<es tut mir leid..> coz fajnie by bylo jakby na forum byla opcja spojlerow tzn psize tylko spojler a jak chce sie przeczytac to sie klika na owe slowo spojler...
<ale tamto nei ejst na 100% pewne..ale ja tez sie sklaniam do tamtej teorii>
Może pokażą Aeris (w ramach retrospekcji)? Ah Aeris w nowiutkiej oprawie : D~[
SPOJLERY z trailerow
aeris jest pokazana na promised land oraz sa retrospekcje z nia tzn jak cloud zanurza ja w wodzie
w TSW nie przypominam sobie żeby był... tutaj też raczej nie liczę na to, że pokażą.. może najwyżej na sekundę.. beuhe.. fajnie by było gdyby Cloud zamiast jeździć na tym swoim głupim motorze jeździł na Chocobo... :D
A te wysuwające się miecze to już w ogóle ekstra... zresztą na za siódemką nigdy nie przepadałem - wg. mnie najgorsza część... A film obejrze z ciekawości i mam nadzieję, że Kadaj i reszta jakoś ten film uratują..
Błagam nie odbiegajcie od tematu bo zacznie się kolejna kłótnia o obronę tym razem części 7 (przedtem było X i X-2). Ja po filmie niewiele oczekuję i liczę, że bardzo miło mnie zaskoczą :D
lukas2600 pisze:z tego co pamiętam to na końcu gry ff 7 midgar był obrośnięty dużą ilością bo ja wiem powiem "zieleniny" ciekawe czy w filmie też będzie to pokazane.
a przeczytales co napisano przed tym filmikiem tez <watpie aby mieli pokazywac to samo>