usp soraJaco pisze:medivh - gdzie Twoje pytanie?

Q:Czy czesto scagacie na klasowkach i sprawdzianach czy staracie sie uczyc na takie ewentualnosci
Moderator: Moderatorzy
U nasz pierwsza lekcja omawiania=sprawdzian, nic nie robie tylko sciagam.kilmindaro pisze:Q: Masz lekturę do przeczytania. Co robisz? Sięgasz w ostatniej chwili, gdy zaczniecie omawiać, przeczytsz streszczenie, inne (jakie?)
Jaco pisze:Jaka jest Twoja ulubiona emota? (z tych dostępnych na tym forum)
Na wiekszosc kartkowek i sprawdzianow jakos sie przygotowuje w postaci sciag, czegos nie mozesz sobie przypomniec, to wyciagasz karteczke i po sprawieQ:Czy czesto scagacie na klasowkach i sprawdzianach czy staracie sie uczyc na takie ewentualnosci
Oczywiście że zmysł wzroku jest dla mnie ważniejszy. Bez słuchu zawsze można sie jakoś porozumieć, ale bez wzroku nie wyobrażam sobie życia.Garnet pisze:jestes w takiej sytuacji, iz musisz wybrac pomiedzy zmysłem wzroku, a słuchu? ktory zmysł jest dla Ciebie wazniejszy, a co za tym idzie ktory wybierzesz?
Jaka jest Twoja ulubiona emota? (z tych dostępnych na tym forum)
Zależy od poziomu trudności, zależy od nauczyciela.Czy czesto scagacie na klasowkach i sprawdzianach czy staracie sie uczyc na takie ewentualnosci
j.niemieckiCzy jest jakis przedmiot szkolny w ktorym jestes/byles/as kompletnie tepy/a , uczysz sie uczysz a i tak nic nie wchodzi??
W takich sytuacjach, jeżeli juz to zaniedbałem, najczęściej to olewam i robie na nastepna lekcję.Q: Został Ci jeden dzień na stworzenie wypracowania. Co teraz?
Jeżeli lektura jest ciekawa- czytam. Jeżeli nie- czytam streszczenieQ: Masz lekturę do przeczytania. Co robisz? Sięgasz w ostatniej chwili, gdy zaczniecie omawiać, przeczytsz streszczenie, inne (jakie?)
Zawsze chciałem znaleźć jakis portfel, wypchany czy nie, by go potem odnieść do właściciela i mieć świadomość zrobienia czegoś dobrego :]Sephir pisze:Q: Zauważasz że komuś na ulicy nagle wypada z kieszeni wypchany pieniędzmi portfel. Nikt inny tego nie zauważył. Jak postępujesz?
<wali głowa w ściane> jak mogłem o tym zapomnieć! Niemca nie czaje w ogóle, a nawet się nie staramSephir pisze:j.niemiecki
Kiedys moj brat znalaz w jakiejs gazecie mala zyrafke, poszedl kupil ramke i wisiJaco pisze:Macie jakieś plakaty w pokoju? (moje możecie podziwiać w Foto Funie :] )
To ja powiem ze niemiecki jakos mi szybciej wchodzi, niz np. fizykaJaco pisze:<wali głowa w ściane> jak mogłem o tym zapomnieć! Niemca nie czaje w ogóle, a nawet się nie staram![]()
Jakos podoba mi sie telekineza :DSephir pisze:Q: Gdybyś mógł wybrać sobie jakąś super moc, co by to było :D
Wzroku. Porozumiewać zawsze sie zdołam, gdy widzę. Bez wzroku bym się pochlastała chyba.Garnet pisze:wybrac pomiedzy zmysłem wzroku, a słuchu? ktory zmysł jest dla Ciebie wazniejszy, a co za tym idzie ktory wybierzesz?
Siedzieć w Warszawie. Jest pusto, fajnie i tez jest wiele ciekawych sposobów na spedzanie czasu.Kimahri pisze:Q:Na wakacje wolisz:
-Wylegiwac sie w sloncu nad mozem,
-Chodzic po gorach,
-Zwiedzac rozne pierdolki??
Oddam. Juz taka jestem.Sephir pisze:Q: Zauważasz że komuś na ulicy nagle wypada z kieszeni wypchany pieniędzmi portfel. Nikt inny tego nie zauważył. Jak postępujesz?
