Gotyk & Metal

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Garnet pisze:to poprosila zebym jej cos puscila XD i prosze,nawet jej sie spodobalo
Takkk trzeba nawracać ludzi na dobrą drogę :D.
Wrrrr
Kurde ciągle ktoś pisze na gg i chwali się jak to było na U2. Zaraz wszystkich zablokuję :)
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

A co do autografów - ja ma z dedykacją od najlepszego polskiego gitarzysty roku - tego z Chylińskiej... :P Fajne... musiałam przed nim śpiewać na festiwalu w Międzyborku... jakiś tam... byliśmy w tv!!! na ZipZap!!! :] Była też Wanda z tego zespołu "Banda i Wanda", coś takiego.... Cool babka... :] Były jeszcze jakieś inne ludy, ale mniej ważne...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kermi pisze:byliśmy w tv!!!
XD

Kermi pisze:tego z Chylińskiej
najlepszy gitarzysta? rotfl XD ale te wszystkei sondaze to smiechu warte

pho3n1x pisze:Kurde ciągle ktoś pisze na gg i chwali się jak to było na U2. Zaraz wszystkich zablokuję
nie offtopuj tu,no :]

[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 00:24 ]
aha,Phoni ;) XD na spodku wisi juz jak byk napis Korn wiec jest pewnosc ze nei sciemniaja :lol: :wink:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

Garnet pisze:nie offtopuj tu,no :]
Ojjj czepiasz się ;)
Kermi pisze:od najlepszego polskiego gitarzysty roku - tego z Chylińskiej...
Z tego co mi wiadomo, to za najlepszego polskiego gitarzystę uznany jest Misiak. Nawet na oficjalnej stronie Ibaneza jest wymieniony, wraz z Pilichowskim. (TO NIE OT! w końcu myzuka nie?)

PS:
Garnet pisze:Phoni
A to oryginalnie.. ale jak miło :D
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kermi pisze: Była też Wanda z tego zespołu "Banda i Wanda", coś takiego.... Cool babka... :]
To taki zart, prawda?
pho3n1x pisze:Takkk trzeba nawracać ludzi na dobrą drogę .
Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę, a zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana, który sobie postanowi,że będzie ubierał się na czarno, bo tak fajnie wygląda :) Wierz mi, czasem lepiej siedzieć cicho, ewentualnie wzbudzić czyjąś ciekawośc, a nawrócenie niech przychodzi samo ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pho3n1x pisze:A to oryginalnie.. ale jak miło
XD uwazaj bo powiedziala to osoba ktora wylansowala 'Luci' oraz 'Boni' XD

Ivy pisze:Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę
dlatego ja nigdy nikogo niczym nie zasypuje dopoki ktos sie mnie nei zapyta czego slucham itp najczesciej wychodiz ze nie zna XDD i wtedy komus przynosze plytke itp
Ivy pisze:zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana,
prosze nei myl gothow z metalami ...wiem ze mialo to byc ogolnie ale ejsli ja komus puszcam Lacrimose to na pewno nie ebdzie zadnym metalem

Ivy pisze:Wierz mi, czasem lepiej siedzieć cicho, ewentualnie wzbudzić czyjąś ciekawośc, a nawrócenie niech przychodzi samo
no wlasnie :) znajoma ze studiow po pewnym czasie podeszla do mnie i mowi ze jak mnie zobaczyla to o jakas metalowe ebdziemy mieli a po tygodniu do mnei podchodiz i sie pyta jaki styl ja wlasciwie reprezntuje bo myslala ze metal ..coz..w naszym kraju to mozliwe...dlatego jejstem uczulona na slowo 'metal' XDD
pho3n1x

