ehh ..Bonifacy Bonifacy ...Boni pisze: lol ;] że też lubisz te czarne coś co pływa w kawie

Kakao ....mmmm...to ciemne tylko i wyłącznie ..też lubię słodzić ...te rozpuszczalne to jakieś siki są

Moderator: Moderatorzy
ehh ..Bonifacy Bonifacy ...Boni pisze: lol ;] że też lubisz te czarne coś co pływa w kawie
JAJAJAJAJAJAJA!!!!!!!!!!!!!Garnet pisze: swoja droga sa tu tez jacys milosnicy jajek na miekko? < mhmm..ta plywajace zoltko
Ashramus pisze:No czasem mam faze na kakałko:) Mozna na zimno, mozna na cieplo..
Ireth pisze:kakao *__________* .pochłamiam czasem hektolitrami, w każdej postaci ..za zimno czy na ciepło .....mniam .....
Sephiria pisze:Mi tu!!! Mi tu!!! Od dziecka pije mleko w postaci Kakao.
Tak jest ludzieRinciaq pisze:kakao....mniam *_________*
Ja kawy nie lubię,piję tylko jak mi granie przekracza 30h dla oprzytomnienia :D.Ireth pisze:kocham kawę ....kawa ..moja wybawicielka, przyjaciółka i takie tam ...
Ja myslałam, że ty cały dzień śpiszGarnet pisze:ja w niedziele rano to spie
Mnie ostatnio wychodzą albo za rzadkie albo na twardo. Zawsze można spróbować na pół twardo - białko i zewnętrzne żółtko ścięte, a w środku płynne. Raj dla podniebienia po prostu. Łatwiej jest z jajami na twardo, ale nie można gotować za długo - wszyscy wiedzą jak to się kończy. Do jaj na twardo spróbowajta majonezu.Lady Luck pisze:takie jajeczko na miękko to istna SZTUKA i POEZJA