Lubie puzzle oOkilmindaro pisze:Q: Ehh... Lubisz układać różne rzeczy z klocków?
Q: Lubisz gry strategiczne?
Moderator: Moderatorzy
Po kilku głębszych taniec od krawężnika do krawężnika.Jaki rodzaj tańca (niekoniecznie "rękami") wychodzi Ci najlepiej?
Wolałbym nekromantą.Chciał/abyś być alchemikiem?
Wolę dawać "orginalne" prezenty (np wino zawinięte w śmieszną prezerwatywe iwinięte kokardką)W jaki sposób kupujesz prezenty swoim przyjaciołom? Gdzie? Ile czasu Ci to zajmuje, etc?
BaCzy miałeś kiedyś sen tak realistyczny, że pomieszał ci się z rzeczywistością (nawet po przebudzeniu) lub twierdziłeś, że to co w nim było, było prawdziwe?
To moja pasja!Lubisz układać różne rzeczy z klocków?
Lubisz gry strategiczne?
To nieodpowiednie pytanie, szczególnie że o ściąganiu nielegalnych kopii sie tutaj nie rozmawia :] Zresztą, odpowiedź jest prosta- chyba każdy woli iść do kina i obejrzeć film na dużym ekranie w dobrej jakości, zamiast na małym monitorzePinhead pisze:Q:Wolisz chodzic do kina czy ściągnąć sobie film i go obejżeć w domu?
Kiedyś tak, teraz już nie bardzo.kilmindaro pisze:Q: Ehh... Lubisz układać różne rzeczy z klocków?
Zależy jakie - na pewno nie RTS, za to pasjami turówki typu Heroes albo Diciples.Nemesis pisze:Q: Lubisz gry strategiczne?
Jak tylko mogę, to idę do kina, a że nie zawsze mogę, to wiesz...Pinhead pisze:Q:Wolisz chodzic do kina czy ściągnąć sobie film i go obejżeć w domu?
Jestem i to całkiem niezłymIvy pisze:Q: Jesteś alergikiem?
I jedno i drugie - lubię broń ogólnie.Pinhead pisze:Q:co wolisz broń biała czy palna?
Nie. Bleeeeeee są :D.kilmindaro pisze:Q: Lubisz jogurty? ^^
Oksana nie zrozumiała pytania :DIvy pisze:pozdrowienia dla Oksany
oooo takGveir pisze:ytanie: Czy miałeś kiedyś sen tak realistyczny, że pomieszał ci się z rzeczywistością
taaa Anno rządziNemesis pisze:Q: Lubisz gry strategiczne?
icholerna sierśc... dobrze, że na ludzką nie jestem uczulony, bo bym oszalał :]Ivy pisze:Q: Jesteś alergikiem?
biaaaała zdecydowanie (katana rules), chociaż palna też mnie interesujęPinhead pisze:Q:co wolisz broń biała czy palna?
jem czasami - oczywiście wiśniowe. Nie rozumiem jednego, jak można jeśc jogurt z musli? O.okilmindaro pisze:Q: Lubisz jogurty?
żeby nie miec ochoty kogoś zabic musiałbym byc mnichem... dobrze, że moja katana nie jest taka ostra jak byc powinna :]Gveir pisze:Q: Miałeś kiedyś ochotę kogoś zabić?
nietety taa :D troche dziwnie wygladalem po przebudzeniuGveir pisze:Pytanie: Czy miałeś kiedyś sen tak realistyczny, że pomieszał ci się z rzeczywistością
FEENemesis pisze:Q: Lubisz gry strategiczne?
na szczescie nie (jesli chodzi o pylki :D) ale za to strasznie uczulony na wypowiedzi z "bykami" (chociaz tez mi sie trafiajaIvy pisze:Q: Jesteś alergikiem?
biala ofkoz :D oczywiscie jeszcze lepiej gigaantycznych rozmiarow :D Buster Sword RoxPinhead pisze:Q:co wolisz broń biała czy palna?
lubic - lubie, ale jesc nie moge (nie dobrze mi po produktach mlecznych :D)kilmindaro pisze:Q: Lubisz jogurty?
wielu moderatorowGveir pisze:Q: Miałeś kiedyś ochotę kogoś zabić?
Po co skoro juz nie zyje :DGagarin pisze:Q: Lubisz rozwiązywac wisielca?
Jak może mu to w czymś jeszcze pomóc :D.Gagarin pisze:Q: Lubisz rozwiązywac wisielca?
