Faka pisze:wszystkie konsole PS2 sa da best, bo sie nie psuja w ogole
I Ty się dziwisz, człowieku, że się ciebie uwzięłam...To TY to napisałeś. W moich słowach nie ma ani cienia podobnej opinii. Widać tak jak "Hero" nie potrafisz zrozumieć najprostszych wypowiedzi.
Faka pisze:NIE kazda konsola jest dopracowana do granic mozliwosci, zeby sie nie popsula, bo sie spieszyli ze sprzedaza konsoli, w ogole lol
A dziwi Cię to? Przecież to wiadomo. A moze chcesz mi pokazac jaki to jestes "mądry"? Żyje trochę na świecie, nie trzeba mi podobnych tekstów walić.
Faka pisze:Byly problemy z xklocem 360, ale po co to mam pisac, jak twoim zdaniem konsole w 100% sie nie psuly, zadnych awarii... zaraz po premierze?
Dzizas, bo klnąc zacznę. NIC takiego nie napisałam, poczytaj sobie dokładnie.
Nemesis pisze:Przeciez 100% PS2 nowych się nie psuło oO
Czyli inaczej mówiąc: NIE WSZYSTKIE sie psuły CZYLI Jedne się psuły, inne nie. Dalej mam tłumaczyć, czy może już pojałeś? Napisze to zdanie bez procentów...O.
"Przecież nie wszystkie modele PS2 sie psuły" albo "Pewien procent się psuł, a pewien nie"...no tak miałam bez procentów...hmmm...
Heh może zacznę jeszcze prostsze wypowiedzi składać, bo widzę, że są problemy z rozumieniem tekstu.