Ta, a jak się wsadzi do Ultima Weapon 8x KOtR to też coś wyskakujeMayday pisze:Kiedyś czytałem w jakieś gazecie, że podobno ten koleś miał pomóc w ożywieniu Aeris. Ale squaresoft nie zrobił tego questa z jakiego tam powodu

Moderator: Moderatorzy
Pamiętaj, że każdy KoTR ma być naładowany na maksKimahri pisze:Ta, a jak się wsadzi do Ultima Weapon 8x KOtR to też coś wyskakuje
Da się... źle płyniesz po prostu ... Nie w tym kierunku dodatkowo! Próbuj do skutku... podpłyń w okolice Niebelheim - i stamtą rzeką przepłyń do miejsca które zaznaczyłem. Jeśli ta gra jest za trudna - to ją sobie odpuść...bilus615 pisze:Chyba źle zrozumiałeś...Chodzi o to że tam gdzie oznaczyłeś nr.1 to ja sie tam dostać niemoge...;/ Prubuje ale dojde do miejsca kolo materi HP<>MP i tam sie kończy płytka rzeka(taka jasna) i dalej jest już mocno niebieska...a z dołu też próbowałem i też sie nieda...
czy aby na pewno postapiles według tego ?? i czy aby na pewno jestes na tym rozdziale bo ja kiedys tez pomylilem rozdzialy i chcialem wejsc tam a okazalo sie ze to ie ten moment w grzeWracaj do domu Aeris. W sektorze 6 spotkasz Barreta i Tifę. Porozmawiaj ze wszystkim w Slumsach i idź dalej. Po odpoczynku udaj się na rynek, w sklepie z bronią kup baterie i udaj się za dziećmi w pobliże muru. Pogadaj z gościem przy słupie i właź na górę. Po drodze przyjdzie ci wykorzystać baterie zakupione w sklepie z bronią. Idź cały czas w górę, aż dotrzesz do budynku Shinra.
Bo je przegapiłeś pewno - udaj się do miejsca gdzie wchodzi się do willi Don Corneo, (miejsce w Wallmarket, gdzie znajdują się: sklep z bateriami, sala gimnastyczna, Bar, gdzie siedział dziadek, co uszył ci kiecke oraz wspomniane wejście do willi ) tam skręć w prawo ...linda pisze:guzik bo nie ma tych dzieci