i w taki sposób zostałeś pupilkiem Grzybka bez octuDanielMarley pisze:nie ma jak grzybki :D :D :D

Moderator: Moderatorzy
i tak nie nabijesz, bo w quizach i w offtopie posty sie nie licząDanielMarley pisze:nie będę postów nabijał
warto, on naprawde lubi jak mu się wlewa ocet :]DanielMarley pisze:ale chodzi o usera grzybkamoże kiedyś zamienię z nim słowo
![]()
ojej jaki miły gest ^^ skąd wygrzebałeś moje stare zdjęcie? :D walne to sobie na pulpit /narcyz mode on/ :D grrrrrDanielMarley pisze:a dla ciebie też coś mam :D
BUHAHAHAHAHAAHHAAH xd NO PEWNIE! MAM MASE LASEK ZAWSZE ZA SOBA xd BUAHAHAHAHAHHAHAAAAAA JASNE :]DanielMarley pisze:aski pewnie lecą na twoją charyzmę
za jakie pozytywne myślenie?DanielMarley pisze:masz piwo za pozytywne myślenie
ale uwaga, nie róbmy offtopa nawet w tym dziale, bo to przywołuje ZUE moce :]DanielMarley pisze:no tak przecież to off top
Leńkilmindaro pisze:co najwyżej o tym, że mi się szukać nie chce
O ile się nie mylę na DA jest pewien obrazek tego samego autora, który po odpowiednim skalowaniu pasuje na tapetę i wygląda zabójczo ^^Czysty obrazek
Na LCD można zrobić pivot i od razu wszystko co pionowe pasuje jak diabli ^^kilmindaro pisze:Mam go na dysku już dawno. W favach chyba też. A zabójczo rzeczywiście wygląda, i na tapetę by pasował... gdyby nie to, że nie w tę stronę co trzeba jest rysowany
Ja też?kilmindaro pisze:Mam CRT?
Możliwość obrotu LCD z pozycji horyzontalnej do pionowejkilmindaro pisze:WyTyFy?
Hehehehehe - mimo że z 4chan, to i tak z Deviantartkilmindaro pisze:Zresztą, nieważne, kendożyć warmłota! Wszedłem dzisiaj na 4chan, a tu takie cudo *___*