wiez mi nie tylko tyGarnet pisze:Tekken 6 na tegorocznym E3!
...nie moge sie doczekac jakiegos trailera

Moderator: Moderatorzy
? to mamy nic nie pisac, az temat sobie sam umrze??ariel pisze:narazie nie ruszycie na sile tego tematu, ten wroci do lask jak bedzie wychodzic kolejna czesc, tak jak w zeszlym roku wychodzil T5
heh, ja mam jutro i zamiast prezentacje pisać, martwię się o tekkenaariel pisze:zwłaszcza że dzisiaj mam jeszcze ustny z polskiego
jezeli o mnie chodzi, ja nigdy z tekkenem 4 nie miałem styczności, ale jak ariel powiada jest więcej, zresztą mozna to wywnioskować z hmm... okładki ( jedyne źródło wiedzyPinhead pisze:Boni mam pytanie, czy w Tekkenie5 jest więcej zawodników niż w 4?
Kase zdobywasz przechodzac story 1 każdym zawodnikiem, grając arcade ttime attack survival, ale najbardziej oplacalny jest devil within czy cos takiego, ten platformer jinemBoni pisze:No dobra, mam wcisnąć kółko. Ale pisze u mnie na pudełku: "zdobądź gotówkę aby ubrać swoich zawodników w kostiumy, wybrać inne kolory i przedmioty" instrukcję mam w jakimś tajemniczym języku (), a sam nie mogę znaleźć tej gotówki i w ogóle nie rozumiem
![]()
![]()
Może jednak odpusc sobie cytowanie mirona bialoszewskiegoBoni pisze:niczym ten od "Podłogo o łogo" )