakich słodyczy nie lubisz?
Wszystkiego kawowego, orzechowego.
Lenneth pisze:Jakie słodycze lubisz?
Galaretki, ale własnej produkcji.
Lenneth pisze:Jesteś nerwowy?
Zależy od humoru. Z reguły nie.
Lenneth pisze:Tolerujesz swoje wady, czy wciąż starasz się je eliminować ze swego charakteru?
Staram się eleminować. Mniejsza o efekty.
Lenneth pisze:Kupujesz piraty?
Powróciłem na łono prawdy. ;]
Lenneth pisze:Lubisz broń? jeśli tak, to ulubiony rodzaj broni palnej i białej... grrrr katana
Nie lubię, wolę czarować. Ale z broni to lubię wszelkiego rodzaju berdysze, młoty, siekiery XD
Lenneth pisze:wolisz tropiki/cieple miejsca czy chlodne miejsca/lodowce? (w sensie np. hawaje/islandia)
Zdecydowanie Skandynawia.
Zależy od przedmiotu. Na historii, z racji że się nudzę, daję upust fantazji, grom w różne statki, meczyki, i takie tam bzdety.
kilmindaro pisze: Q: Lubisz czytac książki? (Ewentualnie: Znają Cię dobrze w bibliotece?)
Lubię. A raczej-lubiłem. Teraz mam dość wszelkiego rodzaju literatury. Męczę Dziedzictwo Krwi Diabla, i ciężko mi to idzie. (King to wyjątek, ale dam mu spokój). A czy mnie znają? Znają, ale nie z powodu czytania książek :lol:
Isia pisze: Q: Najdziwniejszy Twój odjazd na hormonach?
Nie wiem o co chodzi w tym pytaniu... Orgazm? _^_'
Go Go Yubari pisze:Q: Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?
Czasem muszę. Jak? Poprostu wyrażam swoje zdanie, ale z reguł łatwo mnie przekonać do takich a takich racji no i często staram się innym pomagać. whatever.
Pinhead pisze:Q:Kim chcesz e życiu być?(chodzi mi o zawód , pytanie poważne prosze nie pisać np. milionerem etc.) (Ja chcę zostać Archeologiem)
To kim chcę zostać a kim będę to dwie różne rzeczy ^^ Ale marzy mi się ekonomiczne coś, co zapewniłoby dobry byt mi, mojej rodzinie i dało mi możliwość odwiedzenia dalekich krajów. Wcale wiele nie trzeba, tylko żeby żona miała własą wizję siebie. Coś wspaniałego.
Go Go Yubari pisze:Q: Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś/aś? (tak mnie jakoś natchnęło
Kłótnia? Najdziwniejsza? Może powiem o ostatniej. Kłóciłem się z kolegą na czym to polega sformuowanie "pieskie zycie". Doprawdy, przegrałem czekoladę, ale czy słusznie :twisted: :twisted: :twisted:

Q: Podobno ludzie inteligentni się nie nudzą. Jaka jest więc twoja alternatywa na nudę? A może jej całkowity brak.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Q: Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś?
Jedenego osobnika z mojej klasy zupełnie nie trawię i kłucę się z nim od 1 klasy podstawówki po dziś dzień( 9 lat xD)
Q: Robisz ludziom czasem wbrew? Jak?
Najczęściej wbrew nauczycielom i rodzicom xD
Q:Kim chcesz e życiu być?(chodzi mi o zawód , pytanie poważne prosze nie pisać np. milionerem etc.) (Ja chcę zostać Archeologiem)
NO JA WŁAŚNIE NIE MAM POJĘCIA A TERAZ MAM MOMENT WYBORU!! Pomózcie mi! Lubię historię bardzo.
Jak prowadzisz swoje zeszyty/notatki? Więcej tam notatek, czy może kwiatków, rozmów z kolegami, plansz do gry w statki, wierszy, etc. :]
U mni koniec zeszytu to masakra. Wszedzie anime i final fantasy.
Ulubiona postac animowana, ale nie z anime.
Matt.
Jak bardzo masz zawalony pulpit najróżniejszym badziewiem?
skróty nie działających już programów, multim plików graficznych i rarów.
: Podobno ludzie inteligentni się nie nudzą. Jaka jest więc twoja alternatywa na nudę? A może jej całkowity brak.
Nie nudze się :P ;)

Q: Wolisz półnagie panienki czy schludne pięknisie?
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Go Go Yubari pisze:Najdziwniejsza kłótnia jaką miałeś/aś?
He he nie zgadniecie o co poszło. O łyżkę
Boni pisze:Podobno ludzie inteligentni się nie nudzą. Jaka jest więc twoja alternatywa na nudę? A może jej całkowity brak.
Jaka nuda? :P
neo rpgomaniak pisze:Wolisz półnagie panienki czy schludne pięknisie?
2 opcja

Q: Widzisz że facet bije kobiete .Co robisz? (pytanie skierowane głównie do facetów)

Z partyzanta z kopa w typa. pare lut w morde i na kopy sku****yna ,tak żeby wylądował w szpitalu.
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Pinhead pisze:Q: Widzisz że facet bije kobiete .Co robisz? (pytanie skierowane głównie do facetów)
Zależy jaką :twisted: Jeżeli to Bill z TH albo Mandaryna to zostawię, ale jeżeli każdą inną to rzeba pomóc!
Tolerujesz swoje wady, czy wciąż starasz się je eliminować ze swego charakteru?
No moją wadą jest że mam strasznie donośny głos, a moja buzia nigdy się nie eee... zayka. I przez to zawsze pakuję się w jakieś kłopoty.
Twój styl życia - zaplanowany czy spontaniczny?
Raczej spontaniczy.

