FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Ominąć się nie da, ale jest łatwy sposób na pokonanie- użyj Zanmato, umiejętności aeona Yojimbo. (tylko musisz mieć u kogoś w broni umiejętność first strike, bo można nie zdążyć)Zapłać mu odpowiednio dużo kasy i wykona ten cios uśmiercający od razu przeciwnika.
Będziesz mógł dostać się do świątyni po zwiedzeniu Highbridge.
Będziesz mógł dostać się do świątyni po zwiedzeniu Highbridge.
No przedewszystkim dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Dzisiaj sprawdze wasze rady jutro sie pochwale :]. (albo i nie)
OneWingedAngel Jestem w trakcie zaliczania kolejnych questow. Mam juz airshipa no i wiekszosc Celestical Weapons. Aeony wszystkie sa mi potrzebne do ostatecznej NIrvany broni dla Yuny. Szczerze to brakuje mi juz tylko dla Yuny i Aurona :].
P.S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
OneWingedAngel Jestem w trakcie zaliczania kolejnych questow. Mam juz airshipa no i wiekszosc Celestical Weapons. Aeony wszystkie sa mi potrzebne do ostatecznej NIrvany broni dla Yuny. Szczerze to brakuje mi juz tylko dla Yuny i Aurona :].
P.S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
- Go Go Yubari
- Ifrit
Problem w tym, ze do Bevelle nie możesz wrócić i jak nie wziałeś skarbu za pierwszym razem, to z Animy nici. Więc jak nie masz skarbu z Bevelle to olej pozostałe. Chyba, ze chcesz je mieć tylko, zeby mieć.OneWingedAngel pisze:SnakeEyes napisał/a:
S: Dobra a coto sa te "skarby" czego mam szukac konkretnie ?
Tylko niemów że niemasz anijednego.
Bo zdobycie każdego skarbu jest potrzebne do zdobycia Animy.
Zdobycie skarbów z poszczególnych świątyn jest w opisie.
.
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
moze tak i jest a moze to dlatego Bavelle jest zawsze "wygrany" bo nie mozna tam wrócic... hmmm ale ja z innym- mianowicie: nie potrafie wrócic do Djose a brakuje mi tego skarbu- pomocy nie moge tego spowrotem odnalezc:( a drugie pytanie brzmi : w Besaid jest scena kiedy atakuje nas Kimarhi a ma to miejsce pod takim ze tak powiem zadaszeniem jakby czy cus a tam na górze jest save i jakies skrzyneczki niespodzianki-jak tam dotrzec??? moze airship...jesli tak to moz ektos zna wspołrzedne??:) z gory dzieki:)
laik:)
laik:)
Nie - to chyba chodzi o hasła, wpisane na AirshipieOneWingedAngel pisze: To dodatkowa lokacja po wpisaniu namiarów w airshipie opcją search.
chyba x:29.688 y:73.073
Mam ci dać gotową odpowiedź? Lepiej podszkolić się w języku Al-Bhed i rozwiązać samemu zagadki..dzuljet pisze:Boshe !!!! nie moge tej lokacji ustawic.....czy ktos ma na to patent??