Cóż napewno jest tak piękna, że byśmy jej spokoju nie dali z PMami i wydzwanianiem po nocach :D. Cóż nie musi sie z nami bawić w to no ale skoro sama ocenia innych to niech da się ocenić innym albo się nie bawiBoni pisze:A Ci co dają to panie/panowie lekkich obyczajów, ahaa...
Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
-
B4-Hunter
-
B4-Hunter
moje zdjecie?
ktory to jzu raz to czytam ;]
khem..nie ma czego ogladac...chudzina bladzioch-tak mnie moja siostra nazywa
, z wlosami do tylka...nic ciekawego :]
:]
<poza tym pisalam juz ze nie mam skanera....>

khem..nie ma czego ogladac...chudzina bladzioch-tak mnie moja siostra nazywa
:]
<poza tym pisalam juz ze nie mam skanera....>
uwazaj moze kiedys wpadniesz na ulicy na MadaKrakers pisze:Ja dodam od siebie, że wbrew pozorom wcale nie jestem rozpoznawany na ulicy i nie słysze szeptów na kadym kroku "patrz, to TEN z Krypty".
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
To nie ja tylko moje odbicie w lustrze.. -_- Ech, za późno, by kasować, już się dopisaliście 

Na tej sesji nie było mojej siostrypho3n1x pisze:To może teraz zdjęcie Igi? n
Jest widoczna tylko na zdjęciach, mam nadzieję, że nie umrę za 7 dniJaco pisze:Taka aura na codzień z Ciebie bije Ivy?
Teraz już straciłam na tajemniczościGość pisze:jaka piękna dzieweczka ukrywała się pod tym nikem
Ostatnio zmieniony sob 27 sie, 2005 23:57 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

To Ty to napisałeś.Boni pisze:A Ci co dają to panie/panowie lekkich obyczajów, ahaa... Rolling Eyes
Chyba niektórzy zapominaja, ze panuje tutaj demokracja. Nie chcę dawać swojego zdjęcia, bo nie. Zechcę się z kims spotkać luz, ale forum daje mi tą odrobinę prywatnosci, która chcę zachować. Proste i logiczne, jak ktoś nie rozumie, ma w plecy.Krakers pisze:A kto tak powiedział? Jak ktoś chce skomentować to niech komentuje, jak nie chce wstawiać zdjecia, to niech nie wstawia.
A to nie Tidus u Huntera tylko Shuyin. O.
Ivy zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. O.o Pozytyw w pełni