Q: Czy masz kogoś komu możesz się zwierzyć?
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

neo rpgomaniak pisze: Q: Wolisz półnagie panienki czy schludne pięknisie?
Dobrze zbudowanych, zadbanych facetów.
Pinhead pisze:Q: Widzisz że facet bije kobiete .Co robisz?
Nic nie robię. Cokolwiek bym nie zrobiła, tez bym oberwała. Moge za to powrzeszczeć o pomoc.
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy masz kogoś komu możesz się zwierzyć?
Mam.

Q: Najdziwniejsza osoba jaką widziałeś/aś?

(facet z celtyckim kołem wytatuowanym na czole i z włosami do kolan -_-)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Pinhead pisze:Ja chcę zostać Archeologiem)
no prosze:]
neo rpgomaniak pisze:Lubię historię bardzo.
nie idz na historie :lol:
Go Go Yubari pisze:Najdziwniejsza osoba jaką widziałeś/aś?
hmm..nie wiem..niedaleko mnie meiszka pewna babka,ktora jest chora psychicznie i ze tak powiem dziwnie sie ubiera^^" poza tym moze metal z wlosami dluzszymi ode mnie,zaplecionymi w warkocz :lol: kiedys widzialam babke w srednim wieku z oczoje*nym rozem na wlosach:) pewno jeszcze byly jakies osoby..pamiec zawodzi...zagranica mozna spotkac ciekawe osobistosci;)
<nie bede tutaj pisac o dziwnie ubranych gothach ^^">

q-ktore panstwo sasiadujace z Pl lubisz najmniej?;)

btw.nie przesadzajcie z tymi odpowiedziami na kazde pytanie,jakie sie da..:]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

neo rpgomaniak pisze:Czy masz kogoś komu możesz się zwierzyć?
Nie, nikomu nie ufam
Go Go Yubari pisze:Najdziwniejsza osoba jaką widziałeś/aś?
Jak przyjedziesz do mojego miasta to zobaczysz samych dziwolągów.
Garnet pisze:ktore panstwo sasiadujace z Pl lubisz najmniej?;)

Ukraine.Mieszkam ok.20-30km od granicy PL-UA i wiem że przyjaźń Polsko-Ukraińska kończy się na granicy.

Q:Jaki masz kolor oczu? Czarne :twisted:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

:lol: jestem zmuszona do takich zainteresowan :D /o wiele ciekawsze sa wojny etc niz dajmy na to wielka emigracja -_-
btw.obecnie czytam ksiazke pod bardzo ciekawym tytulem 'pod berlem habsburgow' polecam :lol:

zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)
<ja ostatnio nałogowo mp3player-sluchawki na uszach i dopoki nie zasne:) ..polecam na poprawe humoru^^)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Garnet pisze:zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)
Tja.... ale tylko jak nie mam nic do roboty i kładę się ok. północy spać. Wtedy słucham muzy przez 2 godzinki, po czym wyłączam mp3 playera i idę spać. Nie zasne ze słuchawkami w uszach. A tak poza tym, gdy siedzę na kompie do 3:00 i już nic nie robię, tylko myśle o spaniu, to często puszczam sobie parę ulubionych kawałków, po których już definitywnie mam zamiar wyłączyć kompa. Czasami takie słuchanie się przedłuża o kolejną godzinę :]

-> Macie jakieś obowiazki w domu? Kąpanie psa, trzepanie dywanu, wyrzucanie śmieci? (pytanie bardziej sklierowane do tych, co nie mieszkają sami ;) )

Ja w sumie żadnych, ale czasem robię dobry uczynek i odkurzam mieszkanie, gdy nikogo nie ma w domu :]
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Interesujesz się Historią w sensie wojen, bitew, itp?

Tak, jestem w Bractwie Rycerskim(chociaż z rycerzami mam tyle wspólnego co z mercedesami, czyli nic.Odtwarzam wczesne średniowiecze)
Garnet pisze:zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)

Zawsze ,włączam muzyke i kłade się spać.
Jaco pisze:Macie jakieś obowiazki w domu? Kąpanie psa, trzepanie dywanu, wyrzucanie śmieci?
Mam, a najgorzej jest przy jakimś remoncie sam musze wszystko robić (jestem jedynym facetem w domu)

Q:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet pisze: zdarza Ci sie sluchac muzyki przed zasnieciem?:)
Tak. Jako że tam gdzie śpie mam tylko adapter, to słucham Tiny Turner i Michalego Jacksona.

Jaco pisze:Macie jakieś obowiazki w domu?
własciwie żadnych. ewentualna pomoc to chyba nie obowiązek
Pinhead pisze: Q:Jedziesz gdzieś na wakacje? czy zostajesz w domu?
kwestia otwarta, ale planuję kilka wyjazdów... Gdynia...ekhmmmm, chyba tylko plany, ale :>:>:>

Q: Twój ulubiony zwierzak nocny? :>
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”