Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Heh, ja tam lubię Fairy :) Mam już Tonko: Ichi, omal nie zdobylem Utsunemi, ale w ostatniej chwili padłem :/ A co do pomocy, dzisiaj kilka osób dla mnie przebyło dużo drogi, więc nie narzekam :) Jeśli mogą to pomagają, tak samo jak ja to robię :) Fairy rox :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Dziś grało mi się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Nie gniewaj sie Erelen, bo pomagałeś super, ale Maxii Cię przebił. Z własnej woli mnie pilnował i leczył i w ogóle ciągał do KH.... nabiłam dziś 9 leveli szybciej niż poprzednio. I ls fajny, zero włochów XD Ogólnie nie żałuję, a wręcz przeciwnie. ^___^ Ramuh rlz.
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

A co na to Kairi? Kairi grasz jeszcze?
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Erelen_Galakar

Wiadomo, że gdy ktoś jest magiem to mnie przebija w leczeniu. Ja jestem tylko złodziejem. A Kairi gra :)
Jak się używa tych proszków? Już je kupiłem (kumpel forsę pożyczył) ale nie wiem co dalej :)
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Musisz je mieć w plecaku. Wtedy dane Ninjutsu zadziała. Jak niemasz potrzebnego proszka to gdy próbujesz castować Ninjutsu pojawia się log, że czegoś tam Ci brakuje. Chodzi właśnie o te proszki.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Erelen_Galakar

Wielkie dzięki :D od jutra po Vana Diel będzie kursował pewien morderca, muahhhhhaaa :D Tylko oddam forsę ^^'
A oto kilka screenów z pożegnalnego spotkania ls-u (nasz liderka odeszła z gry i ls się rozpadł).
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na nieszczęście nie mogli się wszyscy stawić :(
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

I Ty jeszcze chcesz tam siedzieć :/ Erelen jak dalej to lubisz i żal Ci postaci to się mecz na Fairy, ale nie wiesz co tracisz, gdy nie spróbujesz. W końcu możesz załozyć inna postać na Ramuh... :roll: Zaparty jesteś, a na koniec sam zostaniesz -_-'
Erelen_Galakar

Lol odeszła nasza liderka :P nie cały ls :P I ja się wcale nie męczę, a raczej świetnie się bawię :) Szczególnie z japończykami :) Nie żal mi postaci, poprostu nie opuszczę przyjaciół :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

O matko boska, Er. Dobrze, słyszałam to już tysiące razy, ale co Ci szkodzi stworzyć postać na Ramuha, pograć z 2 dni i skasować ta postać? Poznałbyś Ramuh i wróciłbyś do siebie. Nie to nie, ale powinieneś zobaczyć jaka tam panuje atmosfera, nic więcej.
Erelen_Galakar

Kosztuje mnie to 4 złote, poza tym nie mogę grać na Ramuhu z mojego obecnego konta, musiałbym zrobić drugie, co znowu kosztuje ileś tam (chyba), więc pieniądze, a więc kosztuje.
[Edit] Poza tym to ty w kółku zrzędzisz, Ramuh to, Ramuh tamto, bla bla bla :P
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Skad ci przyszlo, ze aby grac na ramuhu musisz drugie konto zakladac.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Erelen_Galakar

Hmmm... jak robiłem swojego muła, to nie mogłem wybrać serwera, tylko od razu wybrało mi Fairy.
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

No bo jak masz jedna postac to nastepne normalnie wsadza na server pierwszej, ale mozesz bez problemui uzyc WP.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen_Galakar pisze:Poza tym to ty w kółku zrzędzisz, Ramuh to, Ramuh tamto, bla bla bla
Tak, bo nie rozumiem jak mozna cieszyc się grą na Fairy i tyle. I nie tłumacz mi, ze fajni ludzie i że masz znajomych blah blah blah. Na Ramuhu przynajmniej wiem, ze mogę liczyc na pomoc, a na Fairy to ledwo 2-3 osoby się znalazły i to po znajomości. Na Ramuhu dostaję pomoc nawet, gdy o nia nie proszę. W ogóle jest to zupełnie inny poziom. A poza tym co Ci szkodzi założyć nowe ID na 2 dni? -_-'
Erelen_Galakar

Tak, bo nie rozumiem jak mozna cieszyc się grą na Fairy i tyle.
A ja nie rozumiem jak się można cieszyć gą na Ramuhu i tyle. Skoro tak za mną tęsknisz trzeba było się nie przenosić i tyle. Siedzę na Fairy już 3 miechy i jakoś nie narzekam.

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 21:59 ]
No bo jak masz jedna postac to nastepne normalnie wsadza na server pierwszej, ale mozesz bez problemui uzyc WP.
Erm... a jak?? Ostatnio nie miałem opcji wyboru WP :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XI - Online”