Wasz ulubiony tekst z FF
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Dobre teksty ma Kimahri-krótko,zwięźle i z sensem.Auron z kolei zawsze jak gadał to się go dobrze słuchało :D .Wakka zapodaje śmieszne betony podczas walk
.Ogólnie w grze jest pełno takich tekstów,które mogą być ulubione.Jednym z najlepszych dla mnie jest odzywka Tidusa:"Yeah,that`s right!You can always count on Auron to complicate things." 

Auron mega ziom ma ostro fajne teskty np ten co jak się bawimy z Yunalescą (swoją drogą ta walka nie jest aż taka trudna jak o niej piszą przeszłem ją bez pisku) This is time to choose...... przyjemnie się słucha tego nawet po raz dwudziesty. kolejne fajne tekty to "live and let live" Tidusa albo "if e loose you'll die too buddy" Wakki driver tesz ma fajne teksty. Kimahri ma fajne teksty takie zawsze mówi swoje imię i takie teksty na twardziela. Swoją drogą Seymour ma bardzo fajny głos a to jego "death awaits you" tesz należy do lepszych tekstów
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jak ja nie trawie takiego slanguSebek pisze:Auron mega ziom ma ostro fajne teskty

Za to powinni cię w dybach na miesiąc zamknąć.Sebek pisze:tesz
------------------------
"I dreamt I was a moron"
- Squall
"Shut your damn mouth! You chicken!"
- Seifer
"My turn to boogie now."
- Irvine
"How do you prove that you exist? Maybe we don't exist..."
- Vivi
"To be forgotten is worse than death...."
- Freya
Pomyśl, jak ja się muszę czuć... nie trawiąc jednocześnie i takiego slangu, i Aurona......... -_-Go-Go pisze:Jak ja nie trawie takiego slanguSebek pisze:Auron mega ziom ma ostro fajne teskty

Ugh. To naprawdę bolało.
Za 'najlepsiejsze' i 'koffany' też powinni zamykać.Go-Go pisze:Za to powinni cię w dybach na miesiąc zamknąć.Sebek pisze:tesz

Btw, Go-Go, to jest temat: "Wasz ulubiony tekst z FFX". *cough, cough*

My personal favorite of all times: "Death awaits you!"
I jeszcze tekst Seymoura, kiedy w ostatecznej walce przeciwko niemu użyje się Animy. Aaach. *___*
Mały bonus:
Tidus: "I'm a blitzball player. Star player of the Zanarkand Abes!"
Rikku: "Did you hit your head or something?"
Tidus: "Um, you guys hit me."
Rikku: "Oh, right..."

Btw, Wakka wcale nie taki twardogłowy, na jakiego wygląda:
"If you ask me, Sin's our punishment for letting things get out of hand. What gets me, though... is we gotta suffer, 'cause of what some goofballs did way back when!"
Ostatnio zmieniony śr 04 maja, 2005 21:19 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej no co jest nie podoba się wam mój najlepsiejszy i najkoffaniejszy tekst?? Jest on tesz na temat!! Ok kończę z tym dziwnym słownictwem bo się Yubari będzie wkurzać, wkurzać i wkurzać a Lucrecia czemu nie lubisz Aurona w końcu fajny jest!! Kolejny fajny tekst i zarazem filmik jest przy drugim Seymourze kiedy Kimahri zostaje, kumple chcą mu pomóc a Auron ze swoim mieczykiem przystawia go do główki Tidusa i mówi "Go! I said go!"
*potrzeba wbicia noża w czyjeś plecy narasta*Sebek pisze:Hej no co jest nie podoba się wam mój najlepsiejszy i najkoffaniejszy tekst?? Jest on tesz na temat!!
[Heh, ale z drugiej strony -- złośliwy jesteś, a to mi się podoba.

Nie tylko Go-Go. *zapala pochodnię i skrzykuje tłum wieśniaków, gotowych do linczu*Sebek pisze:Ok kończę z tym dziwnym słownictwem bo się Yubari będzie wkurzać, wkurzać i wkurzać

*nabiera tchu*Sebek pisze:Lucrecia czemu nie lubisz Aurona
..
..
..
..
Bo tak.

Jak widać, nie dla wszystkich.Sebek pisze:w końcu fajny jest!!
Powtórzę jeszcze raz: tania podróbka. *cough, cough* Żywcem zerżnęli ze Squalla, tylko coś przedobrzyli z mrocznością, opryskliwością i pseudo-charyzmą biorącą się właściwie z niczego.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ślepa żem, a ograniczanie sie do jednej części...sux.Lucrecia pisze:Btw, Go-Go, to jest temat pt.: "Wasz ulubiony tekst z FFX". *cough, cough*
Sebek:
a) To nie temat do dyskusji o lubieniu postaci.
b) Idź do szkoły pouczyć się polskiego.
Koniec tematu o Auronie. Sebek napisz coś na ten temat, a dostaniesz ostrzeżenie.
"Trying to escape from reality... Trying, and failing"
- Nienormalny_PS2
- Malboro