Advent Children
Moderator: Moderatorzy
A co jeśli:
Kod: Zaznacz cały
Cloud nie zabił Sepha? Walka odbywa się w lifestreamie więc można rzec, że cielesna powłoka Sepha została w nothern crater aż pewnego dnia black materia, którą Cloud włożył do kokonu podtrzymującego białowłosego przywróciła mu zycie po RAZ PIERWSZY. Seph zginął w górach mt nibel i jedyne co z niego zostało to ciało od pasa w góre. W grze nie widać najmniejszych przejawów życia w Sephirocie... Czytam tu o jakimś wielokrotnym wskrzeszaniu i was nie rozumiem :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Kod: Zaznacz cały
seph nie umrze dopoki nie zostana calkowicie zniszcone komorki jenovy...ech lepiej dalej nie pisze,bo jzu troche za duzo sie naczytalam o.O :]
i jego slowa na koniec"I will Never Be Just a Memory"..mam nadzieje ze w DC rozwiaza sprawe do konca....
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
A ja niestety wiem. Wczoraj grałam w Diablo 1 na Battle.necie i nie dało się nie zauważyć na kanale (Diablo POL-1)osobnika o ksywce Freak [PKPL] (a.k.a SpelCast[PKPL]). Ów zachęcał wszystkich na kanale do odwiedzenia jego strony, gdzie zamieścił zripowaną wersję filmu. Tak tak, niestety piraci już mają film.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Krakers pisze:- A co u Squalla?!

Po tylu misiącach oczekiwania warto skusić się na oryginał, zamiast ciągnąć z netu i oglądać w byle jakiej jakości, Kto jak kto, ale fan serii nie może przejść obojętnie obok AC, a co za tym idzie -kupić oryginał i w pełni docenić wszelkie aspekty filmu. Teraz, kiedy z pierwszych recenzji wynika, że film się udał, jakoś lepiej się oczekuje na wydanieKrakers pisze:Jeśli ktoś się zastanawiał czy wartko go kupić i zobaczy wersję piracką - na pewno kupi oryginał.

Bardzo bym jednak prosiła o niezamieszczasnie żadnych spoilerów - boję się, że zaraz pojawi się tu jakiś zapaleniec, któremu zachce się opowiadać fabułę

Czy już wiadomo coś o werjach językowych, jakie trafią do Europy? Od jakiegoś czasu dałam sobie spokój z czytaniem newsów o AC i jestem w tym temacie niezorientowana :]
Ja sie wolałem upewnic czy rzeczywiscie taki fajny ;] wystarczy, że kieeedys kupilem juz jeden film FF i jakoś mnie nie zachwycił ;] Po obejrzeniu wciąż mi sie fajnie czeka na orginał :D
Bardzo bym jednak prosiła o niezamieszczasnie żadnych spoilerów - boję się, że zaraz pojawi się tu jakiś zapaleniec, któremu zachce się opowiadać fabułę
A niby jaki jest sens w porównywaniu TSW z AC? Film na podstawie FF7 z miejsca cenię sobie wyżej, niż fajerwerki graficzne opatrzone jedynie logiem FF (niezasłużonym zresztą)expl0ti0n pisze:wystarczy, że kieeedys kupilem juz jeden film FF i jakoś mnie nie zachwycił ;]
Kupię w ciemno - oby cena nie była dla przeciętnego Polaka druzgocąca

- Go Go Yubari
- Ifrit