soniq17 pisze:
Nihopalaoa - pierścień który po założeniu daje efekt "Reverse"
No nie do końca Reverse. Odwraca tylko działanie leczniczych itemów, ale nie ma wpływu na czary (spokojnie można się nimi leczyć ) , no i postać obrywa normalnie...
sluchajcie chlopaki jest pewien hunt z ktorym nie daje rady:
w paramina rift jest taki kurczak biega jak oszalaly zjezdzam mu do hmm 1/6 zycia wale potem Quckami a zabieraja mu 0 przed jego wykonczeniem... ani nie da sie uciec przed nim ani nic uzdrowic ani odczekac te jego czary za szybki gosc ... mam 34lev
jakis uwagi a moze help..... myslalem czy od poczatku do konca nie wykonczyc Q??
storzo pisze:sluchajcie chlopaki jest pewien hunt z ktorym nie daje rady:
w paramina rift jest taki kurczak biega jak oszalaly zjezdzam mu do hmm 1/6 zycia wale potem Quckami a zabieraja mu 0 przed jego wykonczeniem... ani nie da sie uciec przed nim ani nic uzdrowic ani odczekac te jego czary za szybki gosc ... mam 34lev
jakis uwagi a moze help..... myslalem czy od poczatku do konca nie wykonczyc Q??
Trickster. Przez 80% Hp biega po lokacji a potem stwarza problemy. Rzuć na niego Slow, Silence i Blind (ten ostatni bardzo pomoże). Załóż bubble belt jeżeli masz. Możesz też spróbować techniką Gil Toss po sam koniec jeżeli nie dajesz rady quickeningami (ale to w przypadku jeżeli masz sporo kasy). Efektywnymi czarami na niego są też Drain i Bio. Jeśli to nic nie pomoże to najlepiej będzie podkoksować postacie do 40-45 i spróbować ponownie.
pokonany poprostu zjechalem mu 70% i dalem finala Quckena:D
1.a jeszcze jedno a propos takie te elementale i kule rozne co sa zarypiscie mkocne a mimo to je pokonuje duzymi Q... sa jakeis szanse ze cos z nich wypadnie ukradne czy sprzedam a na bazarku sie pojawi?
2.jaki macie jakis dobry sposob na zarobek GIL'ów:D? oprocz zwyklego lootowania.. niewiem.. specjalna lokacja czy cosik
3. czy podczas Quckienow napierdzielacie:D w klawisz jaki jest wyswietlany kiedy przelatuje combo czy nie trzeba:D
storzo pisze:1.a jeszcze jedno a propos takie te elementale i kule rozne co sa zarypiscie mkocne a mimo to je pokonuje duzymi Q... sa jakeis szanse ze cos z nich wypadnie ukradne czy sprzedam a na bazarku sie pojawi?
Entite. Żadnych itemów z nich nie dostaniesz. Wypada z nich specyficzny loot potrzebny do produkcji niektórych broni. Ale na Twoim lvlu nie masz co się z nimi męczyć bo korzyści z tego będą znikome.
storzo pisze:2.jaki macie jakis dobry sposob na zarobek GIL'ów:D? oprocz zwyklego lootowania.. niewiem.. specjalna lokacja czy cosik
Chainowanie odpowiednich przeciwników to najlepszy sposób.
storzo pisze:3. czy podczas Quckienow napierdzielacie:D w klawisz jaki jest wyswietlany kiedy przelatuje combo czy nie trzeba:D
Losujesz i przyciskasz raz to co jest dostępne. Nic więcej.
zastanawiam sie nad jednym izzy ... po zapoznaniu sie z roznymi artykolami dochodze do stwierdzenia:
ze jezeli chcemy zdobyc pare unikatowych przedmiotow - mamy tylko jedna szanse czy to kradzierz z roznych postaci bo po ubiciu nie ma 2:D jak np.: Genji Gloves *(kiedy dokladny opis:D)
i pytanko ost. powazne:
w ktorym momencie mozna walnac sobie free game= czyli okres w graniu gdzie wszystko mozemy zdobyc bez zadnych barier i wszechstronnie wszystko pozdobywac (nie chodzi mi oczywiscie momentu przed koncowka bo po co mi wtedy niektore przedmioty)
KAFAR pisze:Mam pytanie jak sie zdobywa najlepsze rzeczy w grze np. Masamune ?
seraphit pisze:na tej stronie masz wszystko co potrzeba http://www.gamefaqs.com/c...ame/459841.html a tak wogóle to mógłbys czasami coś samemu pokombinować a nie polegac na innych to nie boli :D :D pozdro
storzo pisze:i pytanko ost. powazne:
w ktorym momencie mozna walnac sobie free game= czyli okres w graniu gdzie wszystko mozemy zdobyc bez zadnych barier i wszechstronnie wszystko pozdobywac (nie chodzi mi oczywiscie momentu przed koncowka bo po co mi wtedy niektore przedmioty)
jezeli chcesz wszystko zdobyc (tak jak napisales "czyli okres w graniu gdzie wszystko mozemy zdobyc bez zadnych barier i wszechstronnie wszystko pozdobywac") to tylko pod koniec gry tzn po Pharos