masz racje kairi juz koncze czy mowilam juz ze bardzo podoba mi sie stroj Aeris??Kairi-chan pisze:nie róbmy tu offtopu
[ Dodano: Sob 26 Mar, 2005 ]
ale one nie bylo takie ladne jak jego buzia nie gadalysmy wogole o jego glosie

Moderator: Moderatorzy
masz racje kairi juz koncze czy mowilam juz ze bardzo podoba mi sie stroj Aeris??Kairi-chan pisze:nie róbmy tu offtopu
Bratnia dusza. Przybij piątkę.Eiko pisze:czy mowilam juz ze bardzo podoba mi sie stroj Aeris??
Eiko, nie?Kairi-chan pisze:uważam że yuna ma obrzydliwy głos.... już gorszego nie dało się jej wymyśleć
jej dałabym głos podobny do głosu Aeris ... Aeris taki głos jaki miała w KH mnie zadowalał
a najbardziej irytowało mnie to że upajając się twarzą Tidusa muszę słuchać tego jego żałosnego skrzeku
owszem, ja wspomniałamEiko pisze: nie gadalysmy wogole o jego glosie
święte słowa.Eiko pisze:ale one nie bylo takie ladne jak jego buzia
Kairi-chan pisze:chwała jednak Bogu za to, iż dał nam wyobraźnię i tym samym pozwolił mi widzieć tidusa w stroju czarnym, z długim czarnym płaszczem, w glanach, z rzemykami na rękach i krzyżykiem na szyi... ach i kolczyk nie diamentowy ale takie ozdabiane kółeczko
w stroju czarnego maga ale kogo?? kazda inaczej wygladaErelen_Galakar pisze:Selphie w stroju czarnego maga z FF X-2
stracil by swoj urok osobistyIreth pisze:Kuja w stroju Squalla
Ireth pisze:....Kairi ..co myślisz o Tidusie w stroju Yunaleski?????
Tidus w stroju Kuji ...
Ireth, Erelen bluźnicie..... mnie już i tak skrecało jak musiałam patrzeć na ten zalążek nagiej klaty..... żeby była naga jakoś sensownie jak u Jechta.... ale tak to....Erelen_Galakar pisze:Tidus w stroju Rikku - złodziejki z FF X-2
a jednakEiko pisze:tak wlasciwie nie zauwazylam ze kairi wspomniala o glosie tidusa
tam zaraz zabijam.... ja go tylko doprowadzam do perfekcjiLucrecia pisze:...Kairi, ale przecież to zupełnie nie w jego stylu! Zabijasz tę postać!