pojawia sie w 2 lokacjach:East-West Bypass i The Zeviah Span.jak tam wejdziesz to jest 2% szansy,ze sie pojawi.szansa wzrasta o kolejne 2% co 10 sekund spedzonych w tej lokacji czyli powinien sie pojawic max.po 490 sekundach
Mam pewien problem. W Zertinan Caverns nie chcę mi się pojawić Marylith, idę tam gdzie piszę krypta i nie ma go stoję w tym miejscu 1 minutę i nic. Dużo razy próbowałem i nic hunta zaakceptowałem bardzo proszę o pomoc
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Kiedy na Tchina Uplands jest pochmurne niebo, bo inaczej nie pojawi sie hunt do zabicia. Chodze tam co jakiś czas i ani razu nie widziałem tam pochmurnego nieba...
kudzian pisze:Kiedy na Tchina Uplands jest pochmurne niebo, bo inaczej nie pojawi sie hunt do zabicia. Chodze tam co jakiś czas i ani razu nie widziałem tam pochmurnego nieba...
Najlepiej przechodzić między Tchina Uplands a Phon Coast wtedy na pewno się zachmurzy.
"Kto dba o pierwszą w historii, intuicyjną prawą gałkę analogową oraz realistyczne odczucia płynące z poruszania nią? Twój kciuk. Ponieważ twój kciuk je psuje."