Dobre filmy
Moderator: Moderatorzy
Ej, jak u mnie nie będzie, to pisnę słówko to zapłacę
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ciekawe ile kosztować będzie!!!!!1111
[ Dodano: Pon 05 Wrz, 2005 ]
dobra, te wykrzykniki ładnie się komponują
zrobili region europa? lol

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ciekawe ile kosztować będzie!!!!!1111
dobra, te wykrzykniki ładnie się komponują

zrobili region europa? lol
glamorous vamp
takie cos trzeba obwieszcac wykrznikami ^^
polskie gazety coraz bardziej mnie zaskakuja ;] a tym bardziej teraz...dvd ktorego nei ma dostepnego u nas normalnie..heh..< battle royale tez u nas nie ma dostepnego na dvd>
a cena jak dobrze podano to 9,50
[ Dodano: Pon 05 Wrz, 2005 22:49 ]
wszystkie dvd w gazetach musza miec dobre regiony :]
polskie gazety coraz bardziej mnie zaskakuja ;] a tym bardziej teraz...dvd ktorego nei ma dostepnego u nas normalnie..heh..< battle royale tez u nas nie ma dostepnego na dvd>
a cena jak dobrze podano to 9,50
[ Dodano: Pon 05 Wrz, 2005 22:49 ]
wszystkie dvd w gazetach musza miec dobre regiony :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
chyba bardziej do kinowych nowosci...ale w sumie..whatever ;]Krakers pisze:Skeleton Key - polecam wszystkim
ja wreszcie zobaczylam od deski do deski Edwarda Nozycorekiego...jejku!!!! ^^ co za pikny film *___*
ech...cudo

film pelen humoru a jednoczesnie wzruszajcy..mysle ze kazdy wie o czym mniej wiecej jest...wiec ze swojej strony dodam tylko-POLECAM

btw taki make up to ja rozumie

tylko czekac na gnijaca panne mloda a w pon. na charliego ^^
na poprawe humoru obejrzalam sobie Azumi ^^
przygodowy film akcji z samurajami,z kawaii bohaterka w roli glownej :D
coz rzec..film ogladalo sie baaardzo przyjemnie,nieskompikowana moze i fabula ale za to zdarzaja sie piekne i smutne momenty...
rzecz jest o zabojcach-mlodych ludziach ktorzy od dziecka byl trenowani do wykonania pewnej misji..ktorej czas wlasnie nadszedl:]
ale to dlaczego szcegolnei polecam ten film to villain Bijomaru :D :D taki wykapany Kuja! :D bishounenik jak sie patrzy :D lata z rospuszconymi wlosami,ubrany na bialo i walczy z roza
^^ ech te poczucie humoru u azjatow :D
panowie maja azumi a my naszego bijomaru :D
jesli lubicie choc troche azjatycki klimat filmow z katanami :D ,wschodnie poczucie humoru
,a nie przeszkadza Wam motyw' jeden przeciw stu'
goraco polecam 
przygodowy film akcji z samurajami,z kawaii bohaterka w roli glownej :D
coz rzec..film ogladalo sie baaardzo przyjemnie,nieskompikowana moze i fabula ale za to zdarzaja sie piekne i smutne momenty...
rzecz jest o zabojcach-mlodych ludziach ktorzy od dziecka byl trenowani do wykonania pewnej misji..ktorej czas wlasnie nadszedl:]
ale to dlaczego szcegolnei polecam ten film to villain Bijomaru :D :D taki wykapany Kuja! :D bishounenik jak sie patrzy :D lata z rospuszconymi wlosami,ubrany na bialo i walczy z roza

panowie maja azumi a my naszego bijomaru :D
jesli lubicie choc troche azjatycki klimat filmow z katanami :D ,wschodnie poczucie humoru

ja wlasnie nastawialam sie do tego filmu jak do zatoichiego,czyli samuraje z poczuciem humoru ^^-najlepiej nie meiszac chinskich produkcji z japonskimi:)Krakers pisze:Hehe Azumi - nastawiłem się na widowisko w stylu przyczajonego smoka (cóż, miałem wygórowane wymagania), ale film był na tyle znośny, że go oglądnąłem n jako całkiem niezłą komedię. Motyw najważniejszego zadania od mistrza, na samym początku filmu był genialn, potem było już nieco gorzej i momentami nudnawo, ale fakt faktem, azjaci to mają to poczucie humoru
cashern...slyszalam,jak bede miala okazje na pewno skorzystam

