Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

Czy ktoś z okolic łodzi jest w stanie pozyczyć Tekkena 4?
Jak tak to prosiłbym na PM:]
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
gokusama

Post autor: gokusama »

Kermi pisze:Tiaaa... Endingi sa niezłe :D Ale aż nie chcę myśleć co oni nie zrobią w PS3... Niby fajnie, bo tyle bajerów i w ogóle... Ale płyty takiej wielkości to ludzie... Jakie długie te gry będą??? A ile będą oryginałki kosztować?? Aż chce mi się płakać... :(
1. Dluuugie ;) 300h+
2. Tak jak na PS2 - 60-70€

Moja ulubiona czesc to 5, potem Tag i 3. Ale lubie wszystkie Tekkeny :).
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

ariel pisze:Czy ktoś z okolic łodzi jest w stanie pozyczyć Tekkena 4?
Czy Ty wiesz o co pytasz i prosisz? O to, zeby ktoś pożyczył Ci grę. Zważ na to, ze to forum i w sumie nikt Cię nie zna. Czy myslisz zatem, ze ot tak sobie pozyczy Ci grę? Ludzie, czasem to się zastanówcie 3 razy.

Pisałam. Nie lubię Tekkena. Zbyt sztywny. Brakuje tej lekkosci ruchów co w Dead or alive 2 lub Soul Calibur 2. Nie rozumiem jak można się tym aż tak zachwycać. No, ale gusta to gusta.
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

nie muszą być długie:/ np. teraz god of war gra jest na dvd i nie jest az taka dluga przejscie jej mi zalelo 5h39min.
Tekken tez nie jest długi jesli chodzi o przejscie - devil within+story wszystkimi+1tekken lord+rekordy w time attack i survival to jest zajecie na okolo 3~5h. Później pozostaje już tylko żywotność gry a w tekkenie ona jest nie ograniczona:] o ile sie ma rodzeństwo chetne do gry ew. kumpli:] bo gra z CPU jest cienka i uczy głupich nawyków. (wiem po sobie):]
A co do ceny gier to raczej beda drozsze niz na PS2, przeciez to jest nie tylko DVD ale również blu-ray który jest duuuuuuuuużo droższy, a z tego co slyszalem nagrywarka kosztuje w przliczeniu na PLN okolo 3.000zł :/ Pozatym plyty same w sobie sa drozsze niż dvd. np. DVD-R TDK 4,7Gb kosztuje w lodzi 1,40zł a blu ray, hmmm cena bedzie raczej dwucyfrowa:/
I to w sumie wszystko co mam na razie do powiedzenia:]

[ Dodano: Pią 19 Sie, 2005 ]
Go Go Yubari, wiem że nikt mnie tu nie zna na tyle, ale może ktoś bedzie litościwy:] zgram se tylko na dysk:] także to nie jest dużo czasu:]
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

ariel pisze:ale może ktoś bedzie litościwy:]
Nie licz na to.

ariel pisze:zgram se tylko na dysk:]
Piractwo. Powinieneś za to bana dostać, znaj mą łaskę. Oszczędzaj pieniądze i kup grę, to aż taki problem?

Co do gry z komputerem. A co? Tylko Tekken ma możliwość grania versus z innymi osobami? Każdy inny tytuł także to umożliwi, to już podstawa.
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Go Go Yubari pisze:Nie licz na to.
Ja bym mu z chęcią pożyczył. Ale nie mam i nie to miasto. :P Widać nie wszyscy są tacy podejrzliwi. A Tekken 4 można kupić za grosze :P
Go-Go jak zawsze miła :)
Ja się zablokowałem w jednym momencie DW. Teraz nie mam ochoty tego przechodzić. Nie znoszę tego trybu. IMO T5 wcale nie jest taki sztywny ;P
Gamertag: Szalony Szkot
Maester

Post autor: Maester »

Lol, ja bym mu też z chęcią pożyczył, zawsze można się wymienić grami, nieraz tak robiłem z ludźmi z innych for...tyle że byli z mojego miasta... anyway potrzeba trochę życzliwości... :/
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

hmm nie wiedzialem ze posiadnie dysku podpietego do ps2 jest piractwem:]
Dzięki ludzie:]
Widzisz Yubari troche wiary i życzliwości:]
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Co ty, to niemożliwe... ups... nieładnie obgadywać... ^^ dysk można mieć ale powinieneś mieć też legalną kopię tego co masz na dysku zdaje się. Zresztą gadanie nic tu nie da. Go-Go na piractwo nie wpłynie. W sierpniowym PSXeXtreme jest opis technik dla Wanga i Rogera. Cóż, trzeba poczytać. Może coś fajnego uda mi się zrobić Wangiem ^^
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

http://www.the-magicbox.com/0508/game050827g.shtml dwojka nowych postaci na arcade
khem :]

zaniedlugo bedem miec 5...to tyle ^^
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Zaraz.... czy mam rozumieć że wyjdzie dodatek :?: do tekken 5? czy to tylko bedzie wersja na automaty Jeśli pełna to
nie spodziewałem sie po namco takiej taktyki..... że po pół roku wydadza jakas ekstra wersje z 2 postaciami. :/ Gdy ludzie z Segi tak zrobili ze swoim Virtua Fighterem to troche sie wku......rzyłem:P Przecież oni doskonale wiedząże fanowie serii napewno już mają zwykłą 5 i jak wyjdzie dodatek x_X to też na pewno kupią:/
To jest tylko wyciąganie kasy od biednych graczy :/
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

spokojnie dodatek bedzie tylko < przynajmniej narazie> na wersje do automatow

< tez sie np wkurzylam gdy pozniej dali scenariusz marii do sh2>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
RAF

Post autor: RAF »

MAm wielką prośbę do znawców tekkena i klawiszologi kinga.
Otóz siedze nad multipassami(przerzutami z podaniem) I jakoś mi to nmie wychodzi.
Potrafie zrobić tylko slam x4 i slam x5 zaczynając od Reverse full Nelson i Reverse Arm Cluth.
I gdy idzie mi Cannonball nigdy nie udaje mi się przejeśc do AMnhatandropu lub po POwerbombie do T bone powerbomb.

Poprosze o pomoc.
Prosiłbym o nie podawanie mi strony z klawiszologią po Angielsku. Ang rozumiem , i robie wszystko zgodnie z instrukcją ale nie wychodzi.
Najbardziej chciałbym nauczyć sięRobić TEn MAnhatandrop i T bone power bomb.
Za wszelkie pomagające mi odpowiedźi z góry dziękuje!
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

nie prościej włączyć command list?
Przecież jak w practice nacisniesz X na danym ciosie\rzucie pokaże sie animacja z danym rzutem i kompletna klawiszologia ukazująca co kiedy trzeba nacisnąć.
A jak chcesz ciosy w necie to wpisz poprostu Tekken w www.google.pl i ci znajdzie okolo miliona X_x stron. Także nie wiem w czym masz problem
RAF

Post autor: RAF »

Problem w tym ,żę mam Japońską wersje i Command lIst jest po Japońsku.
A <że na emulatorze mam Ripa to nie wiem czy animacja się ukarzę.
PRosze tylko o jeden moment w którym mam zrobić ten MAnhatan Drop tzan Zaczynając od dół doł prawa ręka+prawa noga dalej prawa ręka, prawa ręka, leawa ręka i teraz ma być ten Manhatan drop czyli co?? W google piszą zawsze to samo i robie zawsze to samo (zawsze instrukcję są po Angielsku) I NIEGDy nie wyjdzie mi tak aby zaczynając od w.w. startera zarobić 4 podania inaczej mówiąc 5 przrzut w sumie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”