Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Eeee... Ta Rinoa którą daliście jest o niebo lepsza od tej z gry :) Nawet strój lepiej do niej pasuje. :)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

TomajS pisze:Mnie sie podoba to rusztowanko
Podobać, to się też może i podoba, ale spróbuj coś takiego nosić... :? Gyah, może ja jestem dziwna, ale naprawdę lubię widzieć odrobinę realizmu w grach. ;)
Erelen pisze:Eeee... Ta Rinoa którą daliście jest o niebo lepsza od tej z gry Nawet strój lepiej do niej pasuje.
O, to FFX-2 musi być Twoją ulubioną częścią, czemu do tej pory się nie przyznawałeś? :twisted:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lucrecia pisze:O, to FFX-2 musi być Twoją ulubioną częścią, czemu do tej pory się nie przyznawałeś?
Może nie załapałam, ale Erelen zawsze powtarzał, ze woli FFX-2 niż FFX. :roll:
Fajny strój ma Seymour. Przewiewny i wygodny :>
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Go-Go pisze:Może nie załapałam, ale Erelen zawsze powtarzał, ze woli FFX-2 niż FFX.
*gleba*
...Znaczy się, przegapiłam istotną informację.
OMFG. Serio? >_< Erelen, powiedz, że to nieprawda? :shock:
Go-Go pisze:Fajny strój ma Seymour. Przewiewny i wygodny
Krążą plotki, że on nie chodzi z gołą klatą, tylko nosi cieniutką koszulkę. Ale ja nie wierzę. ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Go-Go-Yubari pisze:Fajny strój ma Seymour. Przewiewny i wygodny
Tylko przez te czerwone coś wyglada jak grubas...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Izrail pisze:Tylko przez te czerwone coś wyglada jak grubas...
Wyprzedziłeś mnie...
W pierwszym momencie pomyślałam: "Otyły facet, który ma niby Yune oczarować... z takim głosem...? naaah... :? "
A potem sie skumałam że to czerwone cuś to tylko jakiś materiał odstający... :D

Lucrecia pisze:Krążą plotki, że on nie chodzi z gołą klatą, tylko nosi cieniutką koszulkę. Ale ja nie wierzę.
Ja jakoś tez nie :wink:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Lucrecia pisze:...Ale uważaj, to chyba gorsze niż gorset.
powiem tak-do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic :) < jasne pewnie ze wygodnosc gorsetu czesto zalezy od tego jak go zasnzurujesz ale ta kiecka takze nei wyglada na nierealnaXD naleze do osob ktore nie sa ogarniczone jesli chodiz o stroj podoba mi sie to czemu nie ;) > swoja droga to rusztowanie to tlyko dodatek wiec zawsze mozna go zdjac :D

seymour...wlasnie jedynie tego stroju jego nie kumam do tej pory..glos nawet mi sie spodobal :] khem ;] wloski ladne,charakter tez mzoe byc...tlyko stroj..o nie...wyglada na faceta z niezla nadwaga..swoja droga idelanie pasuje do sz(m)aty yuny :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Izrail pisze:koszmarny ma ten strój
Piękny :) , ale nie jest lepszy od stroju Rikku z FFX :grin:
Zawsze mi się podobały (i podobają dalej) te takie choćby chusty przy rękach Yuny :) I jej ślubna sukienka była piękna

[ Dodano: Nie 12 Cze, 2005 ]
Garnet pisze:wyglada na faceta z niezla nadwaga
Izrail pisze:Tylko przez te czerwone coś wyglada jak grubas...
Dobrze, że nie jestem odmieńcem... Też tak uważam :)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Jak sie teraz dużo Kuji naoglądałem to stwierdzam, że ma najlepsze rękawy z wszystkich postaci we wszystkich FF :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Rękawy powiadasz, czy ja wiem... Squall miał fajną kurteczę. Trochę przykrótką ale przynajmniej czarną :wink:
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Eiko pisze:Zawsze mi się podobały (i podobają dalej) te takie choćby chusty przy rękach Yuny
Noo... takie zwiewne... :wink:

Eiko pisze:I jej ślubna sukienka była piękna
Trochę ją przerobić i byłaby git :wink:
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Stroje w ff raczej nie należą do kategorii "wygodne"... A ci "źli" nie zawsze mają gust jeśli chodzi o ubiór. Np. Seymoura się przeraziłam, jak zobaczyłam go w tych kolorowych szmatach po raz pierwszy...
Yuna rzeczywiście zawsze miała szczęście w doborze stroju. Podobało mi się i kimono(czy jakby to określić) i suknia ślubna....zwiewna :) A i w ffX-2 nie wygląda źle, chodzi mi o strój oczywiście, nie liczę tych głupich min....

Jeśli chodzi o komfort i pożyteczność , króluje Paine. Dobiegnij w takich obcasach do wroga, to się zabijesz....:)
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Coś mnie tchnęło, oto moda dla każdego przyszłego bohatera serii FF: buty jak u Aeris, spodnie jak u Wakki, bluza jak u Aruna, płaszcz a'la Rinoa XD
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Erelen_Galakar pisze:buty jak u Aeris, spodnie jak u Wakki, bluza jak u Aruna, płaszcz a'la Rinoa XD
Stelaż jak u Edei, zbroja Steinera i kapelusz a'la Vivi... Ładne, wygodne, "zwiewne" ;)
Tylko jak się w tym ruszyć ??
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

pho3n1x pisze:Squall miał fajną kurteczę. Trochę przykrótką ale przynajmniej czarną
Jedna z niewielu rzeczy, noszonych przez bohaterów FF, w którą można by się ubrać i wyjść na ulicę, nie budząc niezdrowego zainteresowania..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”