Klasa ma wzięcie, ja również wybrałem huntera, lecz przez pomyłkęGrzybek Z Octu pisze:Hunterem jestem

Moderator: Moderatorzy
Pokazesz mi jak to robic..bo mi nie wychodzi. Nawet denerwuje mnie trochę to, że włącza się to auto-chodzenie i biegam wokół celu jak oszalały..hunter ma fajnie, może korzystać z bugu. Odsuwa się trochę od celu i może bić mobka, podczas gdy ten bezmyślnie krząta się niewiedząc czy ma zaatakować, czy wrócić na swoją pozycję
każdy potwor ma jakis zakres swojego dzialania xD odsuniesz sie od mobkla wystarczajaco, do tego miejsca, gdzie nie może on dojść i już jest łatwiejPokazesz mi jak to robic..bo mi nie wychodzi. Nawet denerwuje mnie trochę to, że włącza się to auto-chodzenie i biegam wokół celu jak oszalały..
naH..wlasnie wczoraj robilam questa z zabiciem ich...wodzaGrzybek Z Octu pisze:Yeti mnie wciąż zabija
Polecam tą stronkę, jest prawie wszystko a może i więcejBahamut pisze:Ja też w to gram tylko zablokowałem się na misji sprawdzającej dla huntera bo muszę znaleźć jakieś jelenie a współrzędne które są podane są jakieś dojechane![]()
O dzięki O wielki a moje namiaryVaan pisze:Polecam tą stronkę, jest prawie wszystko a może i więcejhttp://pko.mmosite.com/gameinfo/monster_1_1.shtml
DAMN...! >.<Grzybek Z Octu, czyli ten co teraz sam siebie cytuje pisze: Będę się logował w przyszłym tygodniu, po poprawce, bo inaczej jej nie zdam _^_
fryzura by sie zniszczyla;PGrzybek Z Octu pisze:Snerg, że nie chciałeś się z początku bawić ;(