FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Musisz trochę polatać za Ultimą ,żeby ostatecznie dorwać go w okolicach Cosmo Canyon i wtedy pokonać. A więc to normalne, że odlatuje- musisz go wtedy wyśledzić ponownie i zaatakować, kiedy się zatrzyma.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Nie musi - Omnislash i W-Summon są potrzebne do Special Battle.
Michał pisze:A ja w 1 turze wale go ok. 20 000 obrażeń i on tylko odlatuje
Heh, czytanie ze zrozumieniem się kłania... Poradnik dotyczy OSTATECZNEJ bitwy z Ultimate Weapon, która ma miejsce niedaleko Cosmo Canyon. Żeby go tam zwabić trzeba bo kilka razy pozaczepiać na mapie świata i powalyczć, by w końcu udał się nad Cosmo Canyon właśnie.
Mistake pisze:Ehh ludziska powiedzcie mi czy jest jakiś inny sposób na zdobycie zeio nuts niz zwiniecie go Goblinom?
Wydaje mi się, że można je Kupic na Wonder Square u pracownicy Gold Saucer. To jeden z przedmiotów "????", chyba ten za 500 GP.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Michał

Post autor: Michał »

acha. a gdzie jest Shinra mansion bo nie wi9em jak ten skill sie nauczyć all 7s luck czy jakoś tak
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Shinra Mansion to ten do w Nibelheim.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Mistake

Post autor: Mistake »

Sephiria pisze: Wydaje mi się, że można je Kupic na Wonder Square u pracownicy Gold Saucer. To jeden z przedmiotów "????", chyba ten za 500 GP.
No niestety to był Carob nut :sad:

Ale wreszcie po godzinie walenia w gady, jeden z Goblinów zostawił Zeio i mam swojego złotego Chocobo :mrgreen:
Michał

Post autor: Michał »

Czyli, że jak mam juz 7777 to sie samo tak robi?
Awatar użytkownika
I am Vincent
Kupo!
Kupo!

Post autor: I am Vincent »

u wszystkich postaci 7, 77, 777 lub 7777
Basista szuka kapeli, może to właśnie Buźka będzie ze mną grał!!!
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

I am Vincent pisze:u wszystkich postaci 7, 77, 777
Bardzo mi przykro, ale jesteś w błędzie... All Lucky Sevens - Mode działa tylko i wyłącznie jak twoje aktualne HP wynosi 7777
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Czyli, że jak mam juz 7777 to sie samo tak robi?
No jak ustrzelisz u postaci w taki poziom hp to automatycznie odpala na początku walki tych 50 kilka ciosów po 7777.

Pamiętam że jak walczyłem z emeraldem to po ok 20 uderzeniach mnie zaatakowal i bonus się skończył :?
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
sinner

Post autor: sinner »

nie zdobylem materii ultima czy jest jakas inna mozliwosc niz nagroda za zatrzymanie pociagu w corel bo mi sie nie udalo i gralem dalej robiac save na tym samym miejscu co poprzedni :[
Abbaddon

Kupisz za 50000 Gil... tylko nie pamietam czy od dzieciaków czy od typiary.
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Od dzieciaków, o ile pamiętam. Też musiałem zabulić za materię. :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Raz ją dostałem w mieście yuffie w tej pagodzie, od jednego dzieciaka, po przejściu tego turnamentu. Natomiast mam pytanie, gdzie można znaleźć wszystkie 35 częśći Zacka?
Ain't no sunshine when I'm gone.
Abbaddon

Markfrompoland pisze:Raz ją dostałem w mieście yuffie w tej pagodzie, od jednego dzieciaka, po przejściu tego turnamentu.
Tia... jak ci wcześniej Yufi ukradła ;-)
Markfrompoland pisze:Natomiast mam pytanie, gdzie można znaleźć wszystkie 35 częśći Zacka?
WTF ?!?!?!

Cześci Zacka ?
Chodzi ci o zołnieży w skali [jakiejś tam] co to w willi na costa del sol mozna wystawić ?
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Jemu chodzi o Żołnierzyków w skali 1/35. :P Ale nie wiem po co ci one, Mark. Jak dotąd nikt nie znalazł dla nich żadnego zastosowania. :roll:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”