Dzisiaj final ligi mistrzow!! Fc Barcelona VS Arsenal. Barca tylko raz wygrala LM w 1992 r , arsenal natomiast ani razu nie wygral. Jest to 50 final, wiec widowisko bedzie conajmniej ogromne.
dzisiaj o 0.00 Koszmar z ulicy Wiazow <ktos tam kiedys w Horrorach narzekal,ze tego nie widzial>
poza tym,jakby Deppa bylo malo-Dziewiate Wrota na polsacie po raz n-ty:]
i na dokladke jutro Krzyk...ale hity....ou...
Ostatnio zmieniony pt 02 cze, 2006 19:33 przez Garnet, łącznie zmieniany 2 razy.
Jep, cały miesiąc wyjęty z życiorysu ;] Ale czego się nie robi dla kibicowania naszym niedorajdom. Które to kibicowanie skończy się po fazie grupowej, szczerze mówiąc ;p
Ciiicho sceptyku :D Ja mam to szczescie, że każdy mecz naszych wypada tuż po egzaminach :D
Poniedziałek 12 czerwca Polsat 20:50 "Bad Boys" - jedna z bardziej przyjemnych komedi sensacyjnych <przynajmniej dla mnie>. Film nie wymaga myślenia i głębszych analiz - po prostu dobra rozrywka.
Garnet pisze:<moze dozyje takich czasow,ze azjatyckie filmy beda norma w tv....>
ja zamiszkasz w Japoni to kto wie
Może nawet dam radę to obejrzec ale 1-sza częśc? bo akurat widziałem 1 cz. ale amerykańską - taki jakiś yyyyy nie w stylu japońskim - brak schizy
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.