Reszta to pomyłkaSchrödinger pisze:Najlepiej moim zdaniem wypada "user's Library"
Last. fm - grupa Krypta FF :]
Moderator: Moderatorzy
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Dołączam się do niezadowolonej części wiary. Ostatnio chciałem coś tam sprawdzić, byłem po większej ilości piwka i jak zobaczyłem nowy layout, nie mogąc dojść do ładu i składu (mózgownica opóźniona), ostatecznie Last.fm wyprowadził mnie z mojej zbalansowanej równagi ustalonej przez kosmitów. Jedyne co - 
Po tygodniu - orientacja nieco większa, ale dopiero z czasem wady nowego laya zaczynają naprawdę drażnić -_-"
55k tracków stuknęło. Wybrana pieśń okazjonalna: Gojira - Where Dragons Dwell. 8 minut death metalu, ale 8 minut tak zróżnicowane samo w sobie i bijące mocą, że nie można się oderwać
55k tracków stuknęło. Wybrana pieśń okazjonalna: Gojira - Where Dragons Dwell. 8 minut death metalu, ale 8 minut tak zróżnicowane samo w sobie i bijące mocą, że nie można się oderwać
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Nie trzeba przewijaćGveir pisze:wiecznym przewijaniem strony, żeby do niego dotrzeć -_-"
Wiesz na siłę, to możesz włączyć shoutbox w osobnej karcie. Wystarczy kliknąć na którąś z jego podstron i wtedy cofnąć się do pierwszej ^^ Powinni, by nie robić takich kobinacji dać możliwość otwarcia shoutboxa bezpośrednio z napisu nad nim...Gveir pisze:Plus brak możliwości wyświetlenia go w oddzielnej karcie, co przy pisaniu odpowiedzi na długiego shouta jest już naprawdę wnerwiające
To jest problem że tego nie ma... ubolewam straszniekilmindaro pisze:Wie ktoś gdzie są powiadomienia o odpowiedziach na forum?
Ogólnie ochłonąłem po zmianie wyglądu i nawet zaczął on mi się podobać. Na początku byłem wkurzony, jednakże więcej zmian jak dla mnie jest na plus ^^ Muszą tylko poprawić kilka błędów i będę szczęśliwy... To jak aktualnie zbudowane jest Library, to cudo ^^ A i wygląd mi się spodobał. Zobaczymy, co teraz nowego wymyślą
Nie będę poprawiał, bo dopiero com zauważył
"We carry death out of the village!"
Wow, znalazłem nowy bajer, którego nie było w starej wersji. Oprócz opisów zespołów, mamy teraz możliwość pisania opisów poszczególnych albumów i piosenek! Teraz siedzę i piszę opisy dla wszystkich płyt i kawałków Erredupizera... trochę mi to zajmie.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Co skutecznie wykorzystali już fani np. Metallicy i dopisali całkiem sensowne opisy min. Master Of Puppets :] Zastanawiam się czy nie zacząć czynić tego w przypadku In Flames...dark_raven pisze:Oprócz opisów zespołów, mamy teraz możliwość pisania opisów poszczególnych albumów i piosenek
We are the outstretched fingers,
Chodzi Ci o kawałek? Bo w opisie albumu widzę tylko "Best. Album. Evar."Gveir pisze:Co skutecznie wykorzystali już fani np. Metallicy i dopisali całkiem sensowne opisy min. Master Of Puppets
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda