Pewnie sie przejezyczyla, a chodzilo jej o krawedzieIreth pisze:że sześcian ma osiem ścian ...i niech was nazwa nie zmyli

Moderator: Moderatorzy
Dla chcącego nic trudnego...Ireth pisze:Dla pani od angielskiego łyzki octu < ciecz jakby ktoś nie wiedział Wink > były czubate
tym to mnie rozłożyłaśSephiria pisze:nurkowaniem zajmuje się nurkowiec, a Krzysztof Columb to był wybitny polski uczony
Uczeń w takiej sytuacji przeważnie siedzi cicho,żeby już mieć spokój i wyjść z klasyGagarin pisze:Dlatego na końcu lekcji albo w czasie pytam zawsze uczniów czy mają jakieś wątpliwości i pytania
Może myslała, że skoro Hiszpania i Włochy są tak blisko kulturowo i językowo (różnice chyba nie są zbyt wielkie między włoskim a hiszpańskim) to można mówić o tym samymIreth pisze:( historyczka mojej kumpeli w liceum twierdziła, ze półwysep iberyjski i apeniński to to samo .... O_o
Taaak... oglądałam ten reportaż. W głowie się nie mieści, jak taka 'nauczycielka' mogła się tyle lat uchować w tej szkole!Sephiria pisze:nurkowaniem zajmuje się nurkowiec, a Krzysztof Columb to był wybitny polski uczony
Zajęcia ze statystyki, pani "doktór" popełniła czeski błąd (21 zamiast 12 czy jakoś tak...Lucrecia pisze:c) popełniają błędy, ale na samą myśl o ich wytknięciu cierpnie skóra
az przypomniala mi sie chemia sprzed tygodnia. moj kolego (oznaczmy go ***)podszedl do tablicy i robi zadamie robi po czym pani cos starla w jego zadaniu i poprawila, *** stoi i nie wie co sie dzieje po czym moja kolezanka wstala z lawki i powiedzialakwazi pisze:Zajęcia ze statystyki, pani "doktór" popełniła czeski błąd (21 zamiast 12 czy jakoś tak... n). Kumpel pyta: "Przepraszam, a skąd to się wzieło?". Odpowiedź: "A co? Nie wie pan? To zapraszam na dyżur!"... <wszyscy milczeli do samego końca...>