Patrz pytanie powyżej :D. Ale nie jestem samobójcą, żeby napisać "nie"VaanFromRO pisze:Q:Podobaja Ci sie te pytania?
Sąsiedzi debile, bo okolicę mam ładną - dawna pradolina rzeki i ładne lasy.kilmindaro pisze:Q: Co Ci się najbardziej nie podoba w Twojej okolicy?
Wole wyławiać topielcaGagarin pisze:Lubisz rozwiązywac wisielca?
Las w odległości ok 600mkilmindaro pisze:Co Ci się najbardziej nie podoba w Twojej okolicy?
Jakie zasady?Gveir pisze:Często łamiesz własne zasady?
Leeee.... Jogurty są ZUEkilmindaro pisze:Q: Lubisz jogurty? ^^
Gimnajzum nr. xxx, pomalowane ostatnio na kolor komunistycznie czerwony (co za palant kupował farbę? koło tego przejść nie można) i żule dwa domy dalejkilmindaro pisze:Q: Co Ci się najbardziej nie podoba w Twojej okolicy?
Zdarza sięGveir pisze:Q: Często łamiesz własne zasady?
Podoba mi się. Ale możliwe, że po maturze je opuszczęPinhead pisze:Q:Podoba Ci się twoje miasto czy chciałbyś się z niego wyprowadzić?
Za często...Gveir pisze:Q: Często łamiesz własne zasady?
Nigdy nie byłem w Łebie - zawsze bunkruje się w Unieściu :DIsia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie?
A przypalenie wody na herbate sie liczy ?Pinhead pisze:Q:Umiesz gotować?
swoje to nie,ale wszystkie inne... :D (bo "zasady sa po to,zeby je lamac",nie?Gveir pisze:Q: Często łamiesz własne zasady? (Oj, robię to *zdecydowanie* za często, zdecydowanie )
podoba sie,ale sie pewnie z niego wyprowadze,bo to dziura --"Pinhead pisze:Q:Podoba Ci się twoje miasto czy chciałbyś się z niego wyprowadzić?
w lebie....ze 4 lata temu? ^^"Isia pisze:Q: Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie? ( i ile komarów Cię użarło po drodze - mnie wczoraj tylko dwa )
umiem gotowac parowki xDPinhead pisze:Q:Umiesz gotować? (Ba, i to całkiem nieźle mi wychodzi
nieee...kwazi pisze:Q: Czy bierzesz lub brałeś/aś kiedyś udział w jakimś konkursie "wyślij SMS o treści... pod numer..." ? Jeśli tak - jaki to był konkurs i czy wygrałeś/aś ?
o,to niedaleko mnie...kwazi pisze:Nigdy nie byłem w Łebie - zawsze bunkruje się w Unieściu
Oj, nie raz. :DGveir pisze:Czy miałeś kiedyś sen tak realistyczny, że pomieszał ci się z rzeczywistością (nawet po przebudzeniu) lub twierdziłeś, że to co w nim było, było prawdziwe?
Tak. Od takich gier zaczynałam swoją przygodę z kompem. :]Nemesis pisze:Lubisz gry strategiczne?
Co za pytanie. Poza anime, których nigdy w naszym kraju nie uświadczysz, w ogóle nie ściągam filmów, i nie rozumiem ludzi, którzy to robią. _^_ Osobiście uwielbiam chodzić do kina, a nie oglądać film w samotności na kompie.Pinhead pisze:Wolisz chodzic do kina czy ściągnąć sobie film i go obejżeć w domu?
Trudne pytanie. Zawsze wolałam białą, ale nowoczesnymi pistoletami też nie pogardzę.Pinhead pisze:co wolisz broń biała czy palna?
Te niewygodne zdecydowanie za często. :]Gveir pisze:Często łamiesz własne zasady?
Miesiąc temu. :D W samej Łebie tylko przejazdem, ale za to obejrzałam Słowiński Park Narodowy.Isia pisze:Morza szum, skrzeki mew, biała plaża pośród drzew... Kiedy ostatnio byłeś w Łebie?
Tja... chyba tyle potraw, ile mam palców u rąk, i nic więcej.Pinhead pisze:Umiesz gotować?
Coco, nie uwierzę, że nie lubisz kupować swojego ulubionego czasopisma w kiosku, gier, biżuterii... :D Zakupy bywają fajne, kocham wydawać pieniądze. :DCoco pisze:lubisz robic zakupy? (jakiekolwiek) (NIE!)