Trivia aka Quiz: Inne JRPG
Moderator: Moderatorzy
- Kairi-chan
- Cactuar
Ponieważ ostatnio w KH grałam w wakacje, a sprawdzić nie moge bo mi jakiś X złodziej zabrał konsolowe gierki to musze trochę strzelać
20. Yuffie
40.Cloud i Leon
60. Hercules
80. Hades
100. rock titan (?)
gdzieś tam pomiedzy Cerberus i Behemot
no i byli jeszcze ci heartlessowi bossowie, których imion oczywiście nie pamiętam (np te niewidzialne jaszczurki co mi tyle problemów sprawiały w Deep Jungle)
20. Yuffie
40.Cloud i Leon
60. Hercules
80. Hades
100. rock titan (?)
gdzieś tam pomiedzy Cerberus i Behemot
no i byli jeszcze ci heartlessowi bossowie, których imion oczywiście nie pamiętam (np te niewidzialne jaszczurki co mi tyle problemów sprawiały w Deep Jungle)
wow aż do setki dojechałaś no i jest źle

tych nie musi być sama nie pamiętam na których miejscach byli i jacyKairi-chan pisze:no i byli jeszcze ci heartlessowi bossowie, których imion oczywiście nie pamiętam (np te niewidzialne jaszczurki co mi tyle problemów sprawiały w Deep Jungle)

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
- Kairi-chan
- Cactuar
prawie dobrze Xellos
[ Dodano: Czw 14 Kwi, 2005 ]
oki skoro nikt nie chce zgadywać to teraz naprawdę banałka i jak na to nie odpowiecie to nie wiem
ile jest bossów dodatkowych i jak się nazywają (KH oczywiście) no sami przyznacie że banałka no nie

[ Dodano: Czw 14 Kwi, 2005 ]
oki skoro nikt nie chce zgadywać to teraz naprawdę banałka i jak na to nie odpowiecie to nie wiem
ile jest bossów dodatkowych i jak się nazywają (KH oczywiście) no sami przyznacie że banałka no nie

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
- Kairi-chan
- Cactuar
[Głosem Seymoura:] Death awaits you!Eiko pisze:nigdy o tym nawet nie słyszałam

Heh, nie czułam się tak szczęśliwa od dnia, w którym Polska wstąpiła do Unii Europejskiej!

Ok, w związku z tym, że mało kto na Forum zna VP (shame on you!

1) Wymień dwa ataki specjalne używane przez Królową Iserię (Iseria Queen, dla niekumatych) i szczegółowo opisz ich wygląd (buahahaha!). Podaj inkantację używaną w przypadku zaklęcia (to akurat łatwe.)
2) Co to jest Seal Rating, Evaluation i Hero Value -- i czym to się je, tzn. co (i jak) wpływa na zmianę tych współczynników, do czego są one właściwie potrzebne, których postaci dotyczą?
3) Lenneth Valkyrie odwiedza miasta i wioski w skromnym przebraniu zwykłej dziewczyny. Jak się wtedy przedstawia i skąd to wiemy? (Od razu uprzedzam, opdowiedzi: 'wiemy to z google' nie zaliczam!

Powodzenia, naprawdę nie dałam żadnego hardkoru. Ktoś, kto kiedykolwiek widział VP na oczy, nie powinien mieć najmniejszych problemów.