Superszybkość - raz dwa i posprzątane *___*Sephir pisze:Q: Gdybyś mógł wybrać sobie jakąś super moc, co by to było
ja wybieram zmysł słuchu... bo bez zmysłu wzroku inne zmysły biorą góre np. zmysł węchu czy dotyku - zmysł wzroku rozwiniety dobrze jest nudny i tyle... :]Garnet pisze:jestes w takiej sytuacji, iz musisz wybrac pomiedzy zmysłem wzroku, a słuchu? ktory zmysł jest dla Ciebie wazniejszy, a co za tym idzie ktory wybierzesz?
hmmm ciekawe pytanieGo Go Yubari pisze:Q: Najdziwniejsze marzenie erotyczne?
zdecydowanie chodzić po górachQ:Na wakacje wolisz:
-Wylegiwac sie w sloncu nad mozem,
-Chodzic po gorach,
-Zwiedzac rozne pierdolki??
wzroku...wolę mieć otwarte oczy na świat.jestes w takiej sytuacji, iz musisz wybrac pomiedzy zmysłem wzroku, a słuchu? ktory zmysł jest dla Ciebie wazniejszy, a co za tym idzie ktory wybierzesz?
z czystym sumieniem mówię: oddaje :DQ: Zauważasz że komuś na ulicy nagle wypada z kieszeni wypchany pieniędzmi portfel. Nikt inny tego nie zauważył. Jak postępujesz?
Nie. Szpeciły by mi tylko moje piękne oliwkowe ścianyMacie jakieś plakaty w pokoju? (moje możecie podziwiać w Foto Funie :]
Erm... Q: Gdybyś mógł wybrać sobie jakąś super moc, co by to było :D
Nic. Jak nie moge znaleźć właściciela to wkładam do portfela i zwyczajnie idę do domu.Q:Znajdujesz 200zl co robisz??
Q: Najdziwniejsze marzenie erotyczne?
"kopulować"?Q: Ulubione miejsce w którym chciałbyś/abyś kopulować ?... :]
Gagarin to brzmi dziwnie -_-'' Jak lwy na sawannie?Gagarin pisze:Q: Ulubione miejsce w którym chciałbyś/abyś kopulować ?... :]
Łykam jakiś proszek przeciwbólowy i ide spac dalej.BeeBBo pisze: Q: wstajesz rano z POTĘŻNYM kacem? Pierwsza rzecz jaką robisz to?
Mi kacyk szybko mija. Zimny prysznic i po kłopocieGo Go Yubari pisze:Q: Najdłuższy kac?
Masz na myśli smak czy procenty? Bimber 85% albo czysty spirytus. Nie zbyt smaczne ale efekty widać szybko.Q: Najgorszy trunek(wyskokowy) jak i piłeś/as?
Nie myślęQ: Czy długo myslisz nad pytaniem do tego quizu, czy piszesz to, co ci od razu przyjdzie do głowy?
Zawsze czytam. Niewiele jest książek, których nie potrafię zmęczyćQ: Masz lekturę do przeczytania. Co robisz? Sięgasz w ostatniej chwili, gdy zaczniecie omawiać, przeczytsz streszczenie, inne (jakie?)
Nigdy. Am I weird?Q:Czy czesto scagacie na klasowkach i sprawdzianach
Niestety nie. Ale mam kartkę w kratkę z równaniami Clapeyrona i Nernsta przyklejoną nad biurkiem. I pierwszą deklinację łacińską.Macie jakieś plakaty w pokoju?
Wzrok. Bez słuchu można czytać. Zresztą, i tak jestem przygłuchawa.jestes w takiej sytuacji, iz musisz wybrac pomiedzy zmysłem wzroku, a słuchu? ktory zmysł jest dla Ciebie wazniejszy, a co za tym idzie ktory wybierzesz?
Telekineza, latanie, "Shift" (z TLJ), może empatia albo alchemia (al'a FMA), albo coś w stylu Tristrama z Earthsong... Mam trudności z podejmowaniem decyzjiQ: Gdybyś mógł wybrać sobie jakąś super moc, co by to było
Był taki film, wiesz?BeeBBo pisze:chciałbym znać myśli kobiet. Ciekawa umiejętność