Kairi graj częściej to będę sie w grze pytałciii.. krzysiek! ja tu czerpię radochę z niewiedzy erelena.. <chociaz jedna rzecz w której moge pomóc o ile ty lub Gokulo mnie nie wyprzedzicie [choc z reguly tak wlasnie jest]>.>

Moderator: Moderatorzy
Kairi graj częściej to będę sie w grze pytałciii.. krzysiek! ja tu czerpię radochę z niewiedzy erelena.. <chociaz jedna rzecz w której moge pomóc o ile ty lub Gokulo mnie nie wyprzedzicie [choc z reguly tak wlasnie jest]>.>
Zdobądź je samaJak tylko mi przyślą Fetich Arms ^^
Rotfl, miałem to samo, gdy szedłem do gejzeru :D A później po jajkoPoszłam na Dangruf Wadi bez mapy i trafiłam spowrotem
Ostatnio się nabiegałam z Valkurm do Bastok, mam dośćErelen_Galakar pisze:Zdobądź je sama n Większa przyjemność n
Lol. Masz talent. Ja już bez mapy wiem gdzie co jest i jak tam dojść. Tylko nazw nie pamiętamErelen_Galakar pisze:Bez mapy to się jeszcze nigdy nie zgubiłem, z mapą, erm.... lepiej się nie pytać (ostatnio zgubiłem się w Bastok ^^n
wszyscy którzy graja tarutaru są podygani (ofkoz w pozytywnym znaczeniu : ) .. jeśli gadac o pączkach czy o sensie tytułu filmu Lepiej późno niz później to tylko z taru
A tak na osłodę, to zobaczcie jakie te Taru są zboczone
Krzysiek wiemee Erelen co masz na myśli mówiąc o pomocnych Polakach? Jedyną pomocą jaką chciałeś od CC było... PLowanie Twojej postaci
Tak, nie chcieli mi pożyczyć 20 giliKończąc: jeżeli jednak nie chodziło o PLowanie to jakiej innej pomocy potrzebowałeś od CC, której nie byli w stanie Ci udzielić?
Jakbyś się zawziął to być nabił sam, ale nikt Ci tego nie obiecywał.Erelen_Galakar pisze:niektóre osoby obiecały mi 30 leveli w tydzień
Erelen Ty naprawde musisz iść do okulisty, bo pamietam kto co mówił i nie było słowa o PL, a tym bardziej nie było nic o PL do 50 lvl. Zawziąłeś się na Ramuh i na CC. Szanuję, ze wolisz Fairy, róbta co chceta, ale nie wymyslaj teraz takich gadek, zeby tylko dokopać CC.Erelen_Galakar pisze:Krzysiek gdybym ci teraz obiecał, że w tydzień dzięki PL-erom zrobisz level 50, i gadał ci o tym codziennie, to nie zalogowałbyś się aby to sprawdzić?
Erelen, wiesz bo 20 Gil można zdobyć w kilka minut i nikt raczej nie wziął na powaznie Twojej prośby. Ja DOSTAŁAM nie prosząc z kilka tysiecy na dzień dobry. Pominę już ciuchy od Krzyśka.Erelen_Galakar pisze:Tak, nie chcieli mi pożyczyć 20 gili![]()
Erelen weź sobie na wstrzymanie, człowieku. Chyba zbyt się zagalopowałeś. Poczekamy, aż bedziesz potrzebował wsparcia prz hardcore'owych misjach. Ja zwykle dostaję pomoc, gdy o nią proszę. Czasem nawet, gdy o nią nie proszę. Liczy się kontakt z ludźmi oraz podejście. PLowanie na pierwszych levelach i 20G raczej Ci dobrej sławy nie przyniesie.Erelen_Galakar pisze:Co też było raczej po to by udowodnić, że te złote góry, które obiecali to bajki dla małych dzieci
Erelen grałeś łącznie z godzinę, prosiłeś o takie rzeczy, ze to strach i wygłaszasz opinię, jakbyś grał tam bez przerwy przez tydzień i by na Ciebie CC tylko najeżdżało, przeszkadzało i śmiało się z Ciebie. Siedź sobie najlepiej na tym Fairy z tym swoim ls'em. Nie będziesz nikomu przeszkadzał.Erelen_Galakar pisze:a na bajki jakie niektóre osoby opowiadały (a było ich sporo n ).
No, ale wspomniałam, nie? ;pKrzysiek2099 pisze:Jak to pominę? Tam był jeden ciuch +1 n Wart więcej niż cała reszta
To albo ty nie umiesz czytać albo masz problemy z rozumieniem tekstu.Jakbyś się zawziął to być nabił sam, ale nikt Ci tego nie obiecywał.
Otrzymam wsparcie bez kłopotu i to nawet nie muszę prosić o to ls. Są ludzie (i to na każdym serwerze), którzy pomagają bo lubią. Więc nie mów mi co będzie, bo grasz za krótko aby się na ten temat wypowiadać.relen weź sobie na wstrzymanie, człowieku. Chyba zbyt się zagalopowałeś. Poczekamy, aż bedziesz potrzebował wsparcia prz hardcore'owych misjach
Wytłumacz mi do cholery jakErelen, wiesz bo 20 Gil można zdobyć w kilka minut i nikt raczej nie wziął na powaznie Twojej prośby.
Mi tam na dobrej sławie nie zależyPLowanie na pierwszych levelach i 20G raczej Ci dobrej sławy nie przyniesie.
Poprawię tylkoErelen grałeś łącznie z godzinę
Zgadzam się całkowicie :DKhe khe, a co do samego FFXI.
Moim zdaniem to najlepszy Final.
Nie, nie gadamy o grze, tylko Ty narzekasz, jak to Ci nikt nie chciał pomóc na CC i jak to się zawiodłeś, bo nie czytałeś ze zrozumieniem co Ci o tym pisano. I spodziewałeś się niewiadomo czego. A na dobrej opinii powinno Ci zależeć, bo potem się tacy dziwia, ze nikt im nie chce pomóc.Erelen_Galakar pisze:Yubari, to tak naprawdę nie jest OT bo gadamy o grze n