Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Kairi-chan pisze:Ireth, Erelen bluźnicie.....
Nie, oni tylko jaja sobie robią. :wink:
Kairi-chan pisze:Ach, i zmieniłabym jeszcze ciuszki Seymurowi. Taki fajny mhroczny guy, niby zimny a przepełniony rozpaczą i samotnością a ubiera się jak lump.
Ubiera się jak ksiądz-Yevonita. -_- Nie widzę w tym nic złego...
Kairi-chan pisze:Walnełabym mu jakiś płaszcz.... taki z rodu co miał Diablo, ale w innym kolorze.... najlepiej jakiś granat co by pasował do włosów. Nie zapięty. Ładnie by powiewał na wietrze... byłby bowiem z jakiegoś aksamitnego materiału. Pod nim jakaś mhmm... bluza... troszkę ciaśniejsza, ale nie za bardzo.... w każdym razie żeby nie była za luźna. Spodnie nie byłyby za bardzo widoczne bo znajdywałaby sie na nich swoistego rodzaju spódnica (?) .... coś w stylu spódnicy... błekitno-szara i o odcień ciemniejsza od bluzy. Do tego wysokie ciężkie buty.... jednakże nie w stylu traperków
^_^
No, nieźle, popieram projekt. 8)

Kiedy piszę swoje fanfiki o Seymourze, generalnie wyobrażam go sobie w dwóch wersjach:
1) styl zachodni: ciemne spodnie plus brązowy/bordowy (ale kolory stonowane!) wams [...wiecie co to wams, mam nadzieję? ;)]
2) hakama + gi; wszystko w jasnym odcieniu
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ireth pisze:Heh ...Garnet ...mi w szkole mundurkami grozili, a co dopiero gdybym wparowała w takiej sukni do szkółki .....łojeny ..ale by ludzie oczy dostali O_o
heh powiedziec Ci ze ja chodizlam do szkoly gdzie nei mozna bylo chodzic w mini,nosic kosuzlek na ramiaczkach oraz farbownaych wlosow i przede wszysktim makijazu? :] to tlyko niekotre z zalet..i chociaz kolor dywanika u dyrektora pamietam do dzisiaj,wazne ze przeszlam ;)

Ireth pisze:a co sadzicie o tej falbankowatej koszuli Zidane'a???
mi sie jedynie ta koszula podobala :D wiktorianski styl is nice ;] ...tylko gdyby zidane wygladal tak jak na artach amano byloby inaczej...tfu..
Ireth pisze:Tidus w stroju Kuji ...
Kuja w stroju Squalla ......
jezus maria...
;]

Kairi-chan pisze:Ach, i zmieniłabym jeszcze ciuszki Seymurowi. Taki fajny mhroczny guy, niby zimny a przepełniony rozpaczą i samotnością a ubiera się jak lump.
stroj nei zawsze swiadczy o wnetrzu czlowieka
szczegolnie jak mi wyskoczy taki fanart kuja i znienawidzona przeze mnie garnet (garnet z forum nie bij) to mnie chwyta oh i to w takiej pozycji
widzisz ja nie cierpie eiko z gry :]
Ostatnio zmieniony ndz 27 mar, 2005 12:23 przez Garnet, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Garnet pisze:heh powiedziec Ci ze ja chodizlam do szkoly gdzie nei mozna bylo chodzic w mini,nosic kosuzlek na ramiaczkach i mini oraz farbownaych wlosow i przede wszysktim makijazu? :] to tlyko niekotre z zalet..i chociaz kolor dywanika u dyrektora pamietam do dzisiaj,wazne ze przeszlam ;)
u mnie nie było nawet krótkich spodenek :D ...za to kocham katolickie szkoły :D

[/quote]stroj nei zawsze swiadczy o wnetrzu czlowieka[/quote]

ehh ..ale pobawić sie można w takie przebieranki ...ja zostaje przy mojej Lulu w stroju Jóny ...normalnie mnie to bawi jak wiedze lulu w tych kaloszach i krótkim kimonie :D
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Lucrecia pisze:Nie, oni tylko jaja sobie robią.
wiem o tym :)
stroj nei zawsze swiadczy o wnetrzu czlowieka
to też wiem :)
i tak jest w przypadku Seymura
ale tylko i wyłącznie aby zadowolić wewnetrze pragnienia moich oczu można by sobie pogdybać o strojach trochę ciekawszych
Lucrecia pisze:Ubiera się jak ksiądz-Yevonita. -_- Nie widzę w tym nic złego...
no Baralai też był Yewonitem a ubierał się dużo ładniej (moim skromnym zdaniem)..... ach to moje zamiłowanie do płaszczów
Lucrecia pisze:.wiecie co to wams, mam nadzieję?
no nie bałdzo :?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Garnet pisze:heh powiedziec Ci ze ja chodizlam do szkoly gdzie nei mozna bylo chodzic w mini,nosic kosuzlek na ramiaczkach oraz farbownaych wlosow i przede wszysktim makijazu? :] to tlyko niekotre z zalet
nie martw sie u mnie tez tak jest tylko ten problem baba przestrzega ze nie wolno chodzic w bluzkach na ramioczkach itd a sama ubiera sie nie powiem jak do tego wlosy na piance(tego nam oczywiscie nie wolno robic) i buty na wieeeeeeeeeelkich koturnich i wszystko gra (jej) a my tylko odslonimy kawalek ramienia i juz afera "co ty robisz" "jak mozesz" itp a inne babki sa spoko nie ubieraja sie jak damule ale wkoncu pani modnisia jest w samorzadzie szkolnym... :/ horror szczegolnie w lato
Garnet pisze:jezus maria...
to samo pomyslalam
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Ireth pisze:Wiecie co? pozamieniajmy postaci ubraniami
Już sama ta wypowiedź była straszna, ale mam nadzieję że to tylko zabawa :D
Eiko pisze:Garnet napisał/a:
jezus maria...

to samo pomyslalam
Chociaż tej zabawy są pewne granice: Kuja w stroju Squalla, straszne...
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Yuna w stroju Tidusa, Lulu jak Wakka, Rikku jak Kimahri (ma wprawę, dziewczyna ;) ), Kimahri jak Lulu, Tidus jak Auron, Auron jak Mika, Mika jak Yunalesca...
Rany...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Wakka w stroju Lulu.... :lol:
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Rany...
NIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Go-Go-Yubari pisze:Wakka w stroju Lulu.... :lol:
Wakka w stroju Jóny ....i wymachujący jej summonerską laską .....ehh ...taki funeral z udziałem Wakii zamiast tańczącej na wodzie Jóny ... :roll:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

z udziałem Wakii zamiast tańczącej na wodzie Jóny ...
i od razu wzrasta o ile to mozliwe sprzedaz ffx ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Przestańcie, to okropne; włos się na głowie jeży. -_-

Kairi, wams to --ogólnie upraszczając-- taka tunika, noszona przez rycerzy w Średniowieczu (po prostu wyobraź sobie prostą koszulę do kolan i voila! :wink:)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Mmmm...Seymour we wdzianku a'la Mitsurugi z Soul Calibur 2. (to z granatowym kimonem i słomką w ustach ;] )
Albo Lulu w czerwonej sukni Ivy ^.^

A tak przybliżając się do tematu to strój Braski nie rlz. ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Go-Go-Yubari pisze:Braski nie rlz.
nic dziwnego - facet wygląda jak z Power Rangers... :lol:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Lucrecia pisze:tylko na podstawie fanartów

Na fanartach to każdy ładnie wygląda,więc takie ocenianie jest nie zbyt trafne moim zdaniem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”