FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
-
Ishias
-
Ishias
Tyle że trzeba mieć wszystkie Huge Materie.OneWingedAngel pisze:Neo Bahamuta? Jego dostaje się z Huge materii z Rakiety, a nie łodzi.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
Ishias
tak? a ja myslalam, ze on daje 3 master materie, a nie Bahamuta ZERO, poprawcie mnie jesli sie myleIshias pisze:a jak nie masz Bahamuta zero to przecierz z kalm ci podroznik da
a jezeli tak, to z moimi wynikami na Battle Square na Final Attack i W-summon, ktore sa chyba niezbedne(wierzci mi probowalam bez tych materii-dostalam Aire Tam Storm) nie mam co liczyc na JAKAKOLWIEK master materie, a z te z Cosmo Canyon, jak juz pisalam, tez mi sie nie dostana, bo zatopilam lodz :D
-
Ishias
No pomylilo mi sie za szybko pisałem! ale chodziło mi o master materie! Podroznik z Kalm ci da master materie! A z Bahamutem chodzilo mi oto ze jak go nie masz to i tak bedziesz mial master materie od podroznika z Kalm
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 12:13 ]
[ Dodano: Sro 24 Sie, 2005 12:13 ]
! Nie prawda ja mam full materii podłączony ch ststy na maksa oczywiście i ten atak kroi mnie za same 1111!!!OneWingedAngel pisze:Siła tego ataku zależy od tego ile materii masz podłączonych. Im więcej tym bardziej boli.
-
Erelen_Galakar
Tylko jakie masz pozostałe statsy? Im więcej materii tym bardziej boli, ale im większe statsy tym mniej boli. Więc przy bardzo wysokich statsach ilość materi=wysokośc statystyk. Proste! Nie prawda ja mam full materii podłączony ch ststy na maksa oczywiście i ten atak kroi mnie za same 1111!!!
-
Ishias
Może ktoś wie gdzie są tajne przejścia jeszcze w FF7??
He niezobaczyłem. od tego grania przed oczami mi sie mgli! A to---> [glow=red]Secret Mythril [/glow]Cave Get the buggy, drive into costa del sol, go to junon, cross nearby river, enter cave. Przetłumaczyłem i jakies głupoty rozczytac tego nie idzie!
He niezobaczyłem. od tego grania przed oczami mi sie mgli! A to---> [glow=red]Secret Mythril [/glow]Cave Get the buggy, drive into costa del sol, go to junon, cross nearby river, enter cave. Przetłumaczyłem i jakies głupoty rozczytac tego nie idzie!
-
dzumen
mam problem
moj problem polega na tym, ze bylem w 7 sektorze na wiezy. spadlem z niej i pogadem z Barretem i Tifą. Poszedlem do domu Aeris i tam Barret odnalazl swoja corke. i dalej nie wiem gdzie mam isc. czytalem opis "1.1.8 Sektor 6 i Wallmarket" ale nie ma nic z tego co tam jest napisane. to tak jabym byl w zupelnie innym miejscu. co jest grane??? POMOCY!!!