Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Cloud: /patrzy w lewo, patrzy w prawo/ ... /oczy pełne smutku, mimo słońca padającego na jego twarz/
Tifa: /brak oznak życia/
Cloud: /westchnienie/ Cholera... Zimna i zesztywniała. Trzeba będzie nogi po rozłożeniu wiązać linami do filarów...
Tifa: /brak oznak życia/
Cloud: /westchnienie/ Cholera... Zimna i zesztywniała. Trzeba będzie nogi po rozłożeniu wiązać linami do filarów...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Narrator:"Co siedem księżyców wódz plemienia przynosił do świątyni przeróżne dary, by nie narażać siebie i ludności na gniew stworzenia, które samym swym imieniem budziło wśród mieszkańców strach i grozę...Ponieważ ostatnimi czasy urodzaj nie dopisał a wódz w swej szpiżarce nie miał nic prócz jęczmiennej mąki...dziś postanowił złożyć w ofiarę z własnej, cnotliwej córki.. Na szczęście, Mroczny Owad z Żonkila - przyjął ofiarę i z zadowoleniem mlasnął żuwaczką."
Wódz plemienia: "No cóż, to miłej zabawy, w następnym tygodniu postaram się o trufle."
Mroczny Owad z Żonkila: "Krhitblfrnts! ^^"
Wódz plemienia: "No cóż, to miłej zabawy, w następnym tygodniu postaram się o trufle."
Mroczny Owad z Żonkila: "Krhitblfrnts! ^^"
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- kilmindaro
- Cactuar
- Grzybek Z Octu
- Moderator

[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 00:18 ]
hu hu hu! żeby was zachęcić, GZO sam postanawia stanąć do walki w konkursie o prawo zadawania następnej zagadki!

Cloud: "Nie jedz już tych ciastek."
Barret: "Tak. Ale wiesz.. w kieszeni mam srebrną trąbkę. Potrafię na niej zagrać melodię One Winged Angel lewym nozdrzem!"
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Popeye: I znowu te delfiny nam podżarły zapasy szpinaku!
Żołnierz: Ech... (just as planned
)
Zadowolony?
Żołnierz: Ech... (just as planned

Zadowolony?

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Żołnierz: Eee... co to za nowy fetysz masz? O_o
Marynarz: Hehehehehehe... chcesz zobaczyć co mam w ręce? Chcesz... Hehehehehehe... ciekawe czy zmieści Ci się w anusie... Hehehehehehe... TO NIE FETYSZ, TO MOJA PRAWDZIWA NATURA!
Żołnierz: *ucieka* Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............
Marynarz: *dopada*
Żołnierz: Arghhhhhhhh blueahrhkljflajksflaskjfpeeeeeeeeee....
Marynarz: Hehehehehehe... chcesz zobaczyć co mam w ręce? Chcesz... Hehehehehehe... ciekawe czy zmieści Ci się w anusie... Hehehehehehe... TO NIE FETYSZ, TO MOJA PRAWDZIWA NATURA!
Żołnierz: *ucieka* Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............
Marynarz: *dopada*
Żołnierz: Arghhhhhhhh blueahrhkljflajksflaskjfpeeeeeeeeee....
We are the outstretched fingers,
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Go Go Yubari
- Ifrit
GZO - sam siebie przecież zwycięzcą okrzyknąć nie możesz, zwłaszcza że jako dający zagadkę nie uczestniczysz w konkursie. Sprecyzuj kto wygrał.[color=blue]Grzybek Z Octu[/color] pisze:Pierwsze miejsce i wieniec laurowy: GZO!
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)