Final Fantasy XI
Moderator: Moderatorzy
Ja mam tylko PSX i miałem wszyskie gierki na niego wydane. Jeden kumpel Kupił sobie NGC i Ma FFCC porzyczył z konsolą mi na tydzień wzamian Za PSX bo Chciał przejś te cześci któte ta wyszył. A muj kuzyn PS2 , FF10 i FF10-2 i terz mi porzyczył razem z konsolami. bo ja mu wcześniej porzyczałem PSX.A GBA to chistorai mojego Emulatora (to jest program) dzieku któremu chdzio mi to na kompie. A dobrze że mi powiedziałeś o FFMQ pewnie przejde jom 4 tygodnie jak bede musiał się durzo uczyć. To jest logiczne wyjaśnie tej sprawy. Bo dobrze wiem że Emulatory na NGC i PS2 jeszcze nie są dopracowanie i poczebuje takiego sprzentu że to hoooooo. :D
Wszystkich zainteresowanych grą w FF XI zachęcam do przeczytania mojego poradnika "Jak przetrwać w Vanadiel trudne początki", jest w nim n.in. opisane co potrzeba,aby zacząć grać:
http://www.mmorpg.pl/viewtopic.php?t=10011
Na serwerze Ramuh gra nas teraz kilkudziesięciu Polaków. Jest naprawdę fajna atmosfera. Zapraszamy!
Opiekun z Bastok
http://www.mmorpg.pl/viewtopic.php?t=10011
Na serwerze Ramuh gra nas teraz kilkudziesięciu Polaków. Jest naprawdę fajna atmosfera. Zapraszamy!
Opiekun z Bastok
Nie no, dobra, jak czytam te posty to mi się śmiać chce... Prawie, że oplułem ekran.
1) Ech, tłumaczenie się czymś związanym z "dys-" jest pójściem na łatwiznę i wiem co mówię. U mojego kumpla wykryli dysortografię w drugiej klasie podstawówki, ale się chłopak uczył oraz ćwiczył i nawet robi tych błędów mniej niż ja :D Oczywiście wiadomo, że od dysortografów nie wymaga się całkowicie poprawnej pisowni, ale takie byki są najczęściej z powodu lenistwa
2) Mówisz, że nie masz kasy i nie masz jak jej zdobyć, hmmmm... powiedz gdzie są Szamotuły to może ci pomogę (to gdzieś koło Łodzi tak??). Znalezienie pracy to banał, wystarczy ruszyć tyłek, przestać się użalać i pracę znajdzie się bez problemu. Jeszcze masz 16 lat, to już większych problemów nie będziesz miał, propozycje: praca w hipermarkecie (często na czarno i ostre wyzyskiwanie, ale jak komuś jest potrzebna kasa, to jakoś nikomu to nie przeszkadza), roznoszenie ulotek po domach (wbrew pozorom da się z tego mnóstwo forsy wyciągnąć, trzeba tylko chcieć), rozdawanie ulotek (choć możesz trochę przymarznąć na ulicy), sprzątanie (wystarczy pogadać z gospodarzem bloku) i tysiące innych.
3) Ja tam sobie FF XI odpuściłem, nie chce mi się forsy wydawać
Teraz czekam już tylko na FF XII.
1) Ech, tłumaczenie się czymś związanym z "dys-" jest pójściem na łatwiznę i wiem co mówię. U mojego kumpla wykryli dysortografię w drugiej klasie podstawówki, ale się chłopak uczył oraz ćwiczył i nawet robi tych błędów mniej niż ja :D Oczywiście wiadomo, że od dysortografów nie wymaga się całkowicie poprawnej pisowni, ale takie byki są najczęściej z powodu lenistwa

