no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny, podstawa kazdego FF SPOILER
te spoilery zaczynają mnie bawić:D
Moderator: Moderatorzy
Squall nie miał kryzysu osobowości.... on po prsotu miał wszystko gdzieśIreth pisze:faceci z kryzysami osobowości są tacy pociągający SPOILER a myślisz ze czemu Rinoa sie zakochała w Squallu?? właśnie dlatego SPOILER
plus?Ireth pisze:no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny
Właśnie w tym rzecz. *westchnienie* Przed zakupem FF7 postanowiłam przeczytać w necie kilka recenzji (bo te w papierowych gazetach były ciut niepochlebne) -- i tak właśnie natknęłam się na spojlery. Wyczytałam m.in., że gra jest "bardzo wzruszająca, albowiem *tu wstawić spojler*" Kurka, takich recenzji powinni zabronić.Ireth pisze:o FF7 wszedzie było głośno wiec trudno się było nie dowiedzieć paru szczegółów...
Kairi-chan pisze:Squall nie miał kryzysu osobowości.... on po prsotu miał wszystko gdzieś
Bo była głupiaIreth pisze:faceci z kryzysami osobowości są tacy pociągający SPOILER a myślisz ze czemu Rinoa sie zakochała w Squallu?? właśnie dlategoSPOILER
no i już mamy kolejny plus FF7 SPOILER rozbudowany watek miłosny, podstawa kazdego FF SPOILER
te spoilery zaczynają mnie bawić:D
Chyba chciałaś powiedzieć NIE pozwalam.Eiko pisze:nie mow tak o Rinoinie pozwalamDyzio pisze:Bo była głupia Dlatego sie w nim zakochała.
Zdradzę ci pewien sekret, który starsi doskonale znają - kobiety lubią się opiekować facetami, którzy tego potrzebują. Kobieta jest przy facecie tylko, jeśli czuje sie potrzebna i Squall takim przypadkiem był. Nie mniej na twoim obecnym etapie rozwoju nie spodziewam się żebyś to zrozumiał - do tego trzeba czasu.Eiko pisze:Dyzio napisał/a: Bo była głupia Dlatego sie w nim zakochała.
Z kolei do ciebie można się doczepić w kwestii interpunkcji - po 'to" brak pzrecinka, po "że" brak przecinka, brak "?" po "opinia". Po co ten temat poruszam? Dochodzimy bowiem do sytuacji, że każdy każdemu zaczyna wypominać literówki, nawet jeśli są tylko wynikiem szybkiego pisania.Dyzio pisze:Chyba chciałaś powiedzieć NIE pozwalam.
oddawaj plytki :]]Darios2 pisze:(Garnet nie bij! )
nie Ty pierwszy odkrywasz tu ameryke..neistety...a raczej stety nie u kazdego to sie sprawdzaFinalFan pisze:Zdaje mi się, że zauważyłem dziwną zależność między ulubionym fajnalem danej osoby, a fajnalem w który ta osoba grała na początku. Jak zauważyliście, że najbajdziej podoba Wam się fajnal, którego przeszliście jako pierwszego, to napiszcie