tez keidys obejrze :D w koncu bylo sie fanka tsubasyAscalon pisze:Z azjatyckich komedii widziałem ostatnio Shaolin Soccer

dobra 2 flmy ktore dzisiaj obejrzalam
charlie i fabryka czekolady...oczywiscie wersja z napisami:) musialam targac sue do Kata i tak dobrze ze tam puszcali....ale za to do biletu daja czekolade,hehe...nie ma to jak ogladac flm z tabliczka czekolady :D
co do samego filmu...piekny,widowiskowy film,czyli to co Burton umie nabardziej

Depp ^^^^^ swietny ! heh,widac ze wzorowanie sie na Mansonie,mu sie udalo :D swietna rola eksentryka

muzyka!! Danny Elfman i wszystko jasne!!!! az sama chcialam wyspiewywac melodyjki grane z ekranu

< wiewiroki byly slodkie:D>
polecam,starym i mlodym

Ichi The Killer :D to dopiero kino

w filmei troche trudno sie na poczatku polapac,ale pozniej juz jest troche lepiej

koles in blond,kakihara,slodziutki

ale ten tytulowy Ichi...omg...ale Miike ma pomysly ^^
nie polecam wrazliwym duszom :] wszystkich innych goraco zachecam,jeden z klasykow in da japan;)
aha,jakby ktos nie wiedzial to zloty lew przypadl w tym roku Azjatom a dokaldniej Angie Lee

Heh, a ja mam po tym filmie mieszane uczucia. Poszłam oczywiście ze względu na Burtona i Deppa, dwie moje obsesje w jednym [:roll:], i choć w sumie na żadnym się nie zawiodłam to... no... jakoś tak... nie przekonała mnie ta 'Fabryka' do siebie. Klimat niby fajny, jak zwykle groteskowy, ale wolałabym coś mroczniejszego, a nie zieloną trawkę i rzeczkę kakao na dzień dobry.Garnet pisze:charlie i fabryka czekolady...oczywiscie wersja z napisami musialam targac sue do Kata i tak dobrze ze tam puszcali....ale za to do biletu daja czekolade,hehe...nie ma to jak ogladac flm z tabliczka czekolady
co do samego filmu...piekny,widowiskowy film,czyli to co Burton umie nabardziej
Depp ^^^^^ swietny ! heh,widac ze wzorowanie sie na Mansonie,mu sie udalo swietna rola eksentryka
muzyka!! Danny Elfman i wszystko jasne!!!! az sama chcialam wyspiewywac melodyjki grane z ekranu
< wiewiroki byly slodkie>
polecam,starym i mlodym

Depp oczywiście boski w swojej roli błazna-socjopaty, podobał mi się strasznie. :] Zwłaszcza w scenach czytania z kartek i przy tekstach "I don't care." Ponoć on się na Majkelu Dż. wzorował, nie na Mansonie.

Mhm, niestety nie dam temu filmowi więcej niż 6/10. Już chyba większe wrażenie zrobiła na mnie poprzednia ekranizacja 'Charliego'.
PS: No i kurde, czekolady w warszawskim multipleksie nie dawali.

- The Sorrow
- Kupo!
Moim skromnym zdanie pan Mike ma bardzo dziwne pomysł, bo o ile Audition jest w miarę rozsądny to Ichii to calkiem chore dzieło.
Użyłem zwrotu "dzieło", bo mimo tego całego sadystycznego klimatu Ichii to wspaniały film. A poczucie humoru reżysera w niektórych momentach rozwala, jak na przykład pokazanie pod koniec filmu "postury" mentora Ichiiego.
Użyłem zwrotu "dzieło", bo mimo tego całego sadystycznego klimatu Ichii to wspaniały film. A poczucie humoru reżysera w niektórych momentach rozwala, jak na przykład pokazanie pod koniec filmu "postury" mentora Ichiiego.

...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....