FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Jak to niemożliwe, to niemożliwe... Dopadnij najlepiej na końcu gry Dragon'a w Northern Crater, jego można manipulować bez problemu. A jak ma niemożliwe... to raczej nic nie da, ale dokładnie nie pamiętam czy da się go zmanipulować. Ale w przypadku stworków które można manipulować, szansa też nie zawsze się trafia i dlatego Hypno Crown się przydaje.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
Witam
Gram sobie grzecznie od jakiegoś czasu w Fajnala na PC.
Miła, przyjemna odskocznia od brutalnych napierdzielanek.
Ale niestety nie byłbym sobą jakbym czegoś nie zmaścił.
Obecnie jestem w mieście Wutai, na pierwszym CD. Takie chińsko-buddyjskie dziwne coś.
No i pojawił się problem bo nie wiem co zrobić, nie mam gdzie się dostać i chodzę od miejsca do miejsca.
Zrozpaczony postanowiłem zajrzeć do solucji.
Zaglądam na waszą stronę i co widzę?
Nie znam w ogóle takiej koleżanki jak Yuffie. Po prostu nigdy jej nie spotkałem w grze.
Z tego co przeczytałem można ją było znaleźć w jakichś lasach parę razy ale najwyraźniej miałem pecha bo z nią nie walczyłem.
Widzę najwyraźniej ze bez Yuffie jakiekolwiek działania w tym mieście nie mają sensu, bo to ona miała 'popchnąć' tutaj fabułę do przodu.
Co mi teraz pozostaje? Granie od nowa/szukanie starych sejwów?
Czy moze da się jeszcze jakoś dołączyć Yuffie do drużyny?
Gram sobie grzecznie od jakiegoś czasu w Fajnala na PC.
Miła, przyjemna odskocznia od brutalnych napierdzielanek.
Ale niestety nie byłbym sobą jakbym czegoś nie zmaścił.
Obecnie jestem w mieście Wutai, na pierwszym CD. Takie chińsko-buddyjskie dziwne coś.
No i pojawił się problem bo nie wiem co zrobić, nie mam gdzie się dostać i chodzę od miejsca do miejsca.
Zrozpaczony postanowiłem zajrzeć do solucji.
Zaglądam na waszą stronę i co widzę?
Nie znam w ogóle takiej koleżanki jak Yuffie. Po prostu nigdy jej nie spotkałem w grze.
Z tego co przeczytałem można ją było znaleźć w jakichś lasach parę razy ale najwyraźniej miałem pecha bo z nią nie walczyłem.
Widzę najwyraźniej ze bez Yuffie jakiekolwiek działania w tym mieście nie mają sensu, bo to ona miała 'popchnąć' tutaj fabułę do przodu.
Co mi teraz pozostaje? Granie od nowa/szukanie starych sejwów?
Yuffie można spotkać w każdym lesie w grze - powalczysz 15 min to się pojawiMarrovack pisze:Co mi teraz pozostaje? Granie od nowa/szukanie starych sejwów?

Jeśli jesteś w Wutai a nie masz jeszcze Yuffie to możesz tu co najwyżej porobić zakupy - nie będzie żadnej scenki, questa itd. Musisz się skupić na znalezieniu Yuffie lub posuń się w głównej fabuleMarrovack pisze:No i pojawił się problem bo nie wiem co zrobić, nie mam gdzie się dostać i chodzę od miejsca do miejsca.

Mój problem polega na tym że za każdym razem kiedy próbuje skrzyżować wonderful chocobo z great chocobo z rocket town to wychodzi mi żółty kurczak.
Wonderful jest doprowadzony do klasy S, a great do A; daje im carob nut i nic. Ciągle żółty i żółty. co mam robić, żeby w końcu otrzymać górskiego/rzecznego chocobo?
Wiem, że już wcześniej ktoś zadawał takie samo pytanie, ale po przeczytaniu paru postów nie widziałam, żeby padła odpowiedź.

Wiem, że już wcześniej ktoś zadawał takie samo pytanie, ale po przeczytaniu paru postów nie widziałam, żeby padła odpowiedź.
illusion pisze:Wiem, że już wcześniej ktoś zadawał takie samo pytanie, ale po przeczytaniu paru postów nie widziałam, żeby padła odpowiedź.

Wonderfull + great - zawsze są problemy... za 50 razem może coś ci wyjdzie

Sprobuj great + good - powinno wyjść za 1. razem... :D <min. A Class oba>
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=11#E
przegapiłeś jak do tej pory 1. materie... 3 pozostałe jeszcze bedziesz mogł spokojnie zdobyc... W tym miejscu możesz cofnąć się statkiem z Costa del Sol do Junon i stamtąd ją wziąć <w piwnicy jednego z budynków>