Gveir pisze:Świat Według Bundych.
taaa Kelly Bundy jest boska - takie właśnie powinny być kobiety
Gveir pisze:Q: Sukcesywne dążenie do własnych celów czy poświęcenie swojego życia dla innych?
jak widać poświęcam moje nędzne życie dla innych

jak na razie

ale spokojnie, już niedługo to się skończy... nareszcie!
Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony mit grecki lub rzymski?
Hefajstos - wydawał mi sie drań taki poczciwy...
Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony mit grecki lub rzymski?
mit o Orfeuszu i Eurydyce
Go Go Yubari pisze:Q: Twój znienawidzony bohater literacki i DLACZEGO.
Wokulski - taki naiwny maślak
Go Go Yubari pisze:..::PHOENIX::.. napisał/a:
Q:Jak zostanie zniszczona Ziemia
Sephi ją zbanuje.
dopóki nie pojawi się ogólnoświatowy regulamin, to chyba nic nam na razie nie grozi
Go Go Yubari pisze:Q: Twoja ulubiona para serialowa (i dlaczego?)
też ich w sumie lubiłem, ale w związku z tym, że dawno tego nie widziałem i jedyny serial jaki pamiętam w miare dobrze, to Nikita :] wiec oczywiście główna para wchodzi w grę. Nikita jako upierdliwa baba, nie dająca sobie pluć w kaszę i Michael, który nie wyraża emocji - połączenie ciekawe
Gveir pisze:Q: Załóżmy że Bóg istnieje. Jakie szanse ma ludzkość na zostanie zbawioną w czasie Sądu Ostatecznego według Ciebie?
no szanse mamy marne, już sam widzę, że mam zaklepane miejsce obok Hitlera (to dzięki Luci

).
kwazi pisze:Q: Najbardziej "wytarty" klawisz na Twojej klawiaturze?
backspace - nie wiem co to sugeruje, ale jest najbardziej błyszczący i czysty :]
Go Go Yubari pisze:Q: Gdybyś był/a gwiazdą, wziąłbyś/wziełabyś udział w:
chyba w gwiezdnym cyrku, chociaż nawet nie wiem co to jest. Zawsze chciałem nauczyć się parę cyrkowych sztuczek, więc nie dość, że dostaje kasę, to jeszcze sie uczę ciekawych rzeczy

ew. w tańcu z gwiazdami, potańczyć tez lubię czasami, a na naukę nowych tańców nigdy nie jest za późno i przydaje się czasami

kilmindaro pisze:Przychodzi baba do lekarza...
a kolejka na 100 osób i umiera czekając na wizytę u dentysty... ze starości.
Go Go Yubari pisze:Q: Twoje znienawidzone słowo?
nie mogłem/am albo nie umiem - szlag trafia człowieka

jak się tego słucha trochę często
Q: czy Wam też ciągle pada Firefox? bo mi się wysypuje shit tak średnio 10 razy na dzień. irytujące to jest, zastanawiam się nad Operą, bo IE nie ruszę kijem

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.