OneWingedAngel pisze:Tak (zresztą wszędzie) Chyba po
Spoiler:
Desancie na Bevelle
Mi się zdaje, że po walce z Yunalescą
Świetnie gram sobie teraz w FFX i od razu nie zdobyłam Destruction Sphere z Besaid A jak się raz nie uda to potem się wrócić nie da (nie liczę powrotu kiedy ma się już statek) To znaczy, że nie mam szans na Animę dopóki nie pokonam Dark Valefora?? Jakoś nie chcę o tym myśleć bez moich Magusek...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Eiko pisze:Świetnie gram sobie teraz w FFX i od razu nie zdobyłam Destruction Sphere z Besaid A jak się raz nie uda to potem się wrócić nie da (nie liczę powrotu kiedy ma się już statek) To znaczy, że nie mam szans na Animę dopóki nie pokonam Dark Valefora?? Jakoś nie chcę o tym myśleć bez moich Magusek...
A mnie się jakoś udało, bo zebrałam za pierwszym razem wszystkie, choć nie wiedziałam ,że to takie ważne. Potem dziękowałam niebiosom, że je wszystkie mam
Eiko, najwyżej Zanmato pójdzie w ruch...
Eiko pisze:To znaczy, że nie mam szans na Animę dopóki nie pokonam Dark Valefora?? Jakoś nie chcę o tym myśleć bez moich Magusek...
Miej duzo kasy i Yojimbo, a Zanmato Ci pomoże ^^ Ja się ciesze, że zawsze miałam wszystkie skarby i mogłam iść na Darki, kiedy chciałam.
Co do samych Cloisterów to te w Besaid, Djose i Kilice są takie... monotonne. W sumie niczym się nie różnią. Dlatego tak lubię Cloister w Zanarkand, Bevelle i Macalanii (w tej kolejnosci)....Inne, oryginalne i w ogóle ^^.
Ostatnio przechodziłam Macalanię - to mi się podobało, chociaż sporo latania. Najgorsze jest, że zwykle jest mało pojemników na sfery i trzeba ciągle przebiegać z jednego końca na drugi, a jak się okazuje że nie o to chodziło... Co ciekawe ten przypadek świątyni jest wyjątkowy :
najpierw spotyka się Seymoura w Chamber of the Fayth, czyli to pomieszczenie jest pierwsze, a dopiero potem przechodzi Cloister.Ale wiadomo dlaczego :D
Bevelle nie lubię bo dużo się dzieje :D, a ty musisz gonić za jakimiś sferami i do tego trudniej jest tam zdobyć skarby...
I o to właśnie TomajS Cohdzi, bo musisz się nagłowić skąd wziąść tyle szmalu.
A tak naprawde to nie chodziło mi Cloister Of Trails, tylko o Chamber Of The Fayth, bo ta jaskinia sięnazywa Chamber of the stolen fayth, wieć o Chamber mi chodziło