Może i nie będzie to film-nawalanka ale jestem pewien że panowie ze Square-Enix nie zrobią czegoś na kształt obecnych filmów hollywodzkich w których głównym wątkiem jest miłość:/ jednak jak wynika z obecnych trailerów w fimie nie bedize brakować walki .. no chyba że pokazali juz całość:P
Cokolwiek nie powstanie bedzie sie nazywalo Final Fantasy a to juz mowi wszystko! Panowie z Japonii juz sie postaraja o to zeby nie bylo to byle co!! Nie moga sobie pozwolic na antyreklame dlatego bedzie to zeby sie nie wyrazac - fajne:P
Nie no bez przesady nie byl taki zly. Pomysl byl nawet niezly ale nie pasowalo to do finali!! Brakowalo goscia z wielkim mieczem Film byl dobry ale nie powinien nazywac sie Final Fantasy!! Animacje byly spoko!!
Nie no właśnie ten film zupełnie nie pasował do ff ale wiele osób mówi że był spoko ... Każdy ma inne zdanie.... ale AC musi być fajne bo sie powiesze ;P
Na to sie czekalo latami!! Teraz w koncu sie doczekamy!! I sadzac po zapowiedziach ten film nie bedzie skwaszony!! Mam gleboka nadzieje co do tego!!
A mozliwe ze FF. The spirits within mogl podobac sie osobom ktore nie sa zaznajomione w tematyce FF, wtedy kiedy to ogladalem tez nie wiedzialem jeszcze do konca co to jest Final Fantasy i mi sie to strasznie spodobalo! Ale po przejsciu paru tytulow stwierdzilem ze po prostu tytuł troche nie pasuje!
Własnie Spewak "FF the spirits within" zupełnie nie pasował do konwencji finali .. ale co do AC to faktycznie sądząc po zapowiedziach film nie tyle co nie będzie skwaszony co będzie genialny ... cały czas po głowie chodzi mi fragment traileru na którym Tifa walczy bodajrze z jednym z Trunks w kosciele kiedy odbija sie od ściany... Szkoda tylko, że przesuneli premiere .. teraz chyba juz na kwiecień:( .. trzeba będzie poczekac ..