Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
-
Jin
-
raker
hehe omega to pic ialem sklad squall irvine i quistis ialem tlyko 1 gero i ze 20 phoenix pinion kazdy mial 100lvl nie pamietam ale chyba nie kazdy a moze i ial 255 str najlepsze bronie gfy gowno daja wd mnie nie a sensu edena dawac na omege ale wie ze wiekszosc go stosuje rozwalilem omege z tym za 3 razem
a jak przechodzilem gre poraz 2 to ialem takie postacie ze omega chyba tylko raz mi 1 postac rozwalila mialem tyle eva ze hej
postac byla prawie full wypas mimo to do teraz uwazam ze cos jej brakuje
a tak wogle potworem co mnie wkurzal najbardziej a dokladnie potworami w 8 to ruby dragon i malboro zreszta pozniej z tymi postaciami smialem sie z wszystkiego co sie rusza
to i tak za malo
[ Dodano: Sro 17 Lis, 2004 ]
a tak wogle omega mi robila glupiego myka ktory sie nazywa megido flame to mnie wkurzalo totalnie
a jak przechodzilem gre poraz 2 to ialem takie postacie ze omega chyba tylko raz mi 1 postac rozwalila mialem tyle eva ze hej
a tak wogle potworem co mnie wkurzal najbardziej a dokladnie potworami w 8 to ruby dragon i malboro zreszta pozniej z tymi postaciami smialem sie z wszystkiego co sie rusza
[ Dodano: Sro 17 Lis, 2004 ]
a tak wogle omega mi robila glupiego myka ktory sie nazywa megido flame to mnie wkurzalo totalnie
-
XMati
-
CrystaL
-
raker
Według mnie najmocniejszy jest Ozma, mimo tego, że wygląda beznadziejnie.
eeee ja wiem czy ozma wsomie nie chce mi sie w 9 grac mam 70-80 lvl juz niepamietam i ozme jescze nie rozwalilem
p.s. moj brat to hardcorowiec (chyba dobrze to napisalem ^^) gosc jest na koncu 1 dysku a ma prawie 60 lvl ^^ jest tak poniewaz nie mial 2 i jescze niema ^^ bo mi sie niechce biegac za ta plyta nawet nie wiem kto juz ja ma ^^
[ Dodano: Sob 20 Lis, 2004 ]
a ze ozma beznadziejnie wyglada z tym sie zgodzeWedług mnie najmocniejszy jest Ozma, mimo tego, że wygląda beznadziejnie.
-
Orion
-
Ifrit
-
Orion
-
Xellos
-
Ifrit
-
Darios
czyli np zabawa z aurona celestianem bo to bodajze on daje yojimbo dmg break'a
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
http://qwas2004.republika.pl