FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
ok poczekam. a mam jeszcze pytanko jeśli mielibyście wybrać trzy postacie które byście wymaxowali to które by to były i dlaczego akurat te bo nie wiem na na które się nastawić bo raczej calej 7 nie jestem w stanie wymaxować (cholernie cięzko jest zdobyć taką ilość tych żadkich itemów) i nie wiem na które się zdecydować. ja stawiam na :
1) Yuna -leczenie i ogólnie biała i czarna magia
2)Wakka - wiadomo attac relase :D
3) no i tu właśnie nie wiem w krypcie polecacie aurona ale ja mam np lepiej już podszkolenego tidiusa i kimariego i nie wiem na co się zdecydować, czyje zdolności są lepsze (chodzi mi o overdriviery bo resztę to moe sobie na siatce zdobyć)
[ Dodano: Wto 02 Sie, 2005 03:17 ]
u mnie nie ma nikogo w macaleni pierwsze osoby są dopiero w okolocahc jezira no i nie licze tego czegoś od motylków :D
1) Yuna -leczenie i ogólnie biała i czarna magia
2)Wakka - wiadomo attac relase :D
3) no i tu właśnie nie wiem w krypcie polecacie aurona ale ja mam np lepiej już podszkolenego tidiusa i kimariego i nie wiem na co się zdecydować, czyje zdolności są lepsze (chodzi mi o overdriviery bo resztę to moe sobie na siatce zdobyć)

[ Dodano: Wto 02 Sie, 2005 03:17 ]
u mnie nie ma nikogo w macaleni pierwsze osoby są dopiero w okolocahc jezira no i nie licze tego czegoś od motylków :D
- Go Go Yubari
- Ifrit
Kurcze takie pytania to nie w HELP...lasic czy Ty cokolwiek w tej grze robisz sam? Czy o kazde gówno musisz się pytać?
Ja maxuję WSZYSTKIE postacie. Poza tym, zeby "wymaksować" postać trzeba przejść nią cały SG i wszystkie puste pola zapełnić na dodatek. Więc daleka droga przed Tobą. Dla mnie główny skład jak juz to Yuna, Auron, Tidus/Lulu/Wakka.
Ja maxuję WSZYSTKIE postacie. Poza tym, zeby "wymaksować" postać trzeba przejść nią cały SG i wszystkie puste pola zapełnić na dodatek. Więc daleka droga przed Tobą. Dla mnie główny skład jak juz to Yuna, Auron, Tidus/Lulu/Wakka.
no to żes mnie podsumowała a ja chciałem się tylko poradzić więc jeśli to był dla ciebie problem to trza było nic nie pisać a nie jebać że ciągle o coś się pytam. no wybacz ale wolę się zapytać niż potem żałować że wybrałem tak a nie inaczej.
p.s. ciągle podtrzymuję moje pytanie w Watze i Oakę. gdzie oni mogą być jeśli nie ma ich ani w Macelani ani na Mt. Gagazet??
p.s. ciągle podtrzymuję moje pytanie w Watze i Oakę. gdzie oni mogą być jeśli nie ma ich ani w Macelani ani na Mt. Gagazet??
- Go Go Yubari
- Ifrit
Brat Oaki ma być na scieżce w Mt.Gagazet - nie wiem dokładnie jak to opisać...na takiej długiej i wąskiej, białej sciezce. -_-'lasic19 pisze:p.s. ciągle podtrzymuję moje pytanie w Watze i Oakę. gdzie oni mogą być jeśli nie ma ich ani w Macelani ani na Mt. Gagazet??
a) Interpunkcja, bo się wkurzę i dostaniesz ostrzeżenie.lasic19 pisze:no to żes mnie podsumowała a ja chciałem się tylko poradzić więc jeśli to był dla ciebie problem to trza było nic nie pisać a nie jebać że ciągle o coś się pytam.
b) nie przeklinaj, bo za to tez groża ostrzeżenia.
Dbaj o wygodę innych uzytkowników, czyli stosuj interpunkcję. Nikomu się nie chce czytac sieczki zamiast zdania, a co za tym idzie, nikt Ci nie pomoże. I nie podskakuj.