FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Najlepszy sposób to postacie z podpiętym czarem pod magic, gdyż wtedy draw jest skuteczniejszy. Rzuć na Diablosa blind i wyciągnij z niego Demi (tak aby co najmniej 2ma postaciami mieć po 100 sztuk. Warto to zrobić, gdyż to zaklęcie jest silne i daje w miarę dobre efekty, gdy podepniesz je pod np siłe lub hp). Dalej taktyka Demi na wroga z własnego zasobu (te są skuteczniejsze). Gdy ten czar zacznie wrogowi zabierać ók 150 hp to warto uzupełnić spowrotem zapasy tego czaru na maxa. Dalej wystarczy 1 limit Squalla lub Zella (lub seria 2-3 ataków 2 ma postaciami.) i po potworku (masz dodatkowo sporo przydatnego czaru Demi;) )
Aha i w razie czego warto skorzystać z limitu Selphie Full-Cure, gdy Diablos Rzuci Gaviję.
Aha i w razie czego warto skorzystać z limitu Selphie Full-Cure, gdy Diablos Rzuci Gaviję.
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Sofa "Moje życie to..."
-
..::DiAbLoS::..
-
rafal
-
SZkrab
Używanie www.google.pl naprawde nie boli^^ ..wpisz tam "save final fantasy VIII" ..powiem więcej, jeśli zmienisz przegladarke na Mozille to tam od razu będziesz miał zaimplementowaną ta wyszukiwarke(górny prawy róg) i życie będzie jeszcze łatwiejsze 
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
:Da jak to mozna zdobyc :D ???
o ile sie nie myle to jest coś w rodzaju przystawki do konsoli, no nie wiem czy to jeszcze produkują, sprawdż allegro...
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
-
..::DiAbLoS::..
Wyczytałem gdzieś na gamefaqs.com że żeby zdobyć mog's amulet trzeba pokonać w chocobo world bossa na poziomie 99 lub 100 (teraz nie pamiętam na którym)..::DiAbLoS::.. pisze:cze mam problem znalazlem moga w chocobo world wloczylem ff8 i przenioslem ich do domu ale nie dostalem mog's amulet jak mam go dostac od tego moga??
[ Dodano: Sob 02 Wrz, 2006 14:32 ]
a i jeszcze jedno czy da sie oprucz w chocobo world zdobyc mog's amulet ??
sam jestem dopiero na poziomie 65 w chocobo world i nie potrafie tego potwierdzić
Z pewnością nie jest możliwe zdobycie mog's amulet bez prześcia chocobo world