Original SoundTrack - orginalna sciezka dzwiekowa z gry/filmu/przedtsawienia/opery/whatever.co to jest ten ost?
In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
jakby ktos lubi muzyke z sailentow, to na tej stronie sa wszystkie ostki w mp3: http://www.silenceisbroken.com/soundofs ... ex_.html#4 z tez jest [;
moj drogi zapomniales napisac iz po 24h usuwamy:]
moj drogi zapomniales napisac iz po 24h usuwamy:]
oki mam dwie informacje:
[shadow=red]I[/shadow]
Widziałem Silent Hill 4 ale tylko trochę ale grafa i klimat zarąbisty
a ta umywalka
[shadow=red]II[/shadow]
W silent hill jestem koło lejka i byłem w latarni i tam jakaś gościuwa była ale znikła i jeszcze NIE MAM mapy tych okolic ze kanałami
pyt: czy są mapy tych miejsc gdzieś????
[shadow=red]I[/shadow]
Widziałem Silent Hill 4 ale tylko trochę ale grafa i klimat zarąbisty

[shadow=red]II[/shadow]
W silent hill jestem koło lejka i byłem w latarni i tam jakaś gościuwa była ale znikła i jeszcze NIE MAM mapy tych okolic ze kanałami
glamorous vamp
a moze w glanikach?na boso w kaloszach czy w trampeksach??

(nie)swietej pamieci pan podziemi mie osiwecil:]sama na to wpadłaś rozwiązanie??
ja bym to sie chwili nie zastanawiala:] tym barzdiej ze w jap wersji mzoan wybrac wersje angielskasłyszałem że mój kumpel dostał od kogoś z jap (rodzinka chyba) i tak zachwalał ale ja tam jeszcze u niego nie byłem może warto się przejść i rzucić okiem
kazda umywalka ma pzrecie swoj urok :Da ta umywalka
sama mape kanallow masz w pomieszczneiu w kanalach..a pozniej poza mapa miasta chyba nci Ci jzu nie jest potzrebne...a w ostatnim etapie gry zwanym nowhere :] mapy nie ma do znaleznienia ;]W silent hill jestem koło lejka i byłem w latarni i tam jakaś gościuwa była ale znikła i jeszcze NIE MAM mapy tych okolic ze kanałami
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
lol nie wiem co powiedzieć po prostu HOT HOOT!a moze w glanikach? spec dla Ciebie w tych wsyokich :] ..bo te kapice co mam teraz na nogach to takie nieelganckie ;]

wierzę :D(nie)swietej pamieci pan podziemi mie osiwecil:]
eee ale to jest chyba miasto jeszcze i nie wiem co robić w tym light <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=ho ... ">house</a> aha i jeszcze jedno podczas gry widziałem jakąś kłódkę co jak granat wygląda i się rząd cydferek wykręca... hmm co za drzwiami jest?ja bym to sie chwili nie zastanawiala:] tym barzdiej ze w jap wersji mzoan wybrac wersje angielska
nom ale ja widziałem po jap bo chciałem zobaczyć jak to wygląda i uznałem że do tej gry o wiele lepiej pasuje anglik a japońskie znaki tylko zaśmiecają widoczność

będę musiał baczniej się mojej przyjrzećkazda umywalka ma pzrecie swoj urok

muszę od pocz. grać na easy bo normala nie rozgryzęsama mape kanallow masz w pomieszczneiu w kanalach..a pozniej poza mapa miasta chyba nci Ci jzu nie jest potzrebne...a w ostatnim etapie gry zwanym nowhere :] mapy nie ma do znaleznienia ;]

[edit] cytaty się pomieszały

glamorous vamp
lol..nie zachodzmy 'za daleko' lollol nie wiem co powiedzieć po prostu HOT HOOT!
po scnce na gorze latarni tzreba udac sie w keirunku mostu i zejsc do kanalow otwrta furtka,niedlaeko tma znajdziesz mape kanaloweee ale to jest chyba miasto jeszcze i nie wiem co robić w tym light
gdzie dkoladnieaha i jeszcze jedno podczas gry widziałem jakąś kłódkę co jak granat wygląda i się rząd cydferek wykręca... hmm co za drzwiami jest?
nie ma az tak zle :] a w easy to i tka tlyko bedziesz mial mneij pzreciwnikow i wiecej zapasowmuszę od pocz. grać na easy bo normala nie rozgryzę a co tu mówić o hardzie
lol <dzisiaj mnie totalnie rozwalasz>muszę się opamiętać
a nie boisz sie zyc?o bosh znowu się boję

a to juz wiem,tam jest sklep kod zeby tma wejsc zdobedziemy po scnece z kaufmanem w annie bar :]..mzona tam min.znalezc whte claudie:] i dostac kod do pomieszczen biurowych w motelunie widziałaś o tym? w tym całym mieście za pierwszymi kanałami
ale wtedy nie czuje sie esencji gryo to właśnie chodzi

