No babka spox ale reklama badziewie Najgłupsze reklamy są z lekami że już po Pyralginie nic nie boli czy coś no to dawaj ja ci utnę rękę i weź sobie ten Pyralgin
Denna jest też ta reklama Vanisha to jest chyba szczyt głupoty żeby oblać w markecie babce koszule sosem i później uczyć ją jak to zmyć to jest po prostu [glow=blue]ultra [/glow]głupota
ale jakim głosem ten typ mowi ze to nie prawda ze w kolumbii rozlewa sie hoop cole tak jak by mial zatakny nos bueheu :D czy jakos tak alebo tego cilitu (or something)esz i jush zlewasz woda i jush odchodzi beuheue chyba smieszni sa tak samo jak se porysowalem skutiego i mialem na lakierze rysy to kupilem taka paste co to niby daje cos no to posmarowalem i patrze tylko te najwieksze wzery widac :] a tu nagle po 2 minutach wysycha ta pasta i jush wiecej widac to tak samo jak pewnie z tym cilitem bang
Widzisz Jurer? Ciebie też to czeka, zatem dobrze przemyśl, czy nadal tak bardzo pragniesz względów Queen
Ostatnio denerwują mnie dwie reklamy - jednej nie mogę sobie przypomnieć, w każdym razie pamiętam tylko tyle, że ma mnóstwo bezsensownych dialogów i jest głupia na maksa, a druga to nowa reklama Coca Cola Light. Pomysł niezły, ale kobieta mówi jakieś rzeczy zupełnie bez sensu i cały efekt spotu zostaje zniweczony.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Heh Sephiria nie ma co reklame opisalas pierwszorzednie - i jakie argumenty beuheheheheheh :D
Ta druga reklama to wiem, kojarze i bynajmniej nie interesuje mnie coca-cola tylko ta klientka :D :D :D
zajefajna jest reklama komorki sagema jak koleś wyjezdza do japonii
ogladajcie tv a na pewno kiedys tam zobaczycie
nie mam teraz czasu opisywac tresci ale jej koniec powalił mnie na kolana
hmm najgorsza jest ostrowia chyba ktoś mówił o tej reklamie wcześniej ale co tam reklama ta jest największą tandetą w historii marketingu wizja babki na balonie z 10 dzieciakami to koszmar i jeszcze ten kosz wypchany po brzegi jogurtami kefirami i maślankami po prostu istna tandeta a głos prowadzącego w rekamie to chyba użyczył ktoś po poważnych przeżyciach paranormalnych ... jednym słowem - nie polecam (i te naiwne minki zauroczonych maleńkich dziecinek)i jeszcze mam wrażenie że ta reklama była kręcona w świecie gdzie nie ma trzeciego wymiaru przestrzennego istna atariówa
głupia jest też reklama mentosa gdzie owca ciągnie dźwig - mnie uraził cały doping tłumu i ta niefrasobliwa mina owcy- denne
ale wata klaudiusza jest cool-
a moze ona pragnie moich \??? hehe nmie no ja ash tak bardzo nie pragne wzgledow Queen bo Prince mnie jeszcze kaze wychlostac i co bedzie?? ::D :D (i zostane wychlostany) :]
ogladam se reklame jakiejs depilarki (taka zyletka dla pan) i ona pozniej wyskakuje z kabiny i krzyczy cos w stylu Riiiiimen wstaje jakis typ i jest nieogolny a ona do niego podchodzi i niezadowolona no co my sie muismy golic codziennie a one phiii raz na tydzien a wedlug niekotrych reklam raz na miesiac (sic!) a ona sie na niego obraza phii bezsens i muzykja jaka do tego bezsenu bezsensu..,...
A nie przyszło ci na myśl, że zarost u faceta drapie, przy przytulaniu lub całowaniu i nie każda kobieta lubi, gdy zarost faceta drapie jej wypielęgnowaną skórę? Poza tym są gusta i guściki, zatem część kobiet woli w ogółe facetów bez zarostu, no i w niektórych kręgach nadal pokutuje przesąd, że ogolony facet to zadbany facet.
Na marginesie to nie była reklama depilatora, ale pianki do depilacji - depilator to z kolei Brown reklamuje, kolejną już generację swojego urządzenia.
Z kolei ostatnią niezłą reklamą jaką widziałam jest ten spot z Danao - prosty, dość chwytliwy pomysł, taka trochę pseudointeraktywna reklama.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Nom zarost drapie i trudno sie paniom dziwic - jak chcialbys ustami zrobic cos wiecej i bylbys nieogolony to biada Ci
Ta reklama o ktorej pisal Jurer jest fajowa. Mnie sie tam podoba - i muza, a juz wymiata ta panienka. Taka jakas... fajna :D - i jak jej sie minka krzywi kiedy dotyka faceta. Cute... :D
a wracając do Cilit Bang! to jest super hyper mega tera itd. głupota!
koleś wkłada tą taką szczotkę do kibla i jeszcze nie dotknął ścianki i lśni czystością!!!!
przyjrzyjcie się to będziecie chcieli rzucić cegłą w televisor :D