Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Czerpanie satysfakcji z avów? Ciekawe xD Zawsze myślałam,że avatar to tylko obrazek pod nickiemJacek pisze:Mam pewną radę do tych, którzy chcą aby ich avy dawaly im satysfakcje
Negatyw jakoś średnio się prezentuje ;PJacek pisze:wysilcie się i przeróbcie chociaż ODROBINĘ swoje avy, tak jak ja
Po Zoe niech będzie Yuki <3 Lekka zmiana stylu

- Go Go Yubari
- Ifrit
Po co? Ja nie musze kombinować. Gdy znajde obrazek, który mi się podoba, przycinam i mam ava. Odwrócenie kolorów...po kiego?Jacek pisze:wysilcie się i przeróbcie chociaż ODROBINĘ swoje avy, tak jak ja i TomajS.
Może dla niektórych to wazniejsze niż powietrze! O....Ivy pisze:Zawsze myślałam,że avatar to tylko obrazek pod nickiem

Miałam dać takiego:Ivy pisze:Yuki <3

Ale Jack Sparrow zbyt mnie poiwalił i zachwycił..eh.

Ze względu na postępującą chorobę psychiczną ( w dodatku to rodzinne -_-) ustawiamy sobie z Faris avy z bliźniakami w roli głównej:

Nalezy też zwrócić uwagę na ambitny tekst piosenki openingu, widoczny na powyższej ilustracji. Dziękujemy za uwagę, idziemy teraz szerzyc siostrzaną miłość xD
<KAWAIIII>

Nalezy też zwrócić uwagę na ambitny tekst piosenki openingu, widoczny na powyższej ilustracji. Dziękujemy za uwagę, idziemy teraz szerzyc siostrzaną miłość xD

- Go Go Yubari
- Ifrit