Ivy pisze:Z tym bym uważała - czasem masz najlepsze intencje i zasypujesz znajomego tytułami, nazwami zespołów, plakatami i chcesz nawracać na dobrą drogę, a zamiast tego przyczyniasz się do narodzin kolejnego pseudo - mrocznego - metal fana, który sobie postanowi,że będzie ubierał się na czarno, bo tak fajnie wygląda
Jakiś czas temu moją babkę "uświadamiałem" :) Strasznie mnie wkurzało jak mówiła o "tej strasznej muzyce, o ile to muzyką można nazwać", albo "wszystko takie głośnie, te basy. Jak leci w tv to zawsze szybciutko przełączam. Straaaszne". No cóż stary człowiek (78 lat) to trzyma się ostro swoich przekonań i stereotypów. Po za tym, ktoś takich głupot mojej babce naopowiadał, o satanistach itp. Jakiś czas temu była parę dni u nas i miałem okazję jej wyjaśnić parę rzeczy. Każdy jej argument po kolei, platońską metodą, obalałem. Puszczałem jej po kilka różnych zespołów z tych stylów, których słucham. Trochę mnie deprymowało to, że ciągle mówiła "A no to, to nie jest złe, ale są takie łubudu, wrzaski, piski itp.". Niby zrozumiałe, ale ona to powtarzała przy każdej piosence, którą jej puszczałem :F. Skończyło się na tym, że babcia przestała uważać mnie za satanistę i wychodząc kopnęła moje glany :D
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Nie żartuję!!! Dlaczego znowu nikt mi nie wierzy!!! Dlaczego??? Naprawdę mam z dedykacją!! Wiecie - zeskanuję i tu wkleję jak mi nie wierzycie... I to właśnie był ten cały Misiak, taki gruby gościu... Wiem przecież... On był w O.N.A. chyba... wiedziałam, ze grał z Chylińską... Naprawdę - jak mi nie wierzycie to zeskanuję i Wam pokażę... :P
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:prosze nei myl gothow z metalami
Ja nie mówiłam o Lacrimosie, tylko podawałam przykład, bo takich udawanych metali przybywa jak grzybów po deszczu. Odnosiłam się do wypowiedzi Pho3nixa ;)
Garnet pisze:dlatego jejstem uczulona na slowo 'metal' XDD
Stad mój przykład
Kermi pisze:Nie żartuję!!! Dlaczego znowu nikt mi nie wierzy!!! Dlaczego??? Naprawdę mam z dedykacją
Kermi, ja ci wierzę , że ich spotkałaś, tylko jak mi mówisz że ta Wanda to fajna babka, to...zdziwienie mnie bierze.
Kermi pisze:Wiecie - zeskanuję i tu wkleję jak mi nie wierzycie... I to właśnie był ten cały Misiak, taki gruby gościu... Wiem przecież...
Nie ma takiej potrzeby, potrafię sobie wyobrazić, że facet potrafi pisać ;)
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

No dobra, ale może Wy myślicie, że ja kłamię i w ogóle... Ale to nie w moim stylu, ja nawet nie potrafię kłamać... really... Ale really na Wanda nie wyglądała na taką beznadziejną... Fajna nawet jest... Starawa trochę i trochę się ubiera nie stosownie do swojego wyglądu, ale fajnie wygląda...
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Kermi...nikt nie sądzi, że kłamiesz, czy ktoś ci nie wierzy? Jeśli ci się podoba, to w porządku, ale dla niektórych to jest trochę dziwne i tyle.

Koniec OTa, zanim ktoś to zrobi za mnie
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pho3n1x pisze:Jakiś czas temu moją babkę "uświadamiałem" n Strasznie mnie wkurzało jak mówiła o "tej strasznej muzyce, o ile to muzyką można nazwać", albo "wszystko takie głośnie, te basy. Jak leci w tv to zawsze szybciutko przełączam. Straaaszne". No cóż stary człowiek (78 lat) to trzyma się ostro swoich przekonań i stereotypów. Po za tym, ktoś takich głupot mojej babce naopowiadał, o satanistach itp. Jakiś czas temu była parę dni u nas i miałem okazję jej wyjaśnić parę rzeczy. Każdy jej argument po kolei, platońską metodą, obalałem. Puszczałem jej po kilka różnych zespołów z tych stylów, których słucham. Trochę mnie deprymowało to, że ciągle mówiła "A no to, to nie jest złe, ale są takie łubudu, wrzaski, piski itp.". Niby zrozumiałe, ale ona to powtarzała przy każdej piosence, którą jej puszczałem :F. Skończyło się na tym, że babcia przestała uważać mnie za satanistę i wychodząc kopnęła moje glany
heh moja babcia niekeidy do mnie-moglabys wnusis sciagnac te ringi/albo-moglabys czasem zaplesc ladny warkoczyk/albo-moglabys czasem porzucic ta zalobe XD ogolnei rzec biorac bardzo kofam mojaj babke pomimo tego ze jest zatwardziala katoliczka ale nie wytyka mi tego tak jak moja stara-tutaj to jest tragedia...
< a mojej babci tez sasiadki opowiadaly ze jestem w jakiej sekcie-tak mi pozniej matka opowiedziala jak jej babcia powiedziala...no comment>

Ivy pisze: Ja nie mówiłam o Lacrimosie, tylko podawałam przykład, bo takich udawanych metali przybywa jak grzybów po deszczu.
ale fajnie latem sie patrzy na tych truuu :lol:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Wybiera się ktoś na KoRna??? 31.08.2005 -> Spodek in Katowice city!!! Ja już rączki zacieram :D W końcu to jedyna taka szansa na 5 lat!!! Ciekawe czy kiedyś S.O.A.D. przyjedzie...
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Tak, z tego co czytałam SOAD ma przyjechac. W nowym Teraz Rock'u są o nich 4 strony i coś tam było, ze zawitają do Polski, więc możesz już się cieszyć. :D
"Pure Morning" PLACEBO
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Kermi, czytasz Taraz Rock :?: . Też to kupuję :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”