Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

sziakgo

Post autor: sziakgo »

tak. najpiekniejsza muzyka tworzyl MAGIK. a prolog. ksiega tajemnicza, k44 to majstersztyk nie ma lepszych rzeczy
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Powstrzymam swoje zdanie nt. hip hopu bo bez bluzgów by się nie obyło ale skoro tobie to imponuje to nie wypada negować - ważne że jesteś jakkolwiek ukierunkowany.

Ja właśnie słucham bardzo przyjemny kawałek o bolącym niesłychanie tytule "you're out of touch" w wykonaniu Uniting Nations. Nie przepadam specjalnie za techno ale ten kawałek niesłychanie mi podszedł - szczególnie słyszany na nietrzeźwo. Mastek - Tobie powinno się spodobać :)

EDIT:

http://img151.exs.cx/img151/6176/alternative4kp.gif
Pięknym niesłychanie jest mieszkać w Gdyni :D Można z pewnym nadużyciem stwierdzić, że ta impreza to kwintesencja mego gustu muzycznego. Jeżeli ktoś tu z pomorza zagląda rozesłać do znajomych i widzimy się we wtorek 8)
Ostatnio zmieniony pn 31 sty, 2005 02:09 przez Dante, łącznie zmieniany 1 raz.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
sziakgo

Post autor: sziakgo »

ale dante, ja hip hopu oprocz k44 i pfk nie lubie, nawet sluchac nie moge, ale k44 i pfk jest piiekne
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Elektrodek

Post autor: Elektrodek »

Ja tam słucham Techno i oddałem głos na Techno. :509: :509: Nie wiem jak można nie lubić Techno...
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Normalnie, tak samo jak disco polo :) Ostatnio podobają mi się dziwne rytmy :)
- Blessed union"" of Souls "That`s The Girl I`ve Been Telling You About"
- Green Day "Basket Case"
- Hikaru Utada "First Love"
- Opening Saint Seya Hades

[ Dodano: Sro 09 Lut, 2005 ]
A właśnie, jeszcze nie oddałem swojego głosu, brak mi kategorii: Różnie :D
Elektrodek

Ciekaw jestem czy ktoś zagłosuje na Klasyczną... :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ja bym zagłosowała, ale jednak bardziej wierna jestem Rock'owi.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Muzyka klasyczna jest piękna. Mam na kasetach całą IX symfonię Beethovena oraz Czajkowskiego (ale nie pamiętam co, a kaset jakoś nie mogę znaleźć :D). Jak już powiedziałem, ja się nie ograniczam do jednego rodzaju więc wstrzymuję się od głosu :D
Elektrodek

Ja niewiedziałem że jest R'N'B. U mnie w komórce jest taki dzwonek ale niewiedziałem że coś takiego jest... :roll: ....
Ostatnio zmieniony śr 09 lut, 2005 17:21 przez Elektrodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ja niewiedziałem że jest R'N'B. U mnie w komórce jest taki dzwonek ale niewiedziałem żę coś takiego jest... ....
Erm. :559: :612:

O matulu...

Szkoda, ze nie ma tutaj muzyki filmowej... na tą bym najchętniej zagłosowała, ale...za późno ;)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

ie wiem jak można nie lubić Techno...

Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie - nie ma w tym nic magicznego ani porywającego. Do tego, jak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach. Wole szlachetny rock i cięższy stuff, pod warunkiem, że uszlachetnia go moja ukofana gitara(nie nie gram, ale instrument kocham :) ).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Elektrodek

Sephiria pisze:Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie
W pewnym sensie to masz racje.
Sephiria pisze:ak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach.
Tu taj też jest troche racji

Ale co poradzić... Ja to lubie... :)
:) :) :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sephiria pisze:Cytat:
ie wiem jak można nie lubić Techno...

Bo dla mnie to muza z automatu, którą każdy może zrobić na kompie - nie ma w tym nic magicznego ani porywającego. Do tego, jak jakiś ym...hm... "koleś" na mieście w samochodzie lub w domu, puści to na maksa, to te bity wypalają mi membranę w uszach.
Mi się techno kojarzy z "umcyk umcyk" i żółtym, oczoje***m BMW i dresami z łysymi czaszkami w srodku. Nie mogę tego słuchać. Można tak samo nie lubiś techno jak każdej innej muzyki, od tego jest demokracja i Wolna Wola. O.
Sephiria pisze:Wole szlachetny rock i cięższy stuff, pod warunkiem, że uszlachetnia go moja ukofana gitara(nie nie gram, ale instrument kocham ).
No ja powinnam zrobić sobie "Gitara reloaded. 3 lata przerwy w graniu... uuu.... :?
Elektrodek

Moja mama słucha POP-a w domu... ... :? ..... :? ........
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”