jak sie i bardziej zaglebisz to i mzoe keidys odkryjesz tajniki 5 nad ranemodkrywam niezgłębione tajniki północy

to bedziesz mial bad :D bo mzona miec tez bad+..od tego tez zalezy czy uratujesz cybil w wesolym miasteczkuto very baaad
this is just true life:]z początku myślałem że to prosta giera a tu z antyku wychodzę po zakupkach (lol) i od razu masakra aż mnie zatkało
nie no jak jzu jestes w latarni to jes spotkales chdoz apo ulicach zmeinonego sh..to te tak jakby wilkolaki..a pielegniarki od zawsze darzylam cieplym uczuciemlol do cosi to już chyba nie dożyję ale te pilęgniarki są słodkie :]

rozłożyłaś mnie na łopatki od 'stóp do głów' :Djak sie i bardziej zaglebisz to i mzoe keidys odkryjesz tajniki 5 nad ranem

i wesołe miasteczko jest? podkręca mnie ta wizja i kiedy tu zagrać gdy tak ciemno aż strach (ciekawe czy pennywise jestto bedziesz mial bad bo mzona miec tez bad+..od tego tez zalezy czy uratujesz cybil w wesolym miasteczku

i truly bielive in that hmmm that's true death :Dthis is just true life:]
lool cudeńko z tej gry ale ta nazwa :D żebym choć screena z nim miałnic nei pobije piramidoglowego z sh2;]

to prawda że są tego warte...rozmarzyłem siędarzylam cieplym uczuciem

glamorous vamp
a wiesz w sumie to nie wiem czemu :]rozłożyłaś mnie na łopatki od 'stóp do głów'
w sh3 to juz clay epizod tam mamy :] najlepszy w 3 jest tma dom strachow :Di wesołe miasteczko jest? podkręca mnie ta wizja i kiedy tu zagrać gdy tak ciemno aż strach
jednak cos trzeba psozkolic ten english:]truly bielive in that hmmm that's true death
prosze bardzolool cudeńko z tej gry ale ta nazwa żebym choć screena z nim miał
http://www.silenthillheaven.com/Site/SH2/bosses.php
a to na deser :D :D
http://www.geocities.com/kramwartap/bheadnurse.html
uwiebiam sluchac jak posuwaja tam rurka na podlodze..ale to zabrzmialo :Dto prawda że są tego warte...rozmarzyłem się
jestem pełen niejasnościa wiesz w sumie to nie wiem czemu :]

Tobie to doobrze ;]w sh3 to juz clay epizod tam mamy :] najlepszy w 3 jest tma dom strachow
a myślałem że dobrze napisałem :Djednak cos trzeba psozkolic ten english:]
lol szczególnie ten drugi piramidowogłowy jest spokoprosze bardzo
http://www.silenthillheaven.com/Site/SH2/bosses.php
a to na deser
http://www.geocities.com/kramwartap/bheadnurse.html

uroczo w ustach takiej piękn....ekhm wybacz niepowinienem :Duwiebiam sluchac jak posuwaja tam rurka na podlodze..ale to zabrzmialo
glamorous vamp
wlasciwie to wszystko mozna zaltwic przez gg..najlepiej to byloby aby na forum byly tlyko nasze nr gg i wtedy jak ktos chcialby znac czyjes zdanie czy sie o cos spyatc to tylko wejs cna forum,zobaczyc gg i wszystko graRozumiem, ze trzymacie sie tematu jednak w ciagu dwoch godzin w tym temacie przybylo 12 waszych postow - takie rzeczy mozecie zalatwic przez gg.
dla chcacego nci trudnego:]Tobie to doobrze ;]
miales chochlika jednak :]myślałem że dobrze napisałem
moze sobie sama w ramach akcji-zrob to samo..zazne robi takie ludizki :Dszczególnie ten drugi piramidowogłowy jest spoko a te pielęgniarki
<rotfl> Acid powaliles mnie tymale chyba nie jestes zazdrosny (o bonifacego)?

jak w prawdziwej famili:]przyjaciele the queen sa moimi przyjaciolmi LOL
a co do sh...tak pzregladalam sobei stornki niedawno i takie pytanei sie nasunelo..czemu oni do tej pory nei wydali u nas lost memeories(unas mzoe za daleko sie posunelam..chociaz w usa mogli)..ech..mzoe przynajmniej do 4 dolaczam dodatkowy dysk jak w sh2..to blyo super zobaczyc jak powstawala gra i ten dom zorbiony na wzor sh:D
w usa do preorderu dolaczaja za friko sh4 osta!
Ostatnio zmieniony czw 29 lip, 2004 13:48 przez Garnet, łącznie zmieniany 1 raz.