2) Mówisz, że nie masz kasy i nie masz jak jej zdobyć, hmmmm... powiedz gdzie są Szamotuły to może ci pomogę (to gdzieś koło Łodzi tak??). Znalezienie pracy to banał, wystarczy ruszyć tyłek, przestać się użalać i pracę znajdzie się bez problemu. Jeszcze masz 16 lat, to już większych problemów nie będziesz miał, propozycje: praca w hipermarkecie (często na czarno i ostre wyzyskiwanie, ale jak komuś jest potrzebna kasa, to jakoś nikomu to nie przeszkadza), roznoszenie ulotek po domach (wbrew pozorom da się z tego mnóstwo forsy wyciągnąć, trzeba tylko chcieć), rozdawanie ulotek (choć możesz trochę przymarznąć na ulicy), sprzątanie (wystarczy pogadać z gospodarzem bloku) i tysiące innych.
3) Ja tam sobie FF XI odpuściłem, nie chce mi się forsy wydawać

-
- Cactuar
A ja nie żałuję żadnej złotówki wydanej na tę grę. Siedzę w Vana'Diel prawie co wieczór (parę nocek też się zarwałoErelen pisze:3) Ja tam sobie FF XI odpuściłem, nie chce mi się forsy wydawaćTeraz czekam już tylko na FF XII.

"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
- Go Go Yubari
- Ifrit
Banał to pisanie takich komentarzy na ten temat na forum.Znalezienie pracy to banał, wystarczy ruszyć tyłek, przestać się użalać i pracę znajdzie się bez problemu.
LOL.w hipermarkecie (często na czarno i ostre wyzyskiwanie, ale jak komuś jest potrzebna kasa, to jakoś nikomu to nie przeszkadza

True, true.Ja tam sobie FF XI odpuściłem, nie chce mi się forsy wydawać Teraz czekam już tylko na FF XII.

-
- Cactuar
- Go Go Yubari
- Ifrit
-
- Cactuar
Jakoś opłaty mi nie przeszkadzają. Grasz wogóle w jakieś mmorpg? Hm, jakbyś grał/a to byś tak nie mówiła.Za FF12 płacisz raz i masz na zawsze. Za granie w FF11 ciągle płacisz. Więc sobie policz. (Tak wiem, ze to nie było do mnie pytanie).
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ej ślepy jesteś czy powinni Cię wysłać na kurs rozumienia tekstu pisanego?Cytat:
Za FF12 płacisz raz i masz na zawsze. Za granie w FF11 ciągle płacisz. Więc sobie policz. (Tak wiem, ze to nie było do mnie pytanie).
Jakoś opłaty mi nie przeszkadzają. Grasz wogóle w jakieś mmorpg? Hm, jakbyś grał/a to byś tak nie mówiła.
MI przeszkadzają. Nie dość, że nie mam ochoty płacić ciągle za grę to jeszcze nie mam czasu by w nią grać. Zobacz znaczek i avatar. Powinny ci wiele powiedzieć na temat mojej płci. Czuję się wkurzona.
PS: Nawet jakbym grała to zdania bym nie zmieniła. Więc nie gdybaj co bym mówiła, bo nie zgadniesz.

Porównywanie Tibii i Ragnaroka do FFXI to poprostu czysta kpina. Tibia to gierka może i miła, nawet czasem wciagająca ale tam jeśli zabijasz, kradniesz, i wszystko co najgorsze to najlepiej na tym wychodzisz, ta koncepcja spala gre na samym początku, do tego te nooby
. Ragnarok to niby gra online ale cały czas się tylko soluje, a z innymi postaciami to mozesz sobie najwyrzej pogadać w mieście, do tego te kapryśne pirackie serwy. FFXI wyprzedza te śmieszne gierki przynajmniej o dwie klasy, nie ma aż tylu noobów bo gra kosztuje cieżką flote, do tego nie ma równie rozbudowanego MMORPG. Ja mimo że nie gram i narazie nie zamierzam to napewno nie "jade" tej gry jak starej szkapy z zazdrości(a to naturalny odruch wielu ludzi
), choć jak tylko złape wersje ps2 to łelkam Vana'diel