Jeszcze 2 utworki tego pana :D
z FF1
i FF6
Moderator: Moderatorzy
Ja dopiero odkrywam eŚwiatGarnet pisze:ta stronke juz dawno znamy i lubimy :]
....................KoRn? Ma może ktoś jeszcze bilety? Za chyba popełnie seppuku, albo nie. Zabije qumpla który na tydzień przed koncertem stwierdził, że jednak pojedzieGarnet pisze:< do nas do spodka nie przyjezdza nic godnego uwagi...>
He he he.... zabierz bilet kumplowi to wpadneGarnet pisze:Jaco a juz myslalam ze przyjedziesz odwiedzic moje gacki
O ho ho! Może jednak obejdzie się bez biletu :DGarnet pisze:i jakis nocleg by sie moze znalazl w aksmitnym lozu :]
wiek robi swoje? ^^Jaco pisze:Ale jak teraz na niego patrze to jakiś dziwny ten gościu jest....
Ałć......to już wiem czemu napisali "....wydany przez Squaresoft".....A ja czekam na 3 płytkę BMGarnet pisze:chyba nie taka nowa ^^
eh eh kumpel mi załatwił 4 wejściówki, trabił mi cały miesiąc o koncercie, dzwonił z rańca z 7 razy ale mi się jakoś nie chciało w autobus wsiąść żeby tam dojechać i zostałem w domu...btw.swietny koncert Jarre'a ! az zaluje ze nie mieszkam w Trojmiescie
Erm........ Hmmmmm........... To chyba było za szybko powiedziane? Nie?Garnet pisze:ja tez szukam ludzi dobrej woli,na razie znalazlam Boniego
Boni pisze:A i jeszcze słuchałem Diary of DreamsFajne to, ba, niektóre kawałki szybko wpadają w ucho. Same klasyki czy mi się zdaje?