Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Shimon pisze:a tu byla mowa o 9
jak dla mnie to była mowa o wszystkich trzech FF :P
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

no tak,ale pytalas o 4 osobe ze skladu,ktory jest z FF 9,a Elektrodek wspomnial Vince'a,ktory jest z 7 ;)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

dobra wiem i tak nie wiem o co im chodzi czemu łączą wszystkie trzy FF no ale cóż
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Eiko pisze:dobra wiem i tak nie wiem o co im chodzi czemu łączą wszystkie trzy FF no ale cóż
No własnie,od czasu posta FF-Maniaka jakos nalgle niektórzy zaczel łaćzyć składy,o co chodzi :shock: :?:
Orion

Post autor: Orion »

Widocznie ludzie chcą przedstawić swój dream team :].

FF7:Cloud,Barret,Cid
FF8:Squall,Irvine,Quistis
FF9:Zidane,Garnet,Vivi,Quina
1125

Post autor: 1125 »

To moze i ja sie pochwale swoim dream team'em :lol:

FF8 : Squall , Selphie , Zell
FF9 : Zidane , Vivi , Garnet , Amarant :D
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

1125 pisze:FF8 : Squall , Selphie , Zell
No nareszcie jeden myślący normalnie :D Już cię lubię :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

1125 pisze:FF8 : Squall , Selphie , Zell
ja bym tylko wymieniła Zella na Rinoe i mamy mój dream team ;)
Erelen_Galakar

Nie zgadzam się, Rinoa jest dużo gorsza od Zella, szczególnie jego limity są super :) Poza tym Rinoa jest głupia :P Druga najgorsza postać po Irvinie, w dodatku oboje mają dziadowe limity ^^
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Erelen_Galakar pisze:Poza tym Rinoa jest głupia
Tu przyznam ci rację :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Erelen_Galakar pisze:Poza tym Rinoa jest głupia
nie zgodzę się z tym :evil: a poza tym to chyba masz przechlapane u hmmm... np. Luci :P
Erelen_Galakar pisze:Nie zgadzam się, Rinoa jest dużo gorsza od Zella,
a dla mnie to właśnie Rinoa jest lepsza szczególnie Invecible Moon i Wishing Star a poza tym to jest mój dream team i nie musisz mieć takiego samego zdania jak ja :P
1125

Rinoa ?! ble ... tej typiary i Irvina normalnie nie moge zniesc :evil: , jak dla mnie sa za bardzo odpychajace , co z tego ze Irvin ma kozacki limit jak jest pozerem i lamusem :evil: :evil: :evil: niecierpie ich !!!
Erelen_Galakar

Eiko pisze: a poza tym to chyba masz przechlapane u hmmm... np. Luci
No coś ty :) Żyję w zbyt dobrej komitywie aby coś mi zrobiła :) Gorzej by było z Yubari bądź Sephi :/

[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 ]
1125 pisze:Rinoa ?! ble ... tej typiary i Irvina normalnie nie moge zniesc , jak dla mnie sa za bardzo odpychajace , co z tego ze Irvin ma kozacki limit jak jest pozerem i lamusem niecierpie ich !!!
Nie podniecaj się tak ;) To tylko gra :) Poza tym od Irvina i Rinoy lepszy limi ma choćby Selphie i Qustis :) Ale chyba trochę odbiegliśmy od tematu :) Powrót bo przyjdzie Zanmato czy kto tam będzie pierwszy :)
1125

Jak to to tylko gra?! ;) to nie gra to POŻERACZ ŻYCIA :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Erelen_Galakar pisze:w dodatku oboje mają dziadowe limity ^^
I jak ignorant. Ciekawe, że przy X nazywasz Wakkę wieśniakiem, ale wobec jego Attack Reels nie masz absolutnie nic przeciw. Nota bene AR i IW czyni Wakkę i Rinnie odpowiednio jednymi z najsilniejszych postaci w swojej grze. To się nazywa hipokryzja, panie Erelen. Dla rozgrywki nie jest ważne, czy dana postać jest debilem, dopóki zapewnia ci nieśmiertelność, czy potęgę absolutną.
Erelen_Galakar pisze:Gorzej by było z Yubari bądź Sephi n
You got that right.
1125 pisze:jak dla mnie sa za bardzo odpychajace , co z tego ze Irvin ma kozacki limit jak jest pozerem i lamusem Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad niecierpie ich !!!
Lamusem jest ten, kto nie potrafi docenić potęgi i możliwości osób, które dano mu pod kuratelę, bez podawania nicków oczywiście.
1125 pisze:ak to to tylko gra?! n to nie gra to POŻERACZ ŻYCIA Laughing Laughing
Liquid Snake vol. 2? God, save that child :roll:.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”