neo rpgomaniak pisze:Kuja zadawał mu niemoralne propozycje, świntuch.
Cytat, bo nie uwierzę. *wzrusza ramionami*
neo rpgomaniak pisze:Lucrecia i Vincent Nic z tego nie wyszło.
A jak miało wyjść, kiedy kobieta była żoną psychopaty, a Vinny miał skrupuły i napady angstu?

Zresztą sama jestem fanką Hojo/Lucrecia, więc powyższy pairing niewiele mnie obchodzi. ^^
neo rpgomaniak pisze:Tseng&Elena&Rude&Aeris przy wejściu do Gongagi poczułem się jakbym oglądał "Serce z Czekolady" odcinek 789077934.
Elena/Tseng jest jak najbardziej do przyjęcia. Kiedy się podziwia starszego, doświadczonego i przystojnego mężczyznę, do zakochania krótka droga.
neo rpgomaniak pisze:Aramant i Freya- To oni byli parą?
Wg wielu fanów/fanek, owszem. *shrug* Choć tak naprawdę Freya przez cały czas tęskniła za Fratleyem. A Amarant to chyba tylko do Eiko pasuje. *eyes twitches*
neo rpgomaniak pisze:Freya pasuje do Cida, a jego Hildia do Tota.
W życiu nie zawsze tak bywa, że ludzie dobierają sobie identycznych partnerów. Co ma Freya do Cida? Międzygatunkowy seks, brrr. Cid/Hilda to imho normalny związek jakich wiele, nie ma w nim nic dziwnego.
Anyway.
Ludzie w internecie nie znają granic. Jezu Chryste. Opowiadanie Seymour/Kimahri:
http://www.ceres.dti.ne.jp/~kgmitsui/kos/ff10/ff10.htm 
[I to /nie/ jest yaoi, albowiem w A/N czytamy:
For the bad!fic summary challenge on my livejournal: I was assigned firefly99’s bad!fic summary:
I've always loved the Seymour/Kimahri thing, so I'm writing it - DON'T READ IF YOU DON'T LIKE SLASH although I genderswapped Kimahri so technically it isn't slash. Kimahri becomes a hot human girl thanks to a magical sphere and Seymour falls in love. To FFX fans everywhere: I am so very, very sorry, especially because I left a huge opening to do a sequel if I don’t keel over from amusement after this one. Ahahaha.] _^_
Z innych 'interesujących' pomysłów:
romans Ellone/Watts... nawet nie zamierzam tego